Silvija Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 16 минута, Богомислић рече Ваља, увек кад Злаја Тимотић уради албум. Има и из те песме штогод поучно да се узме, а то је да мушкарац мора да одржава тело ко пламен, да би га благочестива дева пожелела. Камен мора да гори пре него што се код благочестиве жене пробуди похота. Vi verovatno pisete pesme zenama? Ovo je tako divno receno "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 23 минута, Богомислић рече Ваља, увек кад Злаја Тимотић уради албум. Има и из те песме штогод поучно да се узме, а то је да мушкарац мора да одржава тело ко пламен, да би га благочестива дева пожелела. Камен мора да гори пре него што се код благочестиве жене пробуди похота. Haha e ovo me podseca na Muramasu.?? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 24 минута, Богомислић рече .?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 19 минута, Petar-M рече Док су били са нама нису нам ваљали, а сада када их нема, кукамо за њима Haha pa da. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 Pitanje za ,,admin team" ! Zasto je obrisan moj komentar, da je za dobre pitije i dobru zensku, potrebna kvalitetna BUTKICA !? Obrazlozenje ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 1 сат, Богомислић рече Ваља, увек кад Злаја Тимотић уради албум. Има и из те песме штогод поучно да се узме, а то је да мушкарац мора да одржава тело ко пламен, да би га благочестива дева пожелела. Камен мора да гори пре него што се код благочестиве жене пробуди похота. Đavo nemirni? Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 15 минута, Nikola Stojanovic рече Pitanje za ,,admin team" ! Zasto je obrisan moj komentar, da je za dobre pitije i dobru zensku, potrebna kvalitetna BUTKICA !? Obrazlozenje ! SEKSIZAM I UVREDA! Поет је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 Пре сат времена, Silvija рече Vi verovatno pisete pesme zenama? Ovo je tako divno receno Kad već voliš taj stil... https://youtu.be/Iq_W8hKh3nw Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 @Natasa. Au duga DEVETKA , SNeki ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 3 часа, Silvija рече zato sto vole da staju na tudju muku, nemaju ljubavi brate moj, a to je tuzno...prazni su iznutra kao izduvani balon. Dugo sam se pitao, a odgovor je bio tako blizu. Hvala ti. I jeste, zaista je tužno. Ali čemu iživljavanje zbog tuđe nevolje? Ja sam se uvek trudio da pomognem kad god sam bio u prilici. Nikad nisam ismevao nikoga, niti vređao i ponižavao. Ovde ti sve to rade: optužuju, vređaju, ignorišu, prete, samo zbog toga što im predočavaš istinu, bez uvijanja i ulepšavanja. Natasa., Чунга Лунга and Silvija је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 14 часа, Иванушка87 рече ????? Покривих се читајући све ово... ??? Сад више не знам ко је, бре, овде мушко, а ко женско... ? Ај што се овде не зна, него не зна се ни у реалном животу ??? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 Nije prikladno Pitanje za ,,admin team" ! Zasto je obrisan moj komentar, da je za dobre pitije i dobru zensku, potrebna kvalitetna BUTKICA !? Obrazlozenje !Послато са moto x4 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 3 минута, Дејан рече Nije prikladno Baš te dugo nije bilo . Vratija se Dejan, sad će da bude reda kao nekad. Sanja Т. and Дејан је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 1 сат, Bojan* рече Dugo sam se pitao, a odgovor je bio tako blizu. Hvala ti. I jeste, zaista je tužno. Ali čemu iživljavanje zbog tuđe nevolje? Ja sam se uvek trudio da pomognem kad god sam bio u prilici. Nikad nisam ismevao nikoga, niti vređao i ponižavao. Ovde ti sve to rade: optužuju, vređaju, ignorišu, prete, samo zbog toga što im predočavaš istinu, bez uvijanja i ulepšavanja. пре 4 часа, Silvija рече zato sto vole da staju na tudju muku, nemaju ljubavi brate moj, a to je tuzno...prazni su iznutra kao izduvani balon. Bojan vodi dijalog sa Silvijom Flojd and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече Zasto je obrisan moj komentar, da je za dobre pitije i dobru zensku, potrebna kvalitetna BUTKICA !? Obrazlozenje ! zato sto nisi napisao cija - svinjska, teleca, govedja.... Flojd and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука