Снежана Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 19 минута, ana čarnojević рече evo...jedna...kaze...ostavio...je...muz...5...dana...pred...porodjaj...rekao..da...voli...drugu. sve...je...otislo...predaleko...potpuni...haos. ali nije Ana, istorija ljudskog pada je puna ovakvih primera valjanja u istom blatu, jedino je Hristos uvek nov i donosi novo i čisto. Ne može satan da izmisli nove grehove, on orbitira u okcviru već znane ljudske prirode i koristi vekovima iste trikove. Kafanski amater and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, ana čarnojević рече Snezana...verovatno...ali...su...postojali...socijalni...mehanizmi..da...to...regulisu. sad...je...prelako..biti...takav. ocekivano... da...imas...ortaka...koji...je...ostavio...zenu...5...dana...pred...porodjaj..kako..bi...podnela...to...prijateljstvo? podrzala...bi...ga? Ne bih da sudim..nikad ne znaš šta je kod nekog u srcu...ali njihova ljubav je od samog početka bila upitna... Sanja Т. and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, ana čarnojević рече kakve..sad..to..ima..veze...sa...ljubavlju.. ovo...je...kvar...na....planu...ljudskog. Nije...jer se oni sigurno nisu voleli i svadjali su se tokom braka..i njene trudnoće..i to je samo kulminiralo.....ali ljudi uglavnom ostaju...i svadjaju se i nr vole...fakat je nedostatak ljubavi....znam mnogo primera....gde su okretali glave od beba...bebe ih nisu interesovale jer nisu voleli žene....kad se dvoje vole...to je druga priča....čekaju bebicu....i sve zajedno rade....i nije lako...a ovo sigurno nije odjednom što si napisala.... Kompleksne su to stvari.....jer da je jedna svadja...pa zbog jedne svadje se niko ne ostavlja...to se radi iz dubljih problema sa jedne strane a sa druge strane te čeka ili nova već osigurana ljubav ili samoća za kojom čeznu pojedinci. Imam brata....neke prijateljice...mnogo priča znam...ali veruj mi tu je nešto od početka moralo smrdeti...neko mora da trpi....i neko je rekao ne...e sad trudnica..pa to je istinski strašno.... Pre neku godinu...muž poginuo žena pred porodjaj...pre par meseci...sa svadbenog veselja kad se vraćao kući... mladoženja poginuo....devstvenici....čekali prvu bračnu noć.... Gospod da svima pokaže pravi put....molite se ljudi! Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече pomozi...mi..da..razumem. ako..ostavis..zenu..koja..ce..ti..roditi..dete..5..dana..pred..porodjaj..to..je..zato..sto...ste..se..svadjali..pre...toga?..a...ne...zato,..sto...si...idiot? Sta je sa ovolikim tackama? Zabolise oci i glava od toga. Istopljeni kamen, Kafanski amater, ana čarnojević and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 21 минута, Istopljeni kamen рече Nije...jer se oni sigurno nisu voleli i svadjali su se tokom braka..i njene trudnoće..i to je samo kulminiralo.....ali ljudi uglavnom ostaju...i svadjaju se i nr vole...fakat je nedostatak ljubavi....znam mnogo primera....gde su okretali glave od beba...bebe ih nisu interesovale jer nisu voleli žene....kad se dvoje vole...to je druga priča....čekaju bebicu....i sve zajedno rade....i nije lako...a ovo sigurno nije odjednom što si napisala.... Kompleksne su to stvari.....jer da je jedna svadja...pa zbog jedne svadje se niko ne ostavlja...to se radi iz dubljih problema sa jedne strane a sa druge strane te čeka ili nova već osigurana ljubav ili samoća za kojom čeznu pojedinci. Imam brata....neke prijateljice...mnogo priča znam...ali veruj mi tu je nešto od početka moralo smrdeti...neko mora da trpi....i neko je rekao ne...e sad trudnica..pa to je istinski strašno.... Pre neku godinu...muž poginuo žena pred porodjaj...pre par meseci...sa svadbenog veselja kad se vraćao kući... mladoženja poginuo....devstvenici....čekali prvu bračnu noć.... Gospod da svima pokaže pravi put....molite se ljudi! Ček bre...pre bebe se valjda vole, čim se venčaju i prave tu bebu, ili...? Šta - pijana noć? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, ana čarnojević рече pomozi...mi..da..razumem. ako..ostavis..zenu..koja..ce..ti..roditi..dete..5..dana..pred..porodjaj..to..je..zato..sto...ste..se..svadjali..pre...toga?..a...ne...zato,..sto...si...idiot? Naravno da je idiot. I to na kub...ali mi nikad ne znamo šta je istinski tu bilo...moja pokojna baka kaže...kad se dvoje svadjaju i ne slažu...deco dinar nikad ne zvoni sam u dzepu Al za trudnicu ...ja ne znam ...meni je to ružno i strašno...i nema opravdanja... ana čarnojević and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Сања Т. рече Ček bre...pre bebe se valjda vole, čim se venčaju i prave tu bebu, ili...? Šta - pijana noć? Ne znam...svašta sam videla...venčaju se i ne vole se....lako ulaze u veze u brak... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Istopljeni kamen рече Ne znam...svašta sam videla...venčaju se i ne vole se....lako ulaze u veze u brak... Bar danas sami biramo . ... Dobro, možda bude iz drugih razloga, kao što su materijalni, statusni ili neki treći... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Сања Т. рече Bar danas sami biramo . ... Dobro, možda bude iz drugih razloga, kao što su materijalni, statusni ili neki treći... Ma otkud znam...neozbiljnost života..a šta drugo čovek da pomisli kad čita sve ovo..ostavljeni, napušteni...izgnani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Našla sam dobar tekst na fb, ali ne umem da ga prebacim. Uglavnom kad sve uzmemo zdravo za gotovo i Bogom samo nama dano, obično dođe do problema. Pre ili kasnije Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, ana čarnojević рече pa ovde je samo to vazno, da je trudnica. i to pred porodjaj. imam foru za tastaturu sad sam nasla alat. stvarno je smor sa tackicama. Super za tastaturu. Jeste to je važno. Novi život koji je donela na svet i njena ranjivost. Bog neka joj pomogne. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече ali ovo je apsolutni hit necu da te vodim da vidis bebu od moje koleginice zato sto je moja. to nema veze sa stvarima koje ste navele. to je novi level zivota i blata, slusajte vi Anu... O tome ne mogu ni da razmišljam..ali svega ima. Kaže jedan duhovnik..šta sam čuo na Ostrogu dok sam ispovedao....Gospode za šta me spremaš? Smaragdni kamičak and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 18 минута, Istopljeni kamen рече O tome ne mogu ni da razmišljam..ali svega ima. Kaže jedan duhovnik..šta sam čuo na Ostrogu dok sam ispovedao....Gospode za šta me spremaš? I meni jedan to reko-samo kaže, kad je izašao iz ispovedaonice, rekao je :"Bože, kakve ja probleme nemam!" Istopljeni kamen, Kafanski amater and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Jos se razgovarate. Alal vam vera ! ana čarnojević and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, ana čarnojević рече prave babe za šta je subota popodne...središ kućicu..skuvam ručak...natočiš čašu vina i opuštaš se.... ana čarnojević and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука