Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

пре 3 минута, Рапсоди рече

Ја уопште не мислим да сам изнад свих жена овде, али то ти очигледно мислиш  и имаш проблем са тим. 

Uvek se postaviš kao ti iznad poslušna Bogu, a sve ostale zle feministkinje. I šta je tebi feminizam toliko zgrešio??? Šta ti imaš problem sa feminizmom???

Stalno nešto podjebavaš na sitno...kao je l si čula za starca Pajsija...samo Rapsa zna za njega.

Подели на овим сајтовима

I kao po difoltu-dobiješ komentar i krene pravi napad...pokažeš se u punom sjaju.

Čuj kako me svekrva trpi? Jbt u kom veku ti živiš...ajde muž, ali svekrva...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Uvek se postaviš kao ti iznad poslušna Bogu, a sve ostale zle feministkinje. I šta je tebi feminizam toliko zgrešio??? Šta ti imaš problem sa feminizmom???

Žene feministkinje su nesrećne....duboko..sigurna ssm u to...treba znati naći meru u svemu.

Подели на овим сајтовима

Бре, Нато, изружи ми Кинезе, Индијце па сад и...где се несрећа огрешух о Снежу и Анчи...ја сам мислио да имају поган језик па ко Марко Краљевић кад је Мусу срубио сад кукај Ћирко..."ђе погубих од себе бољега"...да ти не дође не би ни знао како су њих две...'нако, нежне душе...

Ниџо ме остваи овде самог...јал' да те у ред доводим ил'да бегам? :))

Шта ти велиш?

Ајде један клип о мушкарцима мученицима са наопаким  женама :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

ха...хахаха....који ти је враг жено. Одакле ти да сам ја послушна увек Богу (мислим, било би то лепо)На основу ваших коментара видим да вас  феминизам подобро дрма. Феминизам је идеологија и то опасна, ја то капирам  и мене не може уловити у своје мреже .  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

Žene feministkinje su nesrećne....duboko..sigurna ssm u to...treba znati naći meru u svemu.

A sve tradicionalno udate žene su presrećne...daj molim te :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

Ajde smirite se vas dve...ja volim i Rapsu i razumem Natašu...

I ja volim da razgovaram sa Rapsom...podseća me na ceđenje one gadne bubuljice...koliko god bio odvratan proces, ima nekog zadovoljstva. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

I kao po difoltu-dobiješ komentar i krene pravi napad...pokažeš se u punom sjaju.

Čuj kako me svekrva trpi? Jbt u kom veku ti živiš...ajde muž, ali svekrva...

Ааа, значи муж те трпи :smeh1: 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Феминизам је идеологија и то опасна, ја то капирам  и мене не може уловити у своје мреже .  

Ženo...krenula si sa feminizmom gde ga niko pomenuo nije...nema veze sa temom...ali eto...našla Rapsa feminizam gde ga nema. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

I ja volim da razgovaram sa Rapsom...podseća me na ceđenje one gadne bubuljice...koliko god bio odvratan proces, ima nekog zadovoljstva. 

Аааа прешла си са подгузне на  бубуљице....:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Ааа, значи муж те трпи :smeh1: 

Naravno...ljubav prašta i trpi...to i jeste suština braka valjda.

Tebe tvoj, sluša?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

ej žene iskulirajte se.....koje legende.........:))

Ma beži bre...stalno podjebava, i to onako na kvarno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ma beži bre...stalno podjebava, i to onako na kvarno.

ma nije čini ti se:)) oprosti al si paljevina...nemoj tako da reaguješ..Rapsa ima šira shvatanja..nije sve crno belo...imamo spektar prelepih boja života...pa daj potrudi se oboji svoj život..nemoj tako nogom....oprosti...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...