Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

a inace cloudking je ove fore "nije ga briga za ljudski zivot" pokupio od ivkovica i ekipe sa nauke.. zato ih ne volim..

Evo par citata gde ivkovic adresira i opisuje one sa kojima se ne slaze da ih "nije briga za ljudski zivot" ..

na temu radijacija i karcinom: 

LJUDILAZI.BLOGSPOT.COM

Istina, kao i svetlost, zaslepljuje. Laž je naprotiv, poput lepog sumraka u kojem se ističe svaki predmet.

citat:
To što godišnje umiru milioni ljudi, nikada ih nije briga. Nema poteza i laži koju neće izreći. Ljudski životi im nisu bitni.

pa onda njegov tekst o kovidu, i obracanje lekarima koji se ne slazu sa njime

LJUDILAZI.BLOGSPOT.COM

Istina, kao i svetlost, zaslepljuje. Laž je naprotiv, poput lepog sumraka u kojem se ističe svaki predmet.

Za sve one, koji sami sebe smatraju ljudskim bićima i stručnjacima a predlagali su da je sada najbolje vreme da se drugi razbole - niti ste ljudi, niti ste stručnjaci, obične ste nule.

Umesto što hapsite decu koja se šetaju pored skupštine, što ne hapsite kolovođe otpora prema maskama?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Ne mozes nista da mi pokazes jer ne postoji "sluzbeni glasnik medicine" i "medicina ne prica nista". 

Postoji jos nesto... masta u kombincaiji sa logikom :D ti to bolje znas od mene, posto od tebe osim "tvrde mladjine logike" ne cusmo ni jedan jedini zdravorazumski argument :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@haveaniceday Ко је уопште тај Ивковић? Одакле су ови текстови што цитираш, са фејса нешто?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Da sam opterecin tim nebitnim likom u toj meri koliko i ti verovatno bih i to radio, ali jok ;)

Jok, on je deo te tvoje bolesne kulture koju negujes. Fetishizma pseudo-intelektualaca. Posmatranja nauke kao nekog "ujedinjenog tela" gde se naucnici uvek i oko svega slazu. Odbijanja da se stvari razumeju, vec trazenja gotovih resenja. 

I nije tu samo ivkovic, tu je i babic i ona kompletna umnobolna grupa i svi takvi likovi koje obozavas.  A sad ides na blok, iskreno mislio sam da grese po pitanju tebe ali su debelo u pravu.... ispostavilo se da si baraba kakve nema. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

a inace cloudking je ove fore "nije ga briga za ljudski zivot" pokupio od ivkovica i ekipe sa nauke.. zato ih ne volim..

Evo par citata gde ivkovic adresira i opisuje one sa kojima se ne slaze da ih "nije briga za ljudski zivot" ..

na temu radijacija i karcinom: 

LJUDILAZI.BLOGSPOT.COM

citat:
To što godišnje umiru milioni ljudi, nikada ih nije briga. Nema poteza i laži koju neće izreći. Ljudski životi im nisu bitni.

pa onda njegov tekst o kovidu, i obracanje lekarima koji se ne slazu sa njime

LJUDILAZI.BLOGSPOT.COM

Za sve one, koji sami sebe smatraju ljudskim bićima i stručnjacima a predlagali su da je sada najbolje vreme da se drugi razbole - niti ste ljudi, niti ste stručnjaci, obične ste nule.

Umesto što hapsite decu koja se šetaju pored skupštine, što ne hapsite kolovođe otpora prema maskama?

Jbt otkaci se vise! :D:D:D 

Proklet bio dan kad sam uopste pomislio da mogu tebi da iznesem neko misljenje koje se ne slaze s tvojim. Evo kunem ti se zivotim da patim i samopovredjujem se sto sam uopste pomislio da s jednim desnicarskim trampoljupcem moze da se razgovara... trebalo je da znam bolje...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

@haveaniceday Ко је уопште тај Ивковић? Одакле су ови текстови што цитираш, са фејса нешто?

Jedan od glavnih aktivista grupe na fejsu "nauka" 

LJUDILAZI.BLOGSPOT.COM

Laprda tamo neke gluposti vazda.... koristi neke naucne studije sa dna kace da bi izgurao neke paranoicne poente. 

evo ovde pokusava da diskredituje lekare koji se ne slazu sa njime time sto je i "mengele bio lekar"... 

ponasa se kao da je on neko glasilo nauke, a svi ostali zaverolozi (ista ova prica koju fura cloud, dosta klaudovih prica mozes da vidis kod njega, jer su deo iste bolesne kulture)..

Ipak jesu vernici jedne nove religije - antinauke. Anti-vakcinaši, anti-GMO, ljubitelji HAARP-a, anti-kovid maloumnici, anti-5G, anti-nuklearni, uranijumski svedoci.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Jednom sam ga pre par meseci pomenuo u nekom nebitnom kontekstu a danas sam izgleda ne samo u vezi sa njim nego i cekam njegovo dete... obozavam ga :D 

To ti je ona fora kad nemas nikakve argumente pa onda moras da besramno izmisljas i vatas se za svaku napisanu rec... i to radi covek koji konstatno samo- laze.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Laprda tamo neke gluposti vazda.... koristi neke naucne studije sa dna kace da bi izgurao neke paranoicne poente. 

evo ovde pokusava da diskredituje lekare koji se ne slazu sa njime time sto je i "mengele bio lekar"... 

pa sta?

Svi to rade  :))

Samo je malo diskreditovao :))

Pise ono sto obican covek misli :))

Zato ga  narod i voli a vi ga svi mrizte :))

giphy.gif

PS. Posto ce haveaniceday skroz da promasi poJentu ovog posta, iskustvo mi nalaze da naglasim da je ovo sarkazam. (disclaimer je neophodan jer cu koliko sutra da budem optuzen kako sam govorio da Ivkovica voli narod  :D :D :D )

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, haveaniceday рече

I nije tu samo ivkovic, tu je i babic i ona kompletna umnobolna grupa i svi takvi likovi koje obozavas.  A sad ides na blok, iskreno mislio sam da grese po pitanju tebe ali su debelo u pravu.... ispostavilo se da si baraba kakve nema. 

giphy.gif

(Evo... sad pa i nekog Babica obozavam, prvi put cujem za to ime :D

Ma ovaj tramponja je smeska ziva, narocito kad se iznervira  :D )

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

giphy.gif

Zato sto sire paranoje medju ljudima, skode kulturi drustva generalno. 
Nisu nista bolji od ravnozemljasa, 5g aktivista, cipovanje preko vakcina u polju paranoja koje sire...

Sta vise, gori su od njih. Zato. 

I zato sto ti je ivkovic bio glavni argument a sad se pravis kako je neki nebitan lik. 

Подели на овим сајтовима

Bukvalno prvi put da sam ignorisao nekog na forumu, ja ovoliko razocarenje u neku osobu doziveo nisam...
image.thumb.png.c7e5920f609103cddf68582cb31f51c2.png

Ja cak ni barona nisam ignorisao, jer sam kontao mi smo takvi kakvi smo.. al da neko ko me zna gomilu godina sa kim sam pricao neke licne stvari, kom sam delio sta misli i o cemu.... krene da piskara za mene mrtav ladan kako me je "briga za zivote".. to je vec vrhunac nepostovanja i ne zelim nista sa takvim ljudima. 

Ja iskreno to dozivljavam kao izdaju prijateljstva, jedno je reci da sam ja necij bot, jedno je zajebavati me da sam alt rajt, ali pisati da me je "briga za ljudske zivote" je kap koja je prelila casu. 

image.png.215038ace4dcc2793c3ab0baa1824e5b.png

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Zato sto sire paranoje medju ljudima, skode kulturi drustva generalno. 
Nisu nista bolji od ravnozemljasa, 5g aktivista, cipovanje preko vakcina u polju paranoja koje sire...

Sta vise, gori su od njih. Zato. 

I zato sto ti je ivkovic bio glavni argument a sad se pravis kako je neki nebitan lik. 

Ajde smiri se, malo. Drago mi je da mi ipak nisi blokirao.

NIKAD mi Ivkovic nije bio glavni argument i za sta. Vrati se i pogledaj taj deo rasprave i videces da sam ga pomnuo u kontesktu "jbm li ga, ima i ovo, ko ce ga znati" a ti si nekim cudom to procitao kao "Aha, evo mi ga mesija!"

Kasnije sam ignorisao tvoje konstantne napade o tom coveku misleci da ces vremena da batalis jer je glupo.

A onda se desilo da pre nekih 20 ak stranica da si odjednom poceo nicim izazvan da me nazivas bitangom, barabom i budalom i to vrlo dikretno... a posto ja nisam  u fazonu da ti uzvracam istom merom a jesam osvetoljubiv, ovo je moralo da se desi jbg, jedino je bilo prihvatljivo da te dovedem do ludila.

E ono sto ne valja je sto nista nisam izmislio i stojim iza svega napisanog. I to tvrdo.

Samo nemoj da izmisljas i bice sve ok.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Bukvalno prvi put da sam ignorisao nekog na forumu, ja ovoliko razocarenje u neku osobu doziveo nisam...
image.thumb.png.c7e5920f609103cddf68582cb31f51c2.png

Ja cak ni barona nisam ignorisao, jer sam kontao mi smo takvi kakvi smo.. al da neko ko me zna gomilu godina sa kim sam pricao neke licne stvari, kom sam delio sta misli i o cemu.... krene da piskara za mene mrtav ladan kako me je "briga za zivote".. to je vec vrhunac nepostovanja i ne zelim nista sa takvim ljudima. 

Ja iskreno to dozivljavam kao izdaju prijateljstva, jedno je reci da sam ja necij bot, jedno je zajebavati me da sam alt rajt, ali pisati da me je "briga za ljudske zivote" je kap koja je prelila casu. 

A, ipak me jesi blokirao. 

Ok, pozdravljam. Mislim da je moglo i bez drame, al kad razmislim- naravno da nije :)

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, haveaniceday рече

jedno je zajebavati me da sam alt rajt, ali pisati da me je "briga za ljudske zivote" je kap koja je prelila casu. 

A najjaca fora, ja ovo nikada nisam napisao :D:D :D 

Tipicna desnicarska drama i kuknjava... a kad nemas vise argumenata onda zapalis rajhstag i blokiras klauda zbog toga :D :D :D 

Подели на овим сајтовима

This didn't aged well...

https://www.youtube.com/watch?v=t4yZaoA90Jk

izjave Potholera koje nisu tacne:

-"flu had been around for a long time so people builted immunity unlike covid"[3:12]

sada imamo nacune radove koji potvrdjuju da imamo ogroman broj asimptomaticnih slucajeva, jedan od razloga je imunitet zbog slicnih virusa konkretno virus prehlade.

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30114-6/fulltext?amp%3Bamp%3Bqid=97638790

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140673620314835

-covid-19 has a death rate of 3.12 %"[4:49]

Trampov Hunch je bio precizan.211 000/7 5400 00=0.027

Smrtnost za sezonski flu je 0.1 %.. covid je manje smrtan od gripa.. 

"debili" sa foksa su imali precizniju predikciju od faucija i eksperata... 

-Hot weather has no imperament for this virus. [8:12]

O i te kako ima. I za to imamo naucne radove.. gomilu zapravo..
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1438463920305332
Conclusion
This report highlights the potential influence of weather conditions, seasons and non-climatological factors on the geographical spread of cases of COVID-19 across the globe.

https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S1438463920305332?token=70AA8067253CA38DCB73AABDDEE305B83AE4DF891664421EDB3181147008AFF7D8027AD3AA0DC944B93929E81D485113
5. Conclusion The weather plays a critical role in the spread of COVID-19 in Rio de Janeiro, Brazil. Solar radiation was the most critical weather factor, presenting a  significantly strong correlation with the incidence of COVID-19. 

https://www.nature.com/articles/s41467-020-18150-z
- Experimental evidence shows that SARS-CoV-2 is environmentally sensitive
-Like other viruses with a lipid envelope, SARS-CoV-2 is probably sensitive to temperature, humidity, and solar radiation..

Drugim recima "eksperti" su gresili, jer su se plasili da pogrese sa predikcijama.. (vrlo verovatno). Jer je u kulturi ludih levicara bolje da budes pesimistican i da pogresis, nego da budes optimistican i da pogresis. 

Ima ih jos... al sto se mene tice "eksperti" su izgubili svaki kredibilitet... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...