ViktorijaV Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:48, Иван ♪♫ рече Замишљао је друштво у коме не би било класичног брака, већ би жене биле доступне свима, исто и васпитање деце Expand Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:45, Anika рече Joj, Ivane, pa nisam dete od 5 god, ni oni vise tako ne pricaju. Ali, hvala ti, bas si me nasmejao. Expand То се тако зове, без обзира како је данас модерно да се каже Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 17:11, Рапсоди рече Да појасним мало, да не останем недоречена или да ме не тумачите на основу нечијих злонамерних интерпретација . Романтика је дивна и сјајна али не сва . То је веома клизав терен . Живети младост, живети живот , волети стрепети, надати се, исчекивати, не спавати, бити сав у дивној слутњи...ок ...младост мора да проживи своје . Али да све то не пређе у болесне илузије, исчекивања и нереална надања ....отићи ће вам године и шта онда. Мени јесу...сада видим због глупости. Да слатка боемштина не прерасте у хронично пијанство, а младалачке илузије да се не продуже у недоглед, да у исчекивању принца из снова не доживите судбину једне карикатуре .....Постоји једна карикатура 3 стара женска леша како седе на клупи у парку у исчекивању принца из снова. Да вам девиза не буде " Боље голуб на грани него врабац у руци " Јер не знате да се у врабцима крију предивни голубови, само треба да пружите руку.Толико. Expand Али Рапсо..Све би можда могло овако када би се живот живео по шаблону, кад би свима било исто. Замисли молим те ситуацију, све океј, ти се насањала до двадесетпете , растрезнила и удала, живиш реално хришћански, како ти кажеш. Деси се несрећни непредвидиви обрт. У тридесетпетој остајеш поново сама, само сада сасвим отрежњена од романтинке. Како даље живети? Како би таква могла тражити вољеног у звездама, препознати га у лептиру?Сањати нови сан? Тешко. А Бог да и рецимо поживиш до осамдесете ( ) То би био један јако дуууг период реалности који било стварно тешко изгурати без романтичног детета у себи. Зато ипак гледај плиз да га сачуваш, макар мрву негде у ћошку. Православни Србин, Рапсоди, ViktorijaV and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 Plava zvezda Iza suma,iza gora, iza reka ,iza mora, zbunja, trava, opet nocas tebe ceka cudna neka zvezda plava. Cak i ako ne verujes, probaj toga da se setis. Kad zazmuris i kad zaspis, ti pokusaj da je cujes, da odletis, da je stignes i uhvatis i sacuvas kad se vratis. Ali pazi: ako nije sasvim plava, sasvim prava, mora lepse da se spava: da se sanja do svitanja. Mora dalje da se luta. Tristo puta. Petsto puta. Mora dugo da se nadje. Treca. Peta. Mora u snu da se zadje na kraj sveta. I jos dalje iza kraja: do beskraja. Mora biti takve zvezde. Sto se cudis. Pazi samo da je negde ne ispustis dok se budis. Jednog dana, jedne noci, ne znam kada, ali znam tacno, izgledace nebo bez nje tako prazno, tako mracno. I sva sunca, sve lepote i sve oci sto se jave, nikad bez nje nece biti sasvim tvoje sasvim prave. Ja ti necu reci sta je ova zvezda cudna, sjajna. Kad je nadjes - sam ces znati. Sad je tajna.... Sanja Т., ViktorijaV, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:28, Иван ♪♫ рече Занимљиво... Може ли онда човек да превари Бога јер му овај није обезбедио секс, па да лепо нађе начин да задовољи своју потребу, уместо неке целомудрености, уздржања и осталих прича? Expand Не може јер у односу Бога и човека секс није подразумевани или суштински део. То се види на примеру (целомудрених итд.) калуђера: имају испуњен однос са Богом иако немају секс са њим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 18:20, Broken рече Није тачно. Ретко се не слажем с тобом али овог пута ниси у праву. У мом филму ( који нисам ни погледао до краја) једини грех је што се ради о рмк популацији. Код тебе на овом сајту сам свашта видео о чему је срамотно и причати. Чак сам грешком даунлоадовао један филм и не знам где га је сместило. Expand Napravicemo teamviewer vezu, pa cu ja da udjem na tvoj komp da ga nadjem i obrisem... Broken је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:48, Иван ♪♫ рече Замишљао је друштво у коме не би било класичног брака, већ би жене биле доступне свима, исто и васпитање деце Expand Био је млад и наиван... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 21:52, obi-wan рече Napravicemo teamviewer vezu, pa cu ja da udjem na tvoj komp da ga nadjem i obrisem... Expand Nemoj! Moglo bi se svasta naci...sto uopste nema veze sa mnom. Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 22:26, Broken рече Nemoj! Moglo bi se svasta naci...sto uopste nema veze sa mnom. Expand jer nisi bio prisutan kad se snimalo obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:46, Grizzly Adams рече Наћи ће га жена. Кад се најмање надаш. Expand obi-wan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 On 9. 11. 2019. at 19:31, Рапсоди рече Пишем из позиције излеченог романтика...нека Фала...никад више. Да ме не схватите погрешно, не бих мењала мој брачни статус, наше мало реал хришћанство за сто магличастих пренемагајућих романтика. И зато Ђецо маните се романтике док још имате времена. Јесте, све је то похвално лепо и дивно...али...али... узеће вам најлепше године без везе, зашто...да би се пренемагали као млади Вертер или живели у илузији као Татјана Оњегин ?! Ево један линк за буђење. Добро де, можда је мало и неопходна, али у границама...не дозволите да вам одузме време, будите паметнији од ње. Удајте се и жените до 25. Живите хришћанску романтику, угађајући у браку свом вољеном (вољеној) Нека вам сваки брачни дан, буде нови дан За оне који хоће да победе , илузију, романтику, назовите како хоћете. Имате више римејкова. Мени је ова варијанта најбоља. Expand Rapso, ozbiljni ljudi ionako nisu romantični... Život je to. Prosto nauči da živiš u prostoti i sve će ti biti "romantično". Drž se i glavu gore! Поет and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 On 10. 11. 2019. at 14:40, Flojd рече Kaze ti da lepo izgledas, da blistas, da mu je prijatno u tvom drustvu, gleda te netremice dok mu pricas, podrzava te, ode na putovanje i vrati se pa ti kupi neku sitnicu, seti se onako bezveze da ti pusti poruku da muski na tebe, odvede te pored keja umesto u skupi restoran, podelite kesicu kokica, otvoriti vrata, povuce stolicu, potrudi se da ti dan ucini lepim, prosto se potrudi da te ucini posebnom.. Tako se ponasa muskarac kada naidje na kvalitetnu zenskinju koja zna da postuje romantiku... Expand a nekvalitetne toljaga po glavi pa u krevet?!!! Kako jedna reč puno kaže. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 Ajd baba Ekatarina da ti malo pomogne oko traženja devojaka Цитат Kaze ti da lepo izgledas, da blistas, da mu je prijatno u tvom drustvu, Expand Kažeš onako kako jeste, ako te neko pita. Цитат gleda te netremice dok mu pricas Expand meni je uvek bilo neprijatno kad neko bulji u mene , Цитат podrzava te, Expand Mene da je muž podržavao u svemu što sam htela otišli bismo u ćorak Цитат ode na putovanje i vrati se pa ti kupi neku sitnicu, Expand ideš sa njom na isto putovanje i ne kupiš joj ništa. Цитат seti se onako bezveze da ti pusti poruku da muski na tebe, Expand Ne pušta poruku, već je oženi i dovede kući te joj stalno šalje "poruke" ustno. Цитат odvede te pored keja umesto u skupi restoran, podelite kesicu kokica, Expand Ako nemaš novca iskokaj kokice i kući pa ponesi, samo se ne vadi na to da skupi restoran nije romantičan, već samo je činjenica da košta više, i da ako mislite da živite skupa moraće da se navikne na racionalnu potrošnju para. Цитат otvoriti vrata, povuce stolicu, potrudi se da ti dan ucini lepim, Expand ovo je već kućno vaspitanje. Srećno Flojd! Izvini ali ne izdržah...toliko ti je bio pogrešan stav da sam morala da ti kažem Flojd and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 On 9. 11. 2019. at 19:31, Рапсоди рече Пишем из позиције излеченог романтика...нека Фала...никад више. Да ме не схватите погрешно, не бих мењала мој брачни статус, наше мало реал хришћанство за сто магличастих пренемагајућих романтика. И зато Ђецо маните се романтике док још имате времена. Јесте, све је то похвално лепо и дивно...али...али... узеће вам најлепше године без везе, зашто...да би се пренемагали као млади Вертер или живели у илузији као Татјана Оњегин ?! Ево један линк за буђење. Добро де, можда је мало и неопходна, али у границама...не дозволите да вам одузме време, будите паметнији од ње. Удајте се и жените до 25. Живите хришћанску романтику, угађајући у браку свом вољеном (вољеној) Нека вам сваки брачни дан, буде нови дан. За оне који хоће да победе , илузију, романтику, назовите како хоћете. Имате више римејкова. Мени је ова варијанта најбоља. Expand Ljubav je žrtva sve ostalo je laž i fantazija... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 On 9. 11. 2019. at 20:23, Рапсоди рече Слушам пре негде оца Гојка Перовића...писао човек некада љубавне песме...питао га неко на ту тему на једном предавању, а он само махну руком у смислу...прерастао је то, није вредно помена. Која зрелост и самосвест. Иначе ме одушевљава, могла бих га слушати стално. Expand Osim tih ljubavnih pesama najčešće ništa ne ostane.. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука