PredragVId Написано Април 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2020 "Ми" гледали пренос из Москве. Шта ми. Марија гледала, док сам ја цело јутро постављао линкове. Видео сам само Велики вход и беседу патријарха на крају. Али остаће нам линкови за целонедељна богослужења пошто сви емитери емитују сва богослужења у току ове недеље на овим истим каналима и фејсбук страницама, па ми није жао. У Москви ми се највише допало то што се скоро уопште не снима из олтара, тамо где верницима и није да гледају па ни да звире у току службе. Веома фер и коректно са њихове стране. Рапсоди, Просечан србенда and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 3 часа, PredragVId рече "Ми" гледали пренос из Москве. Шта ми. Марија гледала, док сам ја цело јутро постављао линкове. Видео сам само Велики вход и беседу патријарха на крају. Али остаће нам линкови за целонедељна богослужења пошто сви емитери емитују сва богослужења у току ове недеље на овим истим каналима и фејсбук страницама, па ми није жао. У Москви ми се највише допало то што се скоро уопште не снима из олтара, тамо где верницима и није да гледају па ни да звире у току службе. Веома фер и коректно са њихове стране. Не знам како је било у Москви али у Минску ман.св. Јелисавете је био пун народа зато што они немају забрану кретања и било је предивно па препоручујем за други пут Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука