Jump to content

Sta vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Радује ме јоргован кад процвета. Из неког разлога обожавам јоргован, свих боја... :)

procvjetao-jorgovan-u-bugojnu.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Сликање разних животиња ме чини веома срећним.

gallery_15281_128_256657.jpg

gallery_15281_128_326923.jpg

Слике су моје.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Била сам скоро на Јелеосвећењу и сад 40 дана једем хлеб од тог брашна, то ме баш радује! :sunce:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

звучи мало као клише, али... када успем да се заиста завучем у срце и будем у овом тренутку, овде и сада онда сам заиста насмејан и срећан. И миран. Штета што не успевам (још увек) да мало чешће будем овде и сада. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

То је појило за пчеле. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Плутоне, то не ваља за вене. :)

Подели на овим сајтовима

Moje cudo...osmeh mojih najdrazih...nebo i voda i miris vetra na licu...

Moj posao i ljudi sa kojim radim...ide tiha muzika na radiju i kucica...

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Осмех мог сина, кафа с мужем, породицом, пријатељима, читање, а некада и писање.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Путовања...посебно поклоничка (обилазак манастира).

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...