Jump to content

Улазак Господа Исуса Христа у Јерусалим, Цвети - Уживо на Поукама

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Aandrej рече

Srećan praznik. 

PredragVId, svaka čast 

Pusti to sad. Bogu hvala. Na TV Sojuz još uvek traje Sveta Liturgija. Trenutno je oko 6.800 ulogovanih.

Подели на овим сајтовима

Митрополија Загребачко - љубљанска, храм митрополије у Загребу. Служи његова светост митрополит загребачки г.г. Порфирије. Уживо.

п.с. Једна од најлепших Светих Литургија коју сам до сада пратио. Уверите се и сами!

Подели на овим сајтовима

Готово је. 22 видео стрима из целог света. Ко је гледао, гледао је. Хвала свима. Очекујем да за Ускрс буде више оних који ће помоћи ову идеју живих преноса на сајту Поуке. Сретан празник свима!

Подели на овим сајтовима

ПОСЕБНА захвалност супрузи Маријани @Рапсоди која је имала стрпљења и разумевања за све прекиде и ометања праћења Свете Литургије у нашем дому. Ето и сви ви који сте имали замерке опростите.

Подели на овим сајтовима

Gledao Liturgiju iz Moskve, brate ovi njihovi ko roboti, svaki korak pod konac, od episkopa preko svestenika i djjakona, momaka crkvenjaka pa do hora deluju kao neka vojna jedinica ?

Nema ono kao kod nas, spontano i opusteno na liturgiji. ?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Ја сам гледао пренос из Минска. Ал хор под водством мон. Јулијане откида, не знаш да ли си на небу или на земљи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...