Jecić Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 fina tema Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, feeble рече Definitivno trol, a ako je Muramasa ima da se samobanujem! Ако је он, обрнуо је игрицу и алал му вера, мада мсм да није... feeble and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Malo se opustite ljudi. Kažu za ovu fotku koju sam postavila, da bi tako izgledao instagram profil Deda Mraza. Milica Bajic, Драшко and feeble је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Devojka je ozbiljna ali se vidi veliko neznanje i treba samo polako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Jecić рече Malo se opustite ljudi. Kažu za ovu fotku koju sam postavila, da bi tako izgledao instagram profil Deda Mraza. Ја мислио Жељко Самарџић Jecić је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече Ја мислио Жељко Самарџић Neee, Željko ima neke ružne brke i ružne naočare. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 7 минута, Jovana0910 рече Kako u kom.. pa jel telesna zelja ista na pocetku braka i posle 10 godina...naravno da nije..vremenom opada zelja. Opada? ...aha, važi.... Sada imam 41god. Doći ću sa 51- om da ti kažem kako je u tom dobu...možda ćeš tad biti u pravu. Ako ne- dođem opet u 61. Bože zdravlja Milica Bajic, Vladan :::., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Jecić рече Neee, Željko ima neke ružne brke i ružne naočare. Неееее, има оне врхунске воскиране брке, шта бих дао да могу да имам такве, ето реко' сам Milica Bajic and Jecić је реаговао/ла на ово 1 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече Неееее, има оне врхунске воскиране брке, шта бих дао да могу да имам такве, ето реко' сам Mene se baš ne dopadaju. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 21 минута, feeble рече To ne postoji na ovom nivou revnovanja Шта ли би тај ниво ревновања рекао за овај јануарски литургијски низ: 3. јануар петак заупокојена литургија за једног свештеника 4. јануар субота редовна заупокојена 5. недеља 6. Бадњи дан 7. Божић 8. Сабор Богородице 9. Св. Стефан 11. субота редовна заупокојена 12. недеља 14. Обрезање Дакле, за 12 дана 10 (малтене) узастопних литургија Исто то се наставља 18, 19 и 20. као и 25, 26 и 27. Не волим снег и лед и зиму али је лакше уз овакав јануар. Jecić, Milica Bajic, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Пре сат времена, Jovana0910 рече Gde sam ja napisala rec sarlatan, nemoj lagati kao sto si lagao i da je David ubio svog sina. Karikira i te kako ! pogledaj koliko dana po njemu godisnje sme , jel to spontanost ??? a sa druge strane moraju postojati i neka pravila neke norme, kojih se neko pridrzava da ne bi sve bilo preterano . Mera je bitna i kljucna u svemu. Рекла си да карикира. шарлатан је онај духовник који карикира-лаже (уколико не нагласи да се шалио и карикирао намерно). НИсам испратио до краја ту зоранову тему, али капирам на почетку да је раскринкао као небулозу на основу пракси у Цркву Православну. Не постоји корен тог тумачења у Православљу. Учење делује Православно али је заправо то прилично душепогубно веровање. Корен овога учења је у веровању неких мосонских ложа у пагана који држе да постоје дани када се календарски одређено имају сексуални односи са циљем добијања предодређеног потомства. Као и код паганских божанстава у Вавилону, Риму, некад у Грчкој... где су постојале ритуалне Оргије у одређеним датумима. Е па овде се покушава направит супротно, ритуални сексуални односи по светим данима Христу Богу, док се остали проглашавају за блуд! Само по себи је погубно и блудоточиво!За овај календар не постоји референца нити инспирација у Свето Писмо, то је само неки инат паганизму. Зар не пише да је сваки дан, Божији дан... како онда Црквено слово може да утиче на људске одлуке и живот, ван Храма у коме се причесте или ван молитве, ван неког благословеног подвига... Поверујеш у чланак, где крију прељубу жена, па пишу да је жена као пас или кобила која носи у себи семе сваког партнера и рађа мешану децу или децу неком партнеру од пре уласка у браг, што датира и 10 година у назад док су се као забављали (што генетика побија јер дете има 99.5% гена своја два родитеља, док је 0.05% индивидуална мутација). А не видиш да се пас и кобила, успешно размножавају свакога дана и рађају као прилично добре сорте ако се врши селекција најбоље генетике, како и радимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 42 минута, Jovana0910 рече Ovo je provokacija..jer vrlo dobro znamo da se mirjani ne pricescuju svake nedelje vec samo monasi. Bez namere da ulazim u polemiku, preispitaj malo ove smele reči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Вукашин рече Bez namere da ulazim u polemiku, preispitaj malo ove smele reči. то је већину описала, мени сличне рецимо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 17 минута, Аристарх рече то је већину описала, мени сличне рецимо Znam svetovnjake koji se redovno pričešćuju, ali sam bio i u manastirima gde retko koga viđam da se pričesti van posta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука