Vladan :::. Написано Јануар 23, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2020 пре 16 часа, Снежана рече a posle četrdeset nekog ko neće da te nervira dok piješ prvu jutarnju kafu ... Sanja Т., ines and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 On 21.1.2020. at 22:08, Darko Tešić рече Jako teško je danas naći srodnu dušu, a da je pobožna, uzimajući u obzir u kakvom vremenu živimo. Mnogi kažu da je takvo vreme. Ali nije. Nije stvar u vremenu. Ljudi su se iskvarili. Ako odstupaš od ostalih u želji da se ponašaš onako kako to pravoslavlje nalaže, rizikuješ da budeš izbegavan i osuđivan od tih ostalih, posebno od onih koji se busaju u grudi da su veliki vernici (ali po nekim svojim pravilima i tumačenjima, koja su "modernija" i prilagođena "novim okolnostima", shvatanjima i privatnim "potrebama"). Da, teško je naći devojku ili ženu, koja je stvarno pobožna i vaspitana i čija čistota duše zahvaljujući tome nije oskrnavljena trendovima nakaradnog ponašanja koje je u cilju udovoljavanja nagonima i koje vodi svuda samo ne ka porodičnom životu. Ovde na forumu malo je onih koje su pobožne i raspoložene za upoznavanje. Kao po pravilu, prilično su zatvorene i odbojnog stava, sem, naravno, ako nisi privlačan, jer u tom slučaju upoznavanje ide daleko lakše i gotovo da sve zavisi od tvoje volje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 @Bojan* Pa koe sad ja da radim sto sam privlacan a blavan u dusi? Da se besim? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 4 часа, Nikola Stojanovic рече @Bojan* Pa koe sad ja da radim sto sam privlacan a blavan u dusi? Da se besim? Uozbilji se i usredsredi na kontakt sa nekom od devojaka. Nemoj da gledaš mnogo na lepotu nego na karakter. Ako imaš neku lošu osobinu ili porok, potrudi se da to potisneš (mada izgleda da ženama neke loše osobine i poroci uopšte i ne smetaju). Bavi se nekim sportom ili hobijem. Svedi gubljenje vremena na internetu i “društvenim mrežama” na najmanju moguću meru, taman koliko je potrebno za eventualno upoznavanje sa devojkom sa kojom želiš. Ako vidiš da nema zainteresovanih, nemoj je ni tražiti na internetu, jer ćeš samo izgubiti dragoceno vreme. Mnogo je bolje onda da se više posvetiš traženju među onima koje su dostupne i vidljive u tvom bližem ili daljem okruženju. P.S. Jesi li siguran da si privlačan? Ako žene žele sa tobom da se druže onda jesi. Ako ne žele, onda nisi. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 22 минута, Bojan* рече P.S. Jesi li siguran da si privlačan? Ako žene žele sa tobom da se druže onda jesi. Ako ne žele, onda nisi. @Nikola Stojanovic Slobodne žene, a ne udate. Udate ne uzimaj u obzir, jer njima je dosadno, pa im nije bitno kako izgledaš. Ja udate izbegavam. Znaju da budu vrlo provokativne. Поет, Мирослав1 and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 @Bojan* @Bojan* Srodne du�e horoskopa: Ovi znakovi su va�i idealni partneri SUPERZENA.B92.NET Ljubav nekad deluje na misteriozne naèine ili jednostavno u skladu sa... , A horoskop nesto Bokice? Neki ovan, rak, devica?? Bojan* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече @Nikola Stojanovic Slobodne žene, a ne udate. Udate ne uzimaj u obzir, jer njima je dosadno, pa im nije bitno kako izgledaš. Ja udate izbegavam. Znaju da budu vrlo provokativne. Molim administraciju da smisli superlativ od smejah, oplakah smajli...neki umokrih se ili ostadoh bez daha od smejanja, morahu da mi daju i-gel smajli JOj.... Povlačim reč..ove teme o muško ženskim odnosima su divan način da dan začneš osmehom. Ljudi hvala vam..odoh na posao. Bojan*, stevan911 and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 7 часа, Bojan* рече Da, teško je naći devojku ili ženu, koja je stvarno pobožna i vaspitana i čija čistota duše zahvaljujući tome nije oskrnavljena trendovima nakaradnog ponašanja koje je u cilju udovoljavanja nagonima i koje vodi svuda samo ne ka porodičnom životu. Ovde na forumu malo je onih koje su pobožne i raspoložene za upoznavanje. Kao po pravilu, prilično su zatvorene i odbojnog stava, sem, naravno, ako nisi privlačan, jer u tom slučaju upoznavanje ide daleko lakše i gotovo da sve zavisi od tvoje volje. Уффф, то тако није истина... Поента да се изађе из сопствених фрустрација... Знала сам мушке који су се оженили ултра побожним и они сами високо пребодобни, па на крају су подносили папире за развод брака, јер им је жена неривлачна- пустила седе, изгледа ко баба у 40. У почетку, док носи благодат, сви фантазирају о некој посебној светости. Сами се сматрају светима, наместо да буду искрени са собом. Није се свет искварио у толикој мери, колико људи нису искрени према себи! Живи се у лажи наметнутих идела.. Сви нешто маштају, сањаре, траже се жене/мушкарци по страстима, али је пента што никооо није спреман да се мења зарад оног другог, да се прилагођава другом, а то је суштина... У правој љубави се узраста, то долази временом, а то се дешава када прођу страсти... Буде оно, роде се деца и ето га развод- прошла љубав. Па, ту љубави и није било. Јефтино се користи та реч, излизана је... Баш тада, када прође страст,требају људи да се трпе... Без Крста нема љубави, ако говоримо о побожности- трпљењем спасавајте душе своје. А, што се тиче упознавања, ове друштевне мреже су све уништиле. Дописују се људи, граде се фантазије и маште и онда се заљубљују у машту, у свој идеал. Сви као причају о женама, а мушкарци толики страх имају од одбијања, да чак и не прилазе онима које им се свиђају. Па, шта ако се претрпи одбијање? Јака ствар..., али док се не пита не може се знати. Само не преко мрежа, где може човек лако да се сакрије. Толико неудатих и неожењених, а нико лепо да приђе и пита.. У цркви сретнеш и питаш, дружиш се... Постоји и молитва за брак. Али превасходно треба бити искрен према себи, не налазити свима мане, не имати високо мисшљење о себи. И да, ми жене не волимо када приметимо да је неко инфатилан и лењ. Школа и није параметар, токле год мушкарац не гаји онај сировински синдром (комплекс), да је жена глупача, па му смета њено образовање, а женама је битније да је вредан и способан и човек, на првом месту... Не говорим о старлетама, нити оним ,,урбаним", већ нормалним и фино васпитаним, а побожност ће доћи после, за оне које нису... Тек када се изађе из сопствене прелести и умишљености, срешће се особа које ће нам бити на спасење. Молитвеник у руке и полако.... Господ доведе и на кућни праг, ако се тако верује... stevan911, Milica Bajic, JESSY and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 14 минута, Иванушка87 рече Уффф, то тако није истина... Поента да се изађе из сопствених фрустрација... Знала сам мушке који су се оженили ултра побожним и они сами високо пребодобни, па на крају су подносили папире за развод брака, јер им је жена неривлачна- пустила седе, изгледа ко баба у 40. У почетку, док носи благодат, сви фантазирају о некој посебној светости. Сами се сматрају светима, наместо да буду искрени са собом. Није се свет искварио у толикој мери, колико људи нису искрени према себи! Живи се у лажи наметнутих идела.. Сви нешто маштају, сањаре, траже се жене/мушкарци по страстима, али је пента што никооо није спреман да се мења зарад оног другог, да се прилагођава другом, а то је суштина... У правој љубави се узраста, то долази временом, а то се дешава када прођу страсти... Буде оно, роде се деца и ето га развод- прошла љубав. Па, ту љубави и није било. Јефтино се користи та реч, излизана је... Баш тада, када прође страст,требају људи да се трпе... Без Крста нема љубави, ако говоримо о побожности- трпљењем спасавајте душе своје. А, што се тиче упознавања, ове друштевне мреже су све уништиле. Дописују се људи, граде се фантазије и маште и онда се заљубљују у машту, у свој идеал. Сви као причају о женама, а мушкарци толики страх имају од одбијања, да чак и не прилазе онима које им се свиђају. Па, шта ако се претрпи одбијање? Јака ствар..., али док се не пита не може се знати. Само не преко мрежа, где може човек лако да се сакрије. Толико неудатих и неожењених, а нико лепо да приђе и пита.. У цркви сретнеш и питаш, дружиш се... Постоји и молитва за брак. Али превасходно треба бити искрен према себи, не налазити свима мане, не имати високо мисшљење о себи. И да, ми жене не волимо када приметимо да је неко инфатилан и лењ. Школа и није параметар, токле год мушкарац не гаји онај сировински синдром (комплекс), да је жена глупача, па му смета њено образовање, а женама је битније да је вредан и способан и човек, на првом месту... Не говорим о старлетама, нити оним ,,урбаним", већ нормалним и фино васпитаним, а побожност ће доћи после, за оне које нису... Тек када се изађе из сопствене прелести и умишљености, срешће се особа које ће нам бити на спасење. Молитвеник у руке и полако.... Господ доведе и на кућни праг, ако се тако верује... Ovo je tako divno receno i objasnjeno vi ste verovatno dugo u srecnom braku? Na zalost, nemaju svi tu srecu Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 9 минута, Silvija рече Ovo je tako divno receno i objasnjeno vi ste verovatno dugo u srecnom braku? Na zalost, nemaju svi tu srecu Silvija pa potrudite se malo Nadjite muza, zeno....!!! Аристарх, JESSY, Silvija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 1 минут, Драшко рече Silvija pa potrudite se malo Nadjite muza, zeno....!!! Tesko je ovako poboznoj zeni naci muza koji je nece gledati samo kroz telo. Na zalost, meni svi gledaju u moje velike grudi, a ne vide moje postenje i dobrotu, tuzna sam Vladan :::., Мирослав1 and Драшко је реаговао/ла на ово 1 2 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 27 минута, Иванушка87 рече А, што се тиче упознавања, ове друштевне мреже су све уништиле. Дописују се људи, граде се фантазије и маште и онда се заљубљују у машту, у свој идеал. ... Само не преко мрежа, где може човек лако да се сакрије. Неће бити баш тако ено о. Иван је скоро рекао да је преко форума и Кане итд. склопљено 50 бракова! А и моје искуство говори да се овде могу наћи сродне душе. Flojd and stevan911 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 минута, Silvija рече Tesko je ovako poboznoj zeni naci muza koji je nece gledati samo kroz telo. Na zalost, meni svi gledaju u moje velike grudi, a ne vide moje postenje i dobrotu, tuzna sam Pa nemojte se hvaliti, mozda to koristite kao adut podsvesno, ili zelite da ste zrtva? Odakle ste? Поет and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 7 минута, Silvija рече Tesko je ovako poboznoj zeni naci muza koji je nece gledati samo kroz telo. Na zalost, meni svi gledaju u moje velike grudi, a ne vide moje postenje i dobrotu, tuzna sam ООООО, разумљиво... Постоји дугме ,,игнор" Мислим, у предности сте свакако. Ја бих то искористила и шалила се на сопствени рачун.... Немојте себи набијати комплекс због тога, какве везе то има.... ? Њима и тако траје поглед на све то свега 3-5 сек ?, али ни њима то није примарно у животу... А, има и оно- како зрачиш тако и привлачиш... ??? Све је из главе... И имаш сестро молитву, стварно ради. Једна сестра се молила Св Ксенији и замолила је да је муж позове телефоном и тако је и било, само је позвао и рекао јој- долази са мора, треба да се удајеш... ?? Верујте ми, све је до вере... ,,Не клоњавај духом, газда Боле" ? Bojan*, Silvija, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 39 минута, Иванушка87 рече Једна сестра се молила Св Ксенији и замолила је да је муж позове телефоном и тако је и било, само је позвао и рекао јој- долази са мора, треба да се удајеш... ?? a jelte, jel je zvao na fiksni ili mobilni? Pitam za drugaricu. Milica Bajic, Дуња, Мирослав1 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука