Jump to content

Manipulisanje ocem Tadejem i njegove lažne izjave

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sve do sada sam mislio da je ovaj čovek izuzetak. Sada vidim da je budaletina neopevana koja pojma nema o čemu priča, nit mu je jasno šta je meditacija, nit indijska duhovnost. Žalosno i poražavajuće. Pitanje da li je ovo neka montaža, jer je prosto neverovatno da neko ko je navodno u duhovnom životu dozvoljava sebi ovakvo lupetanje, da umišlja i na osnovu svojih umišljaja bez iskustva o predmetu o kome govri ovako neodgovorno lupeta potpuno pogrešne stvari. Neverovatna površnost i diletantstvo.

Писмо Оца Тадеја против медитације

21.03.2018.
76,2 хиљ. пратилаца

Ово писмо од Оца Тадеја ??? Коме писао?! Стављате слику овог човека, а провлачите властите ставове уз његове речи. Ово неки сеоски тупави поп писао.

Facebook komentari:

Цитат

To nije izjava/pismo Tadeja tj. definitvno fejk.

(Sascha Florin)

Цитат
Ocem Tadejem su manipulisali i dok je bio živ, mogu misliti kako je sada.
Moje lično iskustvo svedoči da nije imao takav stav.

(Aleksandar Stefanovic)

Цитат

Svako može nalupetati nešto i potpisati Budu, Teslu, Tadeja,... koga god...
Ko zna,- zna. Njega neće zajebati. Samo one što se na bućkalo 'vataju.

(Stevan Vulovic)

Цитат

Ovo nije glas oca Tadeja već neči dugi koji je nasnimljen i koji pokušava da imitira glas oca Tadeja.Zašto? Da nas navrde da prihvatimo vjerodostojnost.Meni je sve ovo sumljivo i stavljm ga adakta.

(Slobodan Radunović)

Подели на овим сајтовима

Otac Tadej je imao intervju sa Vladetom Jerotićem i tu je kazao da se pored Pravoslavnih i drugi spasavaju. Da li je to takođe manipulacija ocem Tadejem? Da li su mu podmetali lažna učenja te je on zbog toga izneo takav stav a ne kao plod nadahnuća?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...