Вилер Текс Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 4 минута, Vladan :::. рече Ко се бије... Е неш колега! Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Natasa. рече a ona- jaooo imao težak zivot Али само ако је лепотан и вози BMW иначе је сељачина Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Вилер Текс рече Е неш колега! Као би јој певао: Не грли ме ногама, бацићу те догама! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, Vladan :::. рече Као би јој певао: Не грли ме ногама, бацићу те догама! Брате, хоћеш да певаш Неши? Брате, како си? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 5 минута, Vladan :::. рече Али само ако је лепотан и вози BMW иначе је сељачина Da, ako je lep i nesrećan onda ima tu doza romantike . Ako je ružan onda mora da je zaslužio . Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Вилер Текс рече Брате, хоћеш да певаш Неши? Брате, како си? Ма није бре Неша, види се да је женско 100%. Штета само што није моја вршњакиња Silvija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 20 минута, Vladan :::. рече вршњакиња Šta fali mlađanima...doduše, možda bi htela decu...a tebi to poslednje pada napamet, razumljivo . Ja još ovo i penzija, kolega . Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 ????? Покривих се читајући све ово... ??? Сад више не знам ко је, бре, овде мушко, а ко женско... ? stevan911, Kafanski amater, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Иванушка87 рече ????? Покривих се читајући све ово... ??? Сад више не знам ко је, бре, овде мушко, а ко женско... ? Dobrodošla u Oz, draga Doroti . Nisi više u Kanzasu . Šalimo se malo mi forumski starosedeoci. Sanja Т., БанеЛ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 4 минута, Иванушка87 рече ????? Покривих се читајући све ово... ??? Сад више не знам ко је, бре, овде мушко, а ко женско... ? Nema ovde muskih, sve sami kukavci i pacenici Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Natasa. рече Dobrodošla u Oz, draga Doroti . Nisi više u Kanzasu . Šalimo se malo mi forumski starosedeoci. Е, вала баш! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Silvija рече Nema ovde muskih, sve sami kukavci i pacenici Си сигуран/а? Silvija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 8 минута, Иванушка87 рече ????? Покривих се читајући све ово... ??? Сад више не знам ко је, бре, овде мушко, а ко женско... ? пре 5 минута, Natasa. рече Dobrodošla u Oz, draga Doroti . Nisi više u Kanzasu . Šalimo se malo mi forumski starosedeoci. Follow the yellow brick road! Natasa. and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Иванушка87 рече Е, вала баш! А, ви, како 'те? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Управо сада, Иванушка87 рече Си сигуран/а? Sigurna trazi noge, dobije noge, smetaju mu noge...ovaj farisej, ovaj se pravi mutav...ovi se sprdaju..koliko vidim, jos cu ja ovde biti jedina normalna Kafanski amater, Vladan :::. and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука