Ronald Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Cini me srecnim 300 metanija u cetiri ujutru, nista kao to Natasenka, Srdjan Kotur, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Nikad ne reci nikad, Ronalde... Suncokret54 and мирођија је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Радује ме јоргован кад процвета. Из неког разлога обожавам јоргован, свих боја... Suncokret54, Natasenka, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Сликање разних животиња ме чини веома срећним. Слике су моје. Вукашин Ковачевић, Anika, Natasenka and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Била сам скоро на Јелеосвећењу и сад 40 дана једем хлеб од тог брашна, то ме баш радује! Ненад Р., Ariadna, Natasenka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 звучи мало као клише, али... када успем да се заиста завучем у срце и будем у овом тренутку, овде и сада онда сам заиста насмејан и срећан. И миран. Штета што не успевам (још увек) да мало чешће будем овде и сада. мирођија, Ariadna, Suncokret54 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 То је појило за пчеле. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Кад су ми ноге 'ладне па их турим у лаворче с врућом водом. Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Плутоне, то не ваља за вене. Suncokret54, Kaludjerovic Sreten, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 On 21. 2. 2016. at 15:37, Ненад. рече Плутоне, то не ваља за вене. Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Moje cudo...osmeh mojih najdrazih...nebo i voda i miris vetra na licu... Moj posao i ljudi sa kojim radim...ide tiha muzika na radiju i kucica... Kaludjerovic Sreten, Suncokret54, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 Осмех мог сина, кафа с мужем, породицом, пријатељима, читање, а некада и писање. Smaragdni kamičak, Natasenka and Ariadna је реаговао/ла на ово 1 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 Plivanje Natasenka and Ariadna је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 Путовања...посебно поклоничка (обилазак манастира). Natasenka, Ariadna, Bokisd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 3, 2018 Пријави Подели Написано Август 3, 2018 Prođoh upravo pored srećnog, zaljubljenog para. To me učinilo srećnom. ? Вукашин Ковачевић and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука