Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 39 минута, Сања Т. рече Bojan vodi dijalog sa Silvijom Ili ti priča sam sa sobom . JESSY, Sanja Т., Jestira. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 @Natasa. Вероватноћа 300%. Sanja Т. and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 17 часа, Natasa. рече Ne znam šta je, ali je često i krajnje iritantno. Ako neko ima psihički problem, treba da ga rešava kod dr, ja to pozdravljam i žao mi je što živino u zatucanoj sredini gde se to stigmatizuje. Ali ne...on se istresa okolo nsokolo, a ona- jaooo imao težak zivot. Ajde, pa nije ni dizajniran da bude lak . Neši savet za život treba čvrstine u svakom smislu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 5 часа, Flojd рече Haha e ovo me podseca na Muramasu.?? Bre koliko on ima profila ko Sulejman Veličanstveni Flojd and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 8 часа, Natasa. рече Baš te dugo nije bilo . Vratija se Dejan, sad će da bude reda kao nekad. Биће уредније , већ јесте Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 On 27.1.2020. at 17:02, Smaragdni kamičak рече Jao ljudi, ja vas volim (nisam ništa pila ). A mene???.... (ako bas mora, popi` jednu) Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 4 минута, obi-wan рече A mene???.... (ako bas mora, popi` jednu) evo ga moj vitez i jos sa macem Jestira. је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 2 минута, Silvija рече evo ga moj vitez i jos sa macem Neka te Vasilije, nisu ti ovo "Nadrealisti"! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 32 минута, Дејан рече Биће уредније , већ јесте U to ne sumnjam...niko neće smeti da pisne...kao nekad . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 2 минута, Natasa. рече U to ne sumnjam...niko neće smeti da pisne...kao nekad . Nemoj tako, shvatiće neko pogrešno, uvek smo širili ljubav i dialog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 2 минута, Дејан рече Nemoj tako, shvatiće neko pogrešno, uvek smo širili ljubav i dialog Jeste. Nekad su se brakovi sklapali, deca se izrodiše, a sad samo neki raskol...ili sam ja predugo ovde, pa sve romantizujem proslost. . Šalim se malo, dugo te nije bilo. Je l si ti našao pravoslavnu devojku, srodnu dušu kosmičkih razmera sa kojom si sklopio crkveni brak poštujući Božije zakone? Silvija and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 15 минута, Natasa. рече Jeste. Nekad su se brakovi sklapali, deca se izrodiše, a sad samo neki raskol...ili sam ja predugo ovde, pa sve romantizujem proslost. . Šalim se malo, dugo te nije bilo. Je l si ti našao pravoslavnu devojku, srodnu dušu kosmičkih razmera sa kojom si sklopio crkveni brak poštujući Božije zakone? Нашо, нашо, додуше поштујемо Бога ал законе онако Живимо у ванбрачној грешној заједници и супер нам је Silvija and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 13 часа, Silvija рече Vi verovatno pisete pesme zenama? Ovo je tako divno receno Ја сам антиталенат за поезију, али имам аналитички ум који најбоље усваја мудрост из поетског израза. Слушам шта жене певају, а не шта причају. Истина тако исплива ко после литра вина. Silvija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 Пре сат времена, Дејан рече Нашо, нашо, додуше поштујемо Бога ал законе онако Живимо у ванбрачној грешној заједници и супер нам је Ko nikad nije zgrešio neka baci prvi kamen. Ako, neka je sa srećom, volite se, poštujte se . JESSY, Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 50 минута, Natasa. рече Ko nikad nije zgrešio neka baci prvi kamen. Ako, neka je sa srećom, volite se, poštujte se . Христе, баци камен Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука