Рапсоди Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 5 минута, Natasa. рече Naravno...ljubav prašta i trpi...to i jeste suština braka valjda. Tebe tvoj, sluša? Мене мој воли, и трпи, ја њега исто. Слушамо се узајамно али је његова последња. Љубав испред свега. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 2 минута, Istopljeni kamen рече ma nije čini ti se oprosti al si paljevina...nemoj tako da reaguješ..Rapsa ima šira shvatanja..nije sve crno belo...imamo spektar prelepih boja života...pa daj potrudi se oboji svoj život..nemoj tako nogom....oprosti... E jesam...nije frka u Rapsinim shvatanjima...al ajd sad...nije ni bitno. sanja84 and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 1 минут, Рапсоди рече Љубав испред свега. To je najbitnije. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 5 минута, Natasa. рече Ma beži bre...stalno podjebava, i to onako na kvarno. Неодољиво ме подсећаш на Елизу Дулитл. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 1 минут, Рапсоди рече Неодољиво ме подсећаш на Елизу Дулитл. a ko je profesor Higins? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 2 минута, Рапсоди рече Неодољиво ме подсећаш на Елизу Дулитл. E zajebi me tvoje pasivne agresije...bilo mi je draže kad si rekla da sam govno...bar je otvorenije. Istopljeni kamen and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 2 минута, Natasa. рече E zajebi me tvoje pasivne agresije...bilo mi je draže kad si rekla da sam govno...bar je otvorenije. ali profesor Higins ...na kraju nije mogao bez Elize....ljubav je pobedila... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 1 минут, Natasa. рече E zajebi me tvoje pasivne agresije...bilo mi je draže kad si rekla da sam govno...bar je otvorenije. Нисам нашла онај део на пијаци када бљује ватру по људима, е таква си ти (тако те замишљам када се разбесниш) sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Управо сада, Istopljeni kamen рече ali profesor Higins ...na kraju nje mogao bez Elize....ljubav je pobedila... A Rapsa mi neki profesor...doduše voli tako da se postavi... Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Управо сада, Рапсоди рече Нисам нашла онај део на пијаци када бљује ватру по људима, е таква си ти (тако те замишљам када се разбесниш) Bar im ne saspem kofu fekalija po glavi...onako...iza kulisa...neočekivano... Рапсоди and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 1 минут, Natasa. рече A Rapsa mi neki profesor...doduše voli tako da se postavi... pa ne znam...profesor je želeo znanje....bio je nenormalno uporan posle nije mogao da shvati da se zaljubio a ni da prizna...pala mu filozofija u vodu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 2 минута, Istopljeni kamen рече pa ne znam...profesor je želeo znanje....bio je nenormalno uporan posle nije mogao da shvati da se zaljubio a ni da prizna...pala mu filozofija u vodu Joj bre al ti voliš ljubav . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Јаооо жене. Искључујем се из овог ријалитија. Istopljeni kamen and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Управо сада, Natasa. рече Joj bre al ti voliš ljubav . naajvišee od svega na svetuuuu......to znaju svi koji su me upoznali..ja ne krijem da volim ljubav.... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука