Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @Istopljeni kamen Istopljeni kamen and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 42 минута, Nikola Stojanovic рече @Istopljeni kamen Kao što obećah Nidzo bez suza....evo drugi lajk....e Nidzo ,Nidzo....nadajmo se dobru za tebe....kakva duša.. Поет and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 часа, Istopljeni kamen рече Kaže jedan duhovnik..šta sam čuo na Ostrogu dok sam ispovedao....Gospode za šta me spremaš? пре 3 часа, Сања Т. рече I meni jedan to reko-samo kaže, kad je izašao iz ispovedaonice, rekao je :"Bože, kakve ja probleme nemam!" Оци су оптимисти. Песимиста каже " не може бити горе од овог" Оптимиста каже "може, може" Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 5 часа, Снежана рече није то ништа, жена може з`инат за другог да се уда, а може и да ти пева на свадби ако се заинати. А може рећи бившем мужу " немој да ти будем ташта" ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @Istopljeni kamen Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 17 минута, Kafanski amater рече А може рећи бившем мужу " немој да ти будем ташта" pa to su malo d'izvineš, bolesne relacije, u tom slučaju bi moj bivši muž trebalo da oženi moju ćerku. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @Istopljeni kamen Istopljeni kamen and geronymo је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 4 часа, ana čarnojević рече ako..ostavis..zenu..koja..ce..ti..roditi..dete..5..dana..pred..porodjaj..to..je..zato..sto...ste..se..svadjali..pre...toga?..a...ne...zato,..sto...si...idiot? Svakako je idiot, ali ne verujem da ona to nije znala. Toliki idiotluk ne možeš da sakriješ, neki hint je postojao 100%. Znam ženu koju je muž ostavio, samo je otišao i nije se više javio. Nisu se čak ni razveli, jednostavno je napustio bez reči. Bila je očajna, ali svi smo znali da je pitanje dana kad će bilmez da joj tako nešto priredi. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 минута, Снежана рече pa to su malo d'izvineš, bolesne relacije, u tom slučaju bi moj bivši muž trebalo da oženi moju ćerku. То је изјавила биша жена од једног старијег колеге, кад јој је рекао да хоће да се разведе. Коментар је уследио да ће му бити ташта ако је нашао доста млађу. ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече @Istopljeni kamen Opasna ti ova, brate ? Поет and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 12 минута, geronymo рече Opasna ti ova, brate ? I ja sam opasan ! Драшко, geronymo and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 25 минута, ana čarnojević рече Natasa...pred...porodjaj pa...valjda..i...pas...ostane...tu..negde..da...se..mota opet...tackice Sve razumem, nemam reči koliko je đubre ispao...ali to se moralo znati da je govno od čoveka. Najveća greška je kad se žena udaje misleći da će nešto da se promeni, da će problemi koje su imali u vezi da nestanu...pa su još tu...pa ajde da rodim bebu...pa se tek uglibi u blato...samo se ukopava misleći da će se promeniti...NEĆE! ana čarnojević, Драшко, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 39 минута, Kafanski amater рече То је изјавила биша жена од једног старијег колеге, кад јој је рекао да хоће да се разведе. Коментар је уследио да ће му бити ташта ако је нашао доста млађу. To u smislu udaće se za oca žene koju njen bivši muž oženi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 El ovo trebalo da bude neka opsta tema o zrtvovanju ili kako su muskarci svinje? JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, feeble рече El ovo trebalo da bude neka opsta tema o zrtvovanju ili kako su muskarci svinje? Izgleda Groink feeble and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука