Рапсоди Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 7 минута, Natasa. рече Rapso...imaš 100 godina, ajde prestani sa jednorozima ...ili bar nemoj drugima da soliš pamet. P.S. Ovo za 100 godina, mislim na 25+, bez namere da uvredim bilo koga. Нато, Нато и ти још мало па улазиш у пету Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Natasa. рече Ne treba, ali ne treba ni stvari posmatrati idolopoklonički i nekritički. ok slažem se....meni lično nezamislivo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече ne...salimo...se...sa...svetinjom...mozda...se...nesto...prikazuje...kao...svetinja...a...nije. samo...u...tom...smislu...se...ne...treba...saliti...sa...svetinjom. meni...moj...mozak...niko...ne...moze...da...baguje...tek...tako. super Anči...samo jako...ne daj se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, Рапсоди рече Нато, Нато и ти још мало па улазиш у пету Pa? I ja imam 100 godina i nikakav to problem nije . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 минута, Natasa. рече I tako Grkinja ostavila muža i sitnu đecu da pređe pola sveta da se prostituiše...i on tako za njom krene radi vanprostorno-vanvremenske ljubavi. Vidi...ajde da pođemo od toga da je Bogu sve moguće, ali mislim da treba malo da selekcionišemo stvari, a ne rek'o starac, rek'o svetac 100% sve prihvatajmo. Pa nisu ni sveci uvek u pravu. То је старац Пајсије имао у искуству...значи упознао тог човека, па потом и његову жену, па их потом крстио. А нама оставио за сведочанство да неверним томицама покаже да постоји жртвена љубав која превазилази границе нашег скученог поимања човекуљубља. Све што нисмо у стаљу да схватимо јер немамо срца да неке ствари схватимо (прихватимо) стављамо у фиоку немогућег, само зато јер је нама немогуће да то сваримо а не зато што је то стварно немогуће. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, Рапсоди рече То је старац Пајсије имао у искуству...значи упознао тог човека, па потом и његову жену, па их потом крстио. А нама оставио за сведочанство да неверним томицама покаже да постоји жртвена љубав која превазилази границе нашег скученог поимања човекуљубља. Све што нисмо у стаљу да схватимо јер немамо срца да неке ствари схватимо (прихватимо) стављамо у фиоку немогућег, само зато јер је нама немогуће да то сваримо а не зато што је то стварно немогуће. Rapso to se mora doživeti....a ne samo pročitati....Gospod da bude svima na pomoći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 једно је сигурно, у почетку је тешко чинити добро а да се при том не прерачунаваш, не гордиш... али, када ти то пређе у рутину, милошћу Божјом, и када заборавиш (што каже камен), онда ти чињење доброг постане као твоја друга кожа, комотно се осећаш у њој, природно, не осећаш ништа као жртву и као терет. Istopljeni kamen, Рапсоди, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Снежана рече једно је сигурно, у почетку је тешко чинити добро а да се при том не прерачунаваш, не гордиш... али, када ти то пређе у рутину, милошћу Божјом, и када заборавиш (што каже камен), онда ти чињење доброг постане као твоја друга кожа, комотно се осећаш у њој, природно, не осећаш ништа као жртву и као терет. daaaaaaa tako je... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече vazno..je..da..ti...mozes. odoh...rucak..i..to. Anči keep calm... ti već imaš dovoljno brigica... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 5 минута, ana čarnojević рече vazno..je..da..ti...mozes. Стварно ми није јасно, зар је толико тешко поверовати у ово казивање с.Пајсија. Ја могу да схватим и верујем да се дотични догађај заиста збио. А исто сигурно знам да ја лично не бих имала толико жртвене љубави... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Рапсоди рече Стварно ми није јасно, зар је толико тешко поверовати у ово казивање с.Пајсија. Rapso, nismo svi dobili isto ljubavi...ni na krštenju ni pri rodjenju..a i kasnije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, Istopljeni kamen рече Rapso, nismo svi dobili isto ljubavi...ni na krštenju ni pri rodjenju..a i kasnije... У питању је веровати или не . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 минута, Рапсоди рече У питању је веровати или не . pa da ljubav i vera idu zajedno...kad voliš onda i veruješ...treba voleti...voleti...voleti...do ludila voleti...radovati se ljubavi....prema cvetu prema ptici...prema nebu iiii i zaista kad tako živiš i voliš i misliš ma niko me ne razume ali to me ne sprečava da i dalje volim...i onda će ti Gospod poslati iznenađenje...nekoga ko se isto oseća kao i ti....i taj voli i veruje...i već ti je lakše...jer znaš da postojiš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Potpuno ste izlizali reč ljubav...kao dobar dan. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 5 минута, ana čarnojević рече nije..problem...poverovati...ako..si..vernik..jasno..je..da..ces..verovati..u..to. nego..se..jasno...vidi..da..je...narativ..i..da..je..prica...utilitarne..prirode. ono..sto..smeta../..da..je..po...tom...narativu...zena..u..stanju..da..tako...ostavi..decu..i..muza..i..ode..da..bludnici..pa...dospe...u...javnu...kucu...na...drugom...kontinentu...a..muz..je..spasi..tom..i...takvom..ljubavlju. Ти то тако видиш и доживљаваш, а није стварно тако. Има с.Пајсије и обрнутих прича где је жена та која показује жртвену љубав. Не везано за с.Пајсија, имамо пример свете Ксеније која је на себе узела подвиг јуродивости и то због греха мужа, због своје превелике љубави према човеку. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука