Avocado Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 минута, Jovana0910 рече Glup je onaj ko veruje da su vakcine bezbedne i da nisu biolosko oruzje. Kraj price. "Ko drukčije kaže kleveće i laže i našu će osetit pest!" А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 4 часа, Jovana0910 рече Ko kaze da je covek proklet ako pada u greh bluda ??? Pa Marija Egipcanka je bila velika bludnica pa se pokajanjem i podvigom posvetila. Svaki greh za koji se covek kaje je oprostiv. Bog prasta ako se kajes i ispravljas i trudis i ustajes kad padas..a ne moze da prasta ako se ti valjas i kaljas i ne kajes i ne trazis oprostaj. Blud je jedan od 7 smrtnih grehova i to kazu sveti oci a ne ja..i itekako moze nepokajani blud da utice na potomstvo kao i ostali nepokajani gresi roditeljski. Ma kako da ne. A kako to moze da utice??? Ne mize covek koji je gresio id jednom da prestane da gresi prosto to ne ide tako lako, mozda da smanji ali nista ne ide od jednom. U ti nikako ne mogu da poverujem da se prenosi greh. Ajde mi objasni kako, bas me zanima. Daj neki primer. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Primila vakcinu, pa OSTALA TRUDNA! Tvrdi da je NEVINA, lekari joj VERUJU! | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Porodica zajednički donela odluku. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Срђан Шијакињић and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 8 минута, Flojd рече Ma kako da ne. A kako to moze da utice??? Ne mize covek koji je gresio id jednom da prestane da gresi prosto to ne ide tako lako, mozda da smanji ali nista ne ide od jednom. U ti nikako ne mogu da poverujem da se prenosi greh. Ajde mi objasni kako, bas me zanima. Daj neki primer. hahah, citas li ti zitija svetih, kako ne moze odjednom da prestane da gresi, naravno da moze, u coveku se prelomi, zgadi se na svoj zivot i svoje grehe i promeni se, pocne da se kaje i place, evo ti primer car Davida, citaj kako se ponasao kad je shvatio koji je greh ucionio, greh ubistva i preljube, pise u psalmima, suze su mi hleb i voda dan i noc, prionu meso moje za kost moju. Prvi sin s atom zenom je ubijen kao kazna za taj greh.Naravno da je borba svakodnevna i da nije lako otarasiti se greha, ali tu je ispovest , pokajanje , pricesce i trud a Bog nagradjuje trud i prasta pokajnicima i ON je taj koji pobedjuje greh a ne mi, mi samo treba da se trudimo i trazimo Boga da nam pomogne,Covek ne moze da pobedi svoju plot i djavola sam vec Bogom pobedjuje. Primeri, pa eto npr ako je zena cinila abortuse, neko od njene dece ne moze kasnije da se uda/ozeni dugo ili uopste ili da ima decu. Ja znam mnogo ovakvh primera, i nekoliko monaha mi je reklo da deca ispastaju za roditeljske grehe. dadodj, Млађи Катон and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 21 минута, Натан рече Primila vakcinu, pa OSTALA TRUDNA! Tvrdi da je NEVINA, lekari joj VERUJU! | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Porodica zajednički donela odluku. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Ово су стварно посебне приче, нит им апада на памет да објасне, како може примање вакцине у крвоток да изазове трудноћу? Или да дете од 14 година има развијен организам да може да роди дете код народа "кавкаског" порекла Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Аристарх рече Ово су стварно посебне приче, нит им апада на памет да објасне, како може примање вакцине у крвоток да изазове трудноћу? Или да дете од 14 година има развијен организам да може да роди дете. Ретки су народи који имају такве предиспозиције да се девојкама рано развију кукови и други делови тела. Ај и да кажемо да је биолошки могуће, дешава се, него то је најмање упитно. Али, што кажеш, како преко вакцине? :Д И како сад невина (утврдио лекар), а трудна? (-.-) Ко кога овде....? хД Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 37 минута, Jovana0910 рече hahah, citas li ti zitija svetih, kako ne moze odjednom da prestane da gresi, naravno da moze, u coveku se prelomi, zgadi se na svoj zivot i svoje grehe i promeni se, pocne da se kaje i place, evo ti primer car Davida, citaj kako se ponasao kad je shvatio koji je greh ucionio, greh ubistva i preljube, pise u psalmima, suze su mi hleb i voda dan i noc, prionu meso moje za kost moju. Prvi sin s atom zenom je ubijen kao kazna za taj greh.Naravno da je borba svakodnevna i da nije lako otarasiti se greha, ali tu je ispovest , pokajanje , pricesce i trud a Bog nagradjuje trud i prasta pokajnicima i ON je taj koji pobedjuje greh a ne mi, mi samo treba da se trudimo i trazimo Boga da nam pomogne,Covek ne moze da pobedi svoju plot i djavola sam vec Bogom pobedjuje. Primeri, pa eto npr ako je zena cinila abortuse, neko od njene dece ne moze kasnije da se uda/ozeni dugo ili uopste ili da ima decu. Ja znam mnogo ovakvh primera, i nekoliko monaha mi je reklo da deca ispastaju za roditeljske grehe. Tebi bi bilo bolje da prestaneš da lupaš i šablažnjavaš. Za mnoge grehe je potreban podvig i čak i sam trud Gospod uzima u pravdu. Млађи Катон and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 5 часа, Jovana0910 рече A ti si prorok pa znas gde svako ponaosob ide. Ti si nekulturan i pokrenuo si temu da bi opravdao greh bluda jer ne mozes da pojmis istinu Hristovu. Ja vrlo dobro znam da se po manastirima daju epitimije za blud. Nisu svi svestenici i monasi isti..tvoj izbor koga ces da slusas. I ne mozes da se rugas onima koji daju i onima koji podnose epitimije samo zato sto tebi tvoj svestenik nije dao ili tvom drugu taj otac nije dao.Da li je neko pravedan to samo Bog zna jer se o pravednosti sudi na osnovu dela a skrivena dela nisu poznata ljudima vec samo Bogu . Svako ko misli drugacije od tebe je odmah Revniteljsko drvljenje ...reci to monasima koji daju epitimije za blud i koji izricito govore ne u brak kroz blud..ne u braku blud...reci im u lice da su oni revnitelji koji drve. Sram te bilo.. Naravno da ću da im kažem kada krenu da nameću ljudima teret koji ne mogu da nose i kada im nameću razni starci osećaj krivice. Svetim pismom mogu da se bave oni koji su stručnjaci u toj oblasi kao i Patristkom. To je učenje Svetih otaca. Млађи Катон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 6 минута, grigorije22 рече Tebi bi bilo bolje da prestaneš da lupaš i šablažnjavaš. Za mnoge grehe je potreban podvig i čak i sam trud Gospod uzima u pravdu. Sto tebi toliko smeta moje lupanje i sablaznjavanje. Bog je svima dao slobodu, imam pravo da pisem sta hocu kao i svi ovde. Tebe boli istina zato i vredjas .ljude. Slusaj svog svestenika i nastavi da mislis da blud nije strasan greh , srecno ti bilo. Млађи Катон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Jovana0910 рече Sto tebi toliko smeta moje lupanje i sablaznjavanje. Bog je svima dao slobodu, imam pravo da pisem sta hocu kao i svi ovde. Tebe boli istina zato i vredjas .ljude. Slusaj svog svestenika i nastavi da mislis da blud nije strasan greh , srecno ti bilo. Imaš pravo, ali kada dobiješ virtuelnom nogom u glavu nemoj da kukaš. Ja ne mislim da je blud ok već da sesksanje u braku zarad zadovoljenja polne strasti nije blud. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 6 минута, grigorije22 рече Naravno da ću da im kažem kada krenu da nameću ljudima teret koji ne mogu da nose i kada im nameću razni starci osećaj krivice. Svetim pismom mogu da se bave oni koji su stručnjaci u toj oblasi kao i Patristkom. To je učenje Svetih otaca. Haha, reci im, sigurno ce te slusati. Poklopice te dok si reko keks. Ti ces monasima da solis pamet, ti koji ni svetim ocima ne verujes kad govore da je blud smrtni greh. Pozivas se na ucenje svetih otaca a Sv Vasilije Veliki je bio taj sveti otac koji je dao 7 godina epitimiju za blud i to pravilo je potvrdjeno na 4 vaseljenskom saboru, a ti to ismevas i pozivas se na svete oce, da li ti uopste shvatas svoju kontradiktornost i svoje bezumlje, oocigledno da ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Jovana0910 рече Haha, reci im, sigurno ce te slusati. Poklopice te dok si reko keks. Ti ces monasima da solis pamet, ti koji ni svetim ocima ne verujes kad govore da je blud smrtni greh. Pozivas se na ucenje svetih otaca a Sv Vasilije Veliki je bio taj sveti otac koji je dao 7 godina epitimiju za blud i to pravilo je potvrdjeno na 4 vaseljenskom saboru, a ti to ismevas i pozivas se na svete oce, da li ti uopste shvatas svoju kontradiktornost i svoje bezumlje, oocigledno da ne. Opet treniraš blesavost. Ja sam lepo napisao za pismene da više niko pa ni ti tvoji monasi ne daju epitimiju od 7 godina. SEDAM GODINA. Nadam se da sam bio jasan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 4 минута, grigorije22 рече Imaš pravo, ali kada dobiješ virtuelnom nogom u glavu nemoj da kukaš. Ja ne mislim da je blud ok već da sesksanje u braku zarad zadovoljenja polne strasti nije blud. ahha, a gde ja to kukam, majke ti, za sta da kukam, zato sto mislim drugacije od tebe, pa ti si stvarno presmesan, ne bojim se tih tvojih virtuelnih nogu niti tvoje nekulture i prostakluka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 43 минута, Аристарх рече Ово су стварно посебне приче, нит им апада на памет да објасне, како може примање вакцине у крвоток да изазове трудноћу? Vest je originalno sa sajta poput njuzneta... zafrkancija... FACT CHECK: Did a 14-Year Old Virgin Fall Pregnant After a Flu Shot? WWW.SNOPES.COM Reports that a teenage schoolgirl in Texas became pregnant through a... Аристарх and Натан је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 часа, Jovana0910 рече Hahah, tebi je problem sto ljudi razovaraju sa monasima, e Boze dragi, ovakvu neboluzu jos nisam cula. Zasto je suludo da oni savetuju o bracnom zivotu, hiljade i hiljade beseda od svetih otaca i svetitelja o bracnom zivotu , sam apostol Pavle besedi o bracnom zivotu, i tebi je to suludo ??? Ovo je stvarno vise nego bolest i gordost. To sto je tebo lakse da te savetuje svestenik koji ce sve da ti dozvoljava i da te tapse po ramenu i dozvoljava blud i ne daje epitimije i kaze nije to strasno to je tvoje bezanje od stvarnosti i od borbe sa strastima. ahhah, "kakve veze mi imamo sa Kolasanima", pa ko su oni ??, ljudi isto kao i mi , poslanice je apostol Pavle pisao prvim hriscanima u raznim mestima, i nalaze se u svetom pismu jer se odnose na sve hriscane i namenjene su svim hriscanima . Savetovao je ko ne moze da se uzdrzi od bluda da se zeni, ali da je monastvo veci podvig. Oba puta su blagoslovena. U zacecu su oboje vazni i majka i otac , a to sto ti vestacka zaceca smatras blagoslovenim to je tvoje glediste. Jedino pravo zacece od Boga je prirodno zcece gde oboje ucestvuju. Onan je kaznjen zbog prekinutog snosaja sa zenom, jer je bacio seme a ne zato sto se igrao sam sa sobom i cinio rukoblud. Pretuzno je sto ti monahe ponizavas i gradis se vecim od njih. Adam i Eva su imali potrebu za hranom i vodom i lepo pise sta je Bog stvorio njima za jelo, okusili su i plod sa zabranjenog drveta.a bili su nagi i nisu znali za stid i pohotu tela dok nisu zgresili kroz neposlusanje i protivljenje Bogu. BLud je posledica pada, a jelo i pice je bilo i u raju i sad jedemo i pijemo, a u raju bluda nije bilo, a to tvoj mozak ne moze da shvati, jer ti blud konstantno opravdavas kao normalno stanje. Polnog opstenja ne bi bilo u raju kakvo je danas, kroz strasti ,vec na drugaciji nacin, cistiji i svetiji. Ja necu nicega da se manem, ni citanja onog sto pisu svetitelji, ni njihovih propovedi i tumacenja a ni razgovora sa monasima. Prvo, ti uopšte ništa ne zanaš o meni o borbi sa moj strastima. Drugo, sveštenik ima porodicu i nravno da će on bolje da me savetuje od monaha. Treće, Pismo se tumači i zato je jako važno kome je pisano. Apostol Pavle je pisao da se ljudi ne žene jer je očekivao drugi Hristov dolazak još za njegova života. Ne znam šta tebi tu nije jasno. Biloški je apsolutno netačno. No šta pričati sa likovima i likušama koje kažu to za mene nije naučna činjenica. Retardiranost do bola. Za Onana sam i ti i ja reko da nije roknut zbog masturbacije. Adam i Eva nisu imali potrebu za hranom. Jeli su i pili kao vid zajedničarenja sa Bogom. To imamo i na svetoj Liturgiji a biće i u životu budućeg veka. Haran, voda na način na koji to danas konzuimiramo može da se kaže da je posledica pada. I mi nećemo zbog toga niti možemo da ne jedmo i nepijemo ništa jer je to posledica pada. Isto je i sa seksom. Ako nastaviš tim putem možeš samo da postaneš frigidna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука