Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 часа, Tumaralo. рече

Država te natera da primiš vakcinu i u isto vreme da potpišeš da uzimaš na svoju odgovornost.
Nateran si a sam si kriv ako eksperiment pođe po zlu.

e takve stvari me brinu... bukvalno se politicarima i drzavi daju sva prava a ne trazi se od njih nikakva odgovornost nego na poverenje... jezivo.. 

ali u trovanju diskusije oko toga da li vakcine rade ili ne rade, da li imaju cipove ili nemaju, provaksi i avaksi skrecu temu sa prava i obaveza drzave naspram gradjana.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

e takve stvari me brinu... bukvalno se politicarima i drzavi daju sva prava a ne trazi se od njih nikakva odgovornost nego na poverenje... jezivo.. 

A sad  ti smeta sto politicari nemaju odgovorost?

A kad Vucic trosi nase pare a ne da uvid u dokumentaciju, ili kad namesta tendere i krije tendersku dokumentaciju tada ti ne smeta sto ne postoji odgovornost za trosenje para gradjana, a? Kad kaze da smo ekonomski tigar i to ti trazi da mu verujes na poverenje tad ti to ne smeta, jeli? :))

Ne smeta ti kad nemaju odgovornost za svoje medije kod REMa? Sami sebi ste dali sva prava mimo zakona i ustava al sa time majusni haveaniceday odjednom nema problem? 

Kako se bre ovih stvari setis samo u odredjenim situacijama al nikako u svim. :) 

Talog...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

A sad  ti smeta sto politicari nemaju odgovorost?

A kad Vucic trosi nase pare a ne da uvid u dokumentaciju, ili kad namesta tendere i krije tendersku dokumentaciju tada ti ne smeta sto ne postoji odgovornost za trosenje para gradjana, a? Kad kaze da smo ekonomski tigar i to ti trazi da mu verujes na poverenje tad ti to ne smeta, jeli? :))

Naravno da mi i tad smeta degeneriku. Samo sto nisam idiot kao ti da verujem da ce ljudi koji su to isto radili sada imati drugacije ponasanje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Naravno da mi i tad smeta degeneriku.

Pa kazi nesto ljubavi? Sto cutis ko neka kukavica dok ti neko pljacka drzavu i narod... a posle ces da drndas kako si nekakav srpski patriota a mirno gledas dok ti siluju rodjenu zemlju i mandzas kokice koje si posteno zaradio botovanjem za vrlog predsednika Vucica!

Cuj mene Trampa... Vucica. :D 

Ti da nemas nikakvog vodju verovatno bi morao da si ga izmislis cisto da ne skrenes pamecu :D 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Pa kazi nesto ljubavi? Sto cutis ko neka kukavica dok ti neko pljacka drzavu i narod... a posle ces da drndas kako si nekakav srpski patriota a mirno gledas dok ti siluju rodjenu zemlju i mandzas kokice koje si posteno zaradio botovanjem za vrlog predsednika Vucica!

Pricao sam preko deset godina... ja mislim da je dosta od mene. Sada cu da kritikujem degenerike koji su tih 10 godina cutali i nisu uradili nista korisno, pa sada misle da imaju pravo na moj glas (srpsku opoziciju). 

jer sam za tih 10 godina price skontao jednu stvar.. nije problem u Vucicu, problem je u opoziciji. Opozicija je ta koja odrzva vucica na vlasti. Prvenstveno Djilas i Marinika. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Pricao sam preko deset godina... ja mislim da je dosta od mene. Sada cu da kritikujem degenerike koji su tih 10 godina cutali i nisu uradili nista korisno, pa sada misle da imaju pravo na moj glas (srpsku opoziciju). 

jer sam za tih 10 godina price skontao jednu stvar.. nije problem u Vucicu, problem je u opoziciji. Opozicija je ta koja odrzva vucica na vlasti. Prvenstveno Djilas i Marinika. 

image.png

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Avocado рече

Ne zavode se tako i zato kad god vas neko pita da navedete neki dokument, pravilnik, uputstvo i slično kojim je propisano da se tako računaju mrtvi od kovida maca pojede jezik i odete da tetki odnesete lek...

Imaš dole brda dokumenata kao prilog ovome o čemu priča.

Pored toga, bolnice dobijaju više novca ukoliko klasifikuju pacijenta da je oboleo od kovida i mnogo više novca ukoliko ga prikače na respirator.

Zato je valjda grip misteriozno nestao.

THESPECTATOR.INFO

THIS IS HUGE! Last night Senator Dr. Scott Jensen from Minnesota went on The Ingraham Angle to discuss how the AMA is encouraging American doctors to overcount coronavirus deaths across the US...

Подели на овим сајтовима

EKSKULIZVO!

Posle 500 dana skrivanja u Splitu je pronađen Grip!

Lekar je odmah u tonu kojim kao da moli za oproštaj požurio da kaže da je slučajno pronađen Grip.

I dodao je da je neproverena informacija u pitanju, dakle možda i nisu pronašli Grip.

Sve je kovid dečki, sve je kovid, cijepite se u što većem broju sa što više doza, bok!

WWW.24SATA.HR

Infektolog Goran Tešović iz Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je otkrio nove spoznaje o delta soju virusa covid-19. Rekao je kako nije opasniji za...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tumaralo. рече

Imaš dole brda dokumenata kao prilog ovome o čemu priča.

Pored toga, bolnice dobijaju više novca ukoliko klasifikuju pacijenta da je oboleo od kovida i mnogo više novca ukoliko ga prikače na respirator.

Zato je valjda grip misteriozno nestao.

THESPECTATOR.INFO

THIS IS HUGE! Last night Senator Dr. Scott Jensen from Minnesota went on The Ingraham Angle to discuss how the AMA is encouraging American doctors to overcount coronavirus deaths across the US...

Dok ti njemu ne das potpisan dokument od strane bolnice gde jasno pise kako se zavode on nece nista da ti uvazi nego ce da se vodi onim sto se zove 

Цитат
Blissful ignorance

: a state of not knowing and not wanting to know about unhappy things or possible problems existing in blissful ignorance.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...