Рапсоди Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 пре 6 минута, Н И Н Е рече @Рапсоди Зато ја пијем пиво. Izvor vitamina B Pivo u sebi sadrži nekoliko vitamina iz B kompleksa (B1, B6, B2, B12). Vitamin B1 je poznat kao „anti-stres“ koji štiti imunološki sistem, dok vitamin B6 pomaže u proizvodnji serotonina, melatonina i norepinefrina koji utiču na nesanicu. Vitamin B2 deluje kao antioksidans i može sprečiti rano starenje i razvoj bolesti srca. Oni koji konzumiraju pivo imaju za 30% više vitamina B od onih koji ne piju pivo. Извор Пошто никада у животу нисам пила ништа, ја бих се сигурно напила и од једног гутљаја било ког алкохола. Купила ја као купиново вино због недостатка гвожђа .... и ено ми стоји од мале чашице мени још веће вртоглавице. Једино пивски квасац да почнем да конзумирам. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 Још један користан лекарски савет да поделим са вама од мог изабраног лекара који је иначе страва ако му преживите нарав Рекао ми је да за добро здравље памти још од свог професора са ВМА савет.....ујутро једна чашица ракије (али само једна ) и у току дана један кардиопирин али не више чини ми се од 75 грама јер већа доза изазива унутрашња крварења. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 пре 9 минута, Рапсоди рече Пошто никада у животу нисам пила ништа, ја бих се сигурно напила и од једног гутљаја било ког алкохола. Купила ја као купиново вино због недостатка гвожђа .... и ено ми стоји од мале чашице мени још веће вртоглавице. Једино пивски квасац да почнем да конзумирам. Штета, али имаш и безалкохолно пиво. Исто има витамине а мање калорија. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 пре 3 минута, Н И Н Е рече Штета, али имаш и безалкохолно пиво. Исто има витамине а мање калорија. Ипак ћу пивски квасац покушати....укус пива(и сам мирис ) ми је безвезе....нећу ја то моћи, али у сваком случају хвала на информацији . Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 пре 3 минута, Рапсоди рече Ипак ћу пивски квасац покушати....укус пива(и сам мирис ) ми је безвезе....нећу ја то моћи, али у сваком случају хвала на информацији . Нема на чему. Узгред, од ове приче о витаминима сам ожеднео. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 @Рапсоди јој хвала ти пуно на информацијама...баш ми је то било потребно... мени није јасно да ми нико до сада није рекао да треба испитати проблем пада гвожђа...мало је чудно да је хемоглобин добар, еритроцити добри а гвожђе испод нормале...можда ни ја не бих обраћала пажњу да се то није врло јако одразило на организам... Рапсо, јављај шта се дешава...кад дођеш до нових информација... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 пре 3 часа, Рапсоди рече кардиопирин али не више чини ми се од 75 грама јер већа доза изазива унутрашња крварења. нисам ни знала да постоји од 75мг...ја пијем од 100мг... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 Што не једете зелениш? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 Пре сат времена, JESSY рече нисам ни знала да постоји од 75мг...ја пијем од 100мг... Постоји од 75. Мој изабрани лекар ми је нагласио да један дневно од 75 ништа не шкоди. Веће дозе могу изазвати унутрашње крварење. Види ти то добро са лекаром.Мој изабрани ликар је ставрно ок, дао ми је прегршт корисних информација. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 пре 1 сат, JESSY рече @Рапсоди јој хвала ти пуно на информацијама...баш ми је то било потребно... мени није јасно да ми нико до сада није рекао да треба испитати проблем пада гвожђа...мало је чудно да је хемоглобин добар, еритроцити добри а гвожђе испод нормале...можда ни ја не бих обраћала пажњу да се то није врло јако одразило на организам... Рапсо, јављај шта се дешава...кад дођеш до нових информација... Ни мени није јасно да ти изабрани лекар није рекао да испиташ где се губи гвожђе. Прво иду гастро испитивања (хемороиди) па гинеколошка (могућност постојања миома и полипа на материци) Јављам ти после Нове године шта се дешава и шта ми је наложио да испитам. И да, што више свежег ваздуха (шетње, итд) JESSY је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 Rapsodi, u zelenom lisnatom povrcu ima dosta gvozdja, sta ti je tu smesno? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra_A Написано Децембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2019 On 22.12.2019. at 15:27, JESSY рече da li neko ima iskustva sa ovim problemom...? imam ja i to celog zivota u sustini, dodje period kad se lose tj nezdravo zivi, pa se simptomi ponovo jave, i period kad se vise vodi racuna o ishrani, suplementima, vezbanju itd..onda sve bude ok medjutim moram da istaknem da mi od lekova najvise pomaze (kad kazem najvise, mislim jedini mi je resio problem dok sam ga redovno pila) Sideral Forte - em su pilule, pa nisu gadne kao oni neki rastvori gvozdja, em su dosta efikasni, samo su malo skuplji..ali stvarno vredi, inace se preporucuju trudnicama tako da verujem da su medju kvalitetnijima na trzistu..samo naravno za sve te lekove treba proveriti sa lekarom prvo, i ima vise tipova tog leka, u zavisnosti od toga koliki problem sa gvozdjem postoji.. da, takodje, sve to deluje kao nikakav bitan problem, a onda odjednom zaista se pojave mnogi od navedenih simptoma, tako da stvarno pocne da utice na zivot i da otezava svakodnevno funkcionisanje.. sto se ishrane tice, meni licno meso nista spec nije pomoglo, a kao navodno je najvaznije za ishranu pri ovom problemu, ali recimo primetila sam da mi je dosta bolje od jaja, zumance ima puno gvozdja kazu..znam da je i brokoli dobar za gvozdje, i da je vitamin C dobar ako se uzima uz neki lek, jer kao malo pomaze pri apsorbciji.. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Децембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2019 пре 9 часа, Рапсоди рече Ипак ћу пивски квасац покушати....укус пива(и сам мирис ) ми је безвезе....нећу ја то моћи, али у сваком случају хвала на информацији . Пио сам домаћи квас у Русију. МОжда да покишаш домаћи квас да направиш. мсм. Супер је укуса и пун гвожђа и Б витамина. Иако он рецимо не помаже у елиминацији хроничног умора, само сузбија његове симптоме. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука