Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 минута, cloudking рече

Kako to mislis? Kako sam se ovlastio? Za sta?

Iskreno si izrazio zelje i nadanja svih za uvodjenjem dodatnih zabrana i sta si vec citirao kod tumarala u postu. Reci brate lepo iskreno se nadam, o kakvim svima pricas? Ajde sto se manje od pola ljudi vakcinisalo nego sto sam poprilicno siguran da ni medj onima koji su vakcinisani vecina ne deli taj tvoj stav.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, dragisa рече

@cloudking ajde ne pravi se lud kad nemaš šta da kažeš

Niko te ne tera ni da stavljas cipove ni da de vakcinises. Svaka dalja prica o tome je avaks kukumavcenje i drama.

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Милошшш рече

Ne mogu ni ja da nađem.

Možda se čovek šalio, a možda je i bezočno slagao. A možda je čuo na tv, samo nema na guglu. Mada su mi male šanse za to. Verovatno je bezočno slagao, antivakser bezočni. :) 

Odlicna pitanja postavljas. Samo sad probaj da ih postavis sebi PRE nego sto postavis skandalozni skrin sot i PRE nego sto udjes u tu masinu sirenja propagande...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tumaralo. рече

Bakuta u Irskoj dobila 90 dana zatvora jer je odbila da nosi brnjicu-beleg robova. 

WWW.IRISHTIMES.COM

Judge cites failure to take ‘basic care for protection’ of health and safety of citizens

Mala je to kazna 

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, dragisa рече

Vidiš koliko tebi čovek treba da crta da bi razumeo.

NIJE PROBLEM U ČIPU : ko hoće neka ga primi ali nemoj mene taerati da ga primim ukoliko neću

NIJE PROBLEM U VAKCINI ko hoće nek je primi ali nemoj mene taerati da je primim ukoliko neću

NIJE PROBLEM U MERAMA : svi ih sprovodimo jer svi mogu biti zaraženi i/ili prenosioci (i vakcinisani se razboljevaju i/ili zaražavaju), a ne da to bude pokriće za TEROR (ili kako kažu "stimulacija") NE ISTOMIŠLJENIKA.

Nije problem u delu krivičnog zakonika koji se odnosi na ubistvo: ko hoće nek' to poštuje, samo mene nemoj terati ukoliko ja to neću...  jer to je onda TEROR NEISTOMIŠLJENIKA

Подели на овим сајтовима

OBAVEZNA VAKCINACIJA SVE IZVESNIJA

Bujanovac, 20. jul 2021. – Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Predrag Kon zatražio je da vakcinacija bude obavezna za zdravstvene radnike, ali i druge grupe stanovništva koje su, kako kaže, u posebnom riziku. Kon nije jedini koji zahteva obaveznu vakcinaciju, već sve više njegovih kolega istupa u javnosti sa istim zahtevom, a pojedini pravnici i novinari smatraju da obavezna vakcinacija ne bi bila u suprotnosti sa Ustavom i zakonom.

https://bujanovacke.co.rs/2021/07/20/obavzna-vakcinacija-sve-izvesnija/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...