Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

Управо сада, Рапсоди рече

Јаооо жене. :0228_hot: Искључујем се из овог  ријалитија. 

Pa da...žeeeeneee...to je na kraju argument

Ajd u zdravlje...do sledećeg susreta.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Pa da...žeeeeneee...to je na kraju argument

Ajd u zdravlje...do sledećeg susreta.

Season 5 What GIF by Friends

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

naajvišee od svega na svetuuuu......to znaju svi koji su me upoznali..ja ne krijem da volim ljubav....:sunce:

Izvini ako sam napadna...koliko imaš godina?

Još jednom se izvinjavam ako sam indiskretna, ne piše ti na profilu, ali tolika ljubav prema ljubavi me asocira na mladost.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Istopljeni kamen рече

Žene feministkinje su nesrećne....duboko..sigurna ssm u to...treba znati naći meru u svemu.

Ne slažem se sa tobom. Šta znači feministkinja...

ona koja traži ista prava kao muškarac...hajde da pričamo o tome od njegovog nastanka.

lako je govoriti sad kad su sve žene obrazovane, imaju sva prava i normalne muškarce o feminizmu i tražiti dlaku u jajetu...ali da je neko živeo u doba patrijarhata, draga Rapsodija(sad se tebi obrćam) ne bi mogla ti čavrljati po forumima. Sedela bi kući, i muž bi ti donosio vesti iz sveta i to samo one koje on odluči. ako imaš sreće. Uglavnom bi ćutao, jer nije muški jadati se ženi ili šta ja znam. Odnos samo jel imaš da jedeš, piješ... TAko je bilo Rapso...Žene bi sedele sa strane i plele, ne bi imale pravo na mišljenje i tačka...Ti nemaš pojma o patrijarhatu i čitaš o njemu samo u duhovnoj lepršavo-ljubičastoj literaturi...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Zar ti nisi otišla?:)

Е баш нећу 12:smeha:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Izvini ako sam napadna...koliko imaš godina?

Još jednom se izvinjavam ako sam indiskretna, ne piše ti na profilu, ali tolika ljubav prema ljubavi me asocira na mladost.

u pp ću....ali mlada sam..osećam se kao da imam 12  do 15....hhaaha zato mogu sa Vama da se smejem....slatke ste mi...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Е баш нећу 12:smeha:

Niko tebe nije oterao...sama si htela da odeš...nije frka.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жичанин рече

@Natasa. 

Сјајан ти је речник, само напред! Дух стараца нека буде с тобом! :coolio:

Da...pročitala sam prvi put poruku...i?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, sanja84 рече

ona koja traži ista prava kao muškarac...hajde da pričamo o tome od njegovog nastanka.

lako je govoriti sad kad su sve žene obrazovane, imaju sva prava i normalne muškarce o feminizmu i tražiti dlaku u jajetu...ali da je neko živeo u doba patrijarhata, draga @Рапсоди  (sad se tebi obrćam) ne bi mogla ti čavrljati po forumima. Sedela bi kući, i muž bi ti donosio vesti iz sveta i to samo one koje on odluči. ako imaš sreće. Uglavnom bi ćutao, jer nije muški jadati se ženi ili šta ja znam. Odnos samo jel imaš da jedeš, piješ... TAko je bilo Rapso...Žene bi sedele sa strane i plele, ne bi imale pravo na mišljenje i tačka...Ti nemaš pojma o patrijarhatu i čitaš o njemu samo u duhovnoj lepršavo-ljubičastoj literaturi...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

lako je govoriti sad kad su sve žene obrazovane, imaju sva prava i normalne muškarce o feminizmu i tražiti dlaku u jajetu...ali da je neko živeo u doba patrijarhata, draga Rapsodija(sad se tebi obrćam) ne bi mogla ti čavrljati po forumima. Sedela bi kući, i muž bi ti donosio vesti iz sveta i to samo one koje on odluči. ako imaš sreće. Uglavnom bi ćutao, jer nije muški jadati se ženi ili šta ja znam. Odnos samo jel imaš da jedeš, piješ... TAko je bilo Rapso...Žene bi sedele sa strane i plele, ne bi imale pravo na mišljenje i tačka...Ti nemaš pojma o patrijarhatu i čitaš o njemu samo u duhovnoj lepršavo-ljubičastoj literaturi...

slušaj Saki bitna je ljubav e sad kako kad...ko koga....ljubav pobedjuje....a nisam sigurna da feministkinje imaju osvešćeno o ljubavi...ne znam o slobodi...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

Žene bi sedele sa strane i plele, ne bi imale pravo na mišljenje i tačka..

Life goals :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Рдо бих остала да још мало ћаскамо и демистификујемо  феменистичку идеологију али посао зове (ја ово са посла) послодавац опомиње...:stadaradim:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...