Jump to content

Za čije babe zdravlje...

Препоручена порука

пре 3 часа, Istopljeni kamen рече

Kaže jedan duhovnik..šta sam čuo na Ostrogu dok sam ispovedao....Gospode za šta me spremaš?

пре 3 часа, Сања Т. рече

I meni jedan to reko-samo kaže, kad je izašao iz ispovedaonice, rekao je :"Bože, kakve ja probleme nemam!" :)

Оци су оптимисти.

Песимиста каже " не може бити горе од овог"

Оптимиста каже "може, може" :)

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Снежана рече

није то ништа, жена може з`инат за другог да се уда, а може и да ти пева на свадби ако се заинати. :smeh1:

А може рећи бившем мужу " немој да ти будем ташта" :D

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Kafanski amater рече

А може рећи бившем мужу " немој да ти будем ташта" :D

pa to su malo d'izvineš, bolesne relacije, u tom slučaju bi moj bivši muž trebalo da oženi moju ćerku. 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, ana čarnojević рече

ako..ostavis..zenu..koja..ce..ti..roditi..dete..5..dana..pred..porodjaj..to..je..zato..sto...ste..se..svadjali..pre...toga?..a...ne...zato,..sto...si...idiot?

Svakako je idiot, ali ne verujem da ona to nije znala. Toliki idiotluk ne možeš da sakriješ, neki hint je postojao 100%.

Znam ženu koju je muž ostavio, samo je otišao i nije se više javio. Nisu se čak ni razveli, jednostavno je napustio bez reči. Bila je očajna, ali svi smo znali da je pitanje dana kad će bilmez da joj tako nešto priredi.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

pa to su malo d'izvineš, bolesne relacije, u tom slučaju bi moj bivši muž trebalo da oženi moju ćerku. 

То је изјавила биша жена од једног старијег колеге, кад јој је рекао да хоће да се разведе. Коментар је уследио да ће му бити ташта ако је нашао доста млађу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, geronymo рече

Opasna ti ova, brate ?

I ja sam opasan ! :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, ana čarnojević рече

Natasa...pred...porodjaj

pa...valjda..i...pas...ostane...tu..negde..da...se..mota

opet...tackice

Sve razumem, nemam reči koliko je đubre ispao...ali to se moralo znati da je govno od čoveka. Najveća greška je kad se žena udaje misleći da će nešto da se promeni, da će problemi koje su imali u vezi da nestanu...pa su još tu...pa ajde da rodim bebu...pa se tek uglibi u blato...samo se ukopava misleći da će se promeniti...NEĆE!

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Kafanski amater рече

То је изјавила биша жена од једног старијег колеге, кад јој је рекао да хоће да се разведе. Коментар је уследио да ће му бити ташта ако је нашао доста млађу.

To u smislu udaće se za oca žene koju njen bivši muž oženi ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, feeble рече

El ovo trebalo da bude neka opsta tema o zrtvovanju ili kako su muskarci svinje?

Izgleda

Groink

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...