Jump to content

Biciklistička tema

Оцени ову тему

Поет

Препоручена порука

A i musko zaulavo, jos jedna lepojka ! :D :D <3

ez.jpeg

ez2.jpeg

IMG_20200214_093012.jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milica Bajic рече

@Nikola Stojanovic cchoveche kako vozi ovaj brat!!!! 

Hahah, i ja cu tako jednog dana, obecavam. :D :D Decko sabija.

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Nikola Stojanovic рече

I niko od vas dobrih ljudi, da me pofali za nov bajs..

Колко си платио то сокоћало?

Узео бих и ја једно, гужве су у превозу, не могу више..

Подели на овим сајтовима

@Натан  55k . :D Iz Svicu uvezen, 2020model, kod njih je 100k. Ali nov novcijat. Ako hoces mogu da ti pomognem, da pogledamo nesto. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Nikola Stojanovic рече

55k

пре 24 минута, Nikola Stojanovic рече

100k

Pazi na inbox sad. 1324_womens0703_read  #šalamala :D

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Натан  55k . :D Iz Svicu uvezen, 2020model, kod njih je 100k. Ali nov novcijat. Ako hoces mogu da ti pomognem, da pogledamo nesto. 

Одрали те Швајцарци. Зато, Бајо, они и имају, живе на наш рачун. :)))

Ваљају ли чему ове са здравим ценама од наших произвођача?

Неки планински ме занимају, јер би да их ћерам свуда, не само по асфалту.

Скоро сам нешто гледао и означио ове:

FANATIC.RS

Bicikl Visitor Hammer 27.5 Crno narandžasto Sivi 21\

FANATIC.RS

Bicikl VISITOR Blade V-BRAKE crno zeleno narandžasti 2017 BLA262 26\/17 - Sve cene su sa PDV-om, urađen nulti servis + Besplatna Isporuka.
FANATIC.RS

Bicikl Ultra Agresor 26 MTB 2017 480mm crno narandžasti - Sve cene su sa PDV-om, urađen nulti servis + Besplatna Isporuka.

Подели на овим сајтовима

@Натан Ne razumem se ja nesto mnogo u bajkove, ali mislim da ti je bolja opcija da uzmes polar. Dodaj jos 4,5 hiljada preko i nemas brigu. Moji drugari svi voze polar, super su. :D :D

Подели на овим сајтовима

@Натан Mozes da pogledas i modele kod ovog batice. Iz NS je, ima dobre bajkove. Mozes da prodjes jeftinije no u radnji. Za sve sto te interesuje, imas njegov broj pa ga pitaj. Ok je lik.

WWW.2BIKE.RS

Vaš vodič kroz biciklizam. Biciklizam, mali oglasi (cikloberza), takmičenja, vesti, vožnje, diskusije, vođenje dnevnika treninga,..

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

@Натан Ne razumem se ja nesto mnogo u bajkove, ali mislim da ti je bolja opcija da uzmes polar. Dodaj jos 4,5 hiljada preko i nemas brigu. Moji drugari svi voze polar, super su. :D :D

Ај видећу и те поларне. :smeh1:

Могао си и ти да се не размећеш, него лепо као твоји другари нешто скромније, а ресто пара полако да пакујеш за женидбу. :D 

Подели на овим сајтовима

@Натан Rodjo para ima, to nije problem nikad bio. A sta cu, zaljubio sam se u ovu moju lepojku cim sam je vido. Jednom se kupuje, to ce da se tera narednih 20god. :D :D A i namena je bitna, malo brda, jezera , duze relacije, sportista + priroda + knjiga + zenska . :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече

@Натан Mozes da pogledas i modele kod ovog batice. Iz NS je, ima dobre bajkove. Mozes da prodjes jeftinije no u radnji. Za sve sto te interesuje, imas njegov broj pa ga pitaj. Ok je lik.

WWW.2BIKE.RS

Vaš vodič kroz biciklizam. Biciklizam, mali oglasi (cikloberza), takmičenja, vesti, vožnje, diskusije, vođenje dnevnika treninga,..

Хвала, Стојке. :dobro:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...