ronin Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 1 минут, Anika рече U crkvi, s maramcetom i bez sminke i golotinje. Znači, što kaže jedna drevna poslovica : "Tek kada mu se svidiš zakopčana do grla, zaslužio je da vidi sve te haltere ispod..." „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 1 минут, ronin рече Znači, što kaže jedna drevna poslovica : "Tek kada mu se svidiš zakopčana do grla, zaslužio je da vidi sve te haltere ispod..." Joj, znas sta, brate, moram da ti kazem da si prost. Izvini, ali ko je pominjao haltere? Sami se odajete kakvo je stanje vase maste i mnogo gledate filmove... Smaragdni kamičak and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 Управо сада, Anika рече Joj, znas sta, brate, moram da ti kazem da si prost. Izvini, ali ko je pominjao haltere? Sami se odajete kakvo je stanje vase maste i mnogo gledate filmove... mala provokacija, cisto da vidmo kako ce ljudi da reaguju „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 2 минута, Anika рече Joj, znas sta, brate, moram da ti kazem da si prost. Izvini, ali ko je pominjao haltere? Sami se odajete kakvo je stanje vase maste i mnogo gledate filmove... p.s ja sam džentlmen kao Ćarli Šin „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 3 часа, ronin рече јер има та instagram?! Нећу да улазим у проблем ортографије и мешања два писма, нисам ни ја ништа бољи.. Него како ти је успело да туђу поруку цитираш као моју? Мене ме то занИма. То цитирано су речи господина Плавога Неба. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 Mene stvarno zanima kad i kako je doslo do zabune izmedju jel i jer. Anika, Благовесник, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 4 минута, Натан рече Нећу да улазим у проблем ортографије и мешања два писма, нисам ни ја ништа бољи.. Него како ти је успело да туђу поруку цитираш као моју? Мене ме то занИма. То цитирано су речи господина Плавога Неба. грешка Натан је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 1 минут, feeble рече zabune izmedju jel i jer Vuk Karadžić se prevrće u grobu Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 7 минута, feeble рече Mene stvarno zanima kad i kako je doslo do zabune izmedju jel i jer. Па спонтано. То је сада нова гласовна промена - Прелазак Л у Р, и обрнуто каткад. feeble and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 Има једна интересантна књига проф.др Зорице Томић- ! Пољубац у доба кулирања". Савремену епоху Зорица Томић види као вријеме у коме су одбачени појмови љубaви,романтике и осјећајности,и они се везују за архаичне моделе понашања. Пољубац је најкомплекснији облик људског понашања и интерперсоналне комуникације,без обзира да ли изражава симпатије ,допадање,љубав,пријатељство,ерос,праштање,чак и манипулацију. Пољубац је присутан и у Св Писму,као и у богослужбеном животу Цркве.Апостол Павле у Посланици Римљанима препоручује пољубац као знак заједнице. У ери императива свеопштег умрежавања реална је опасност да умјесто стварног пољупца буде афирмисан виртуелни. Не знам да ли је у једном лепом и обећавајућем односу између младића и девојке не пољубити се подвиг или пољубити се ! Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 Пре сат времена, Нифада рече Има једна интересантна књига проф.др Зорице Томић- ! Пољубац у доба кулирања". Савремену епоху Зорица Томић види као вријеме у коме су одбачени појмови љубaви,романтике и осјећајности,и они се везују за архаичне моделе понашања. Пољубац је најкомплекснији облик људског понашања и интерперсоналне комуникације,без обзира да ли изражава симпатије ,допадање,љубав,пријатељство,ерос,праштање,чак и манипулацију. Пољубац је присутан и у Св Писму,као и у богослужбеном животу Цркве.Апостол Павле у Посланици Римљанима препоручује пољубац као знак заједнице. У ери императива свеопштег умрежавања реална је опасност да умјесто стварног пољупца буде афирмисан виртуелни. Не знам да ли је у једном лепом и обећавајућем односу између младића и девојке не пољубити се подвиг или пољубити се ! Неко је претходно помињао и пољубац као проблематичан,и у том смислу коментар Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 2 часа, ronin рече p.s ja sam džentlmen kao Ćarli Šin Дању фин, ноћу Чарли Шин Вукашин, Поет, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 Пре сат времена, Нифада рече Неко је претходно помињао и пољубац као проблематичан,и у том смислу коментар Као проблематичан је вероватно истакнут онај страствени ''уста на уста'', д'извинете, а не онај формални као поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 8 минута, Натан рече Као проблематичан је вероватно истакнут онај страствени ''уста на уста'', д'извинете, а не онај формални као поздрав. Ako je poljubac problematičan, u pitanju je druga vrsta ljubavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 пре 35 минута, Jecić рече Ako je poljubac problematičan, u pitanju je druga vrsta ljubavi. О тој врсти љубави и разговарамо. Покушавамо да будемо хришћански чистунци, па моралишемо као неки протестанти , и питамо се да ли је дозвољен такав један излив нежности између момка и девојке пре брака. Шта ви, као нови, мислите о томе? Освежите мало тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука