Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Управо сада, dragisa рече

hvala bogu dao mi je dovoljno da razlikujem homoseksualni sex od heteroseksualnog tako da ja samo trežim nekoliko primera iz očigledno po vama mora homoseksualnih životinja 

Lično uopšte nisam referisao na istraživanja u životinjskom svetu (koja su nepobitna) već ljudske seksualnosti. 

U svakom slučaju, svako neka donosi sud za sebe, na jednoj strani su naučnici koji potvrđuju biološku zasnovanost h. na drugoj ti kao laik u koji tvrdi da je to laž jer nema snimak kerova. 

Takođe, neka svako to povezuje sa dosadašnjom praksom osude h. u meri u kojoj to misli da je nužno. Za  mene jeste u vezi same sklonosti.

Kada je u pitanju praktikovanje-ne vidim ništa pogrešno. Ostajem u Crkvi i u gej vezi.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Само пре него се причестиш, исповеди се код свештеника и питај га да ли као неко ко чини што је "гад пред Господом" смеш да приступише највећој Тајни, Светињи над Светињама???

Да ли си икад чуо речи на Св. Литургији: Пазимо! Светиње СВЕТИМА??? 

Ја, који сам у браку се сваки пут најежим и помислим да то није за мене... Нисам свет...А траже се свети... 

Подели на овим сајтовима

Свет и содомит-не иде то...

Содомита и Христос... "Не можете служити Богу и мамону"... Мислим да је Исус поприлично јасан. ..

Подели на овим сајтовима

Dragisa

Posto ce se prica i dalje nastaviti oko foto, ima li ih ili ih nema itd., date collection ako je dobijem prosledicu tebi. Neka ostane da je teret dokaza na meni.:)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ronald рече

Siguran sam da se moze dobiti cak i ukoloko ne pise u radu, posto zavisi od toga kakav rad zahtijevaju u naucnim casopisima ili na koliko strana, kakvu metodologiju itd.Nasao sam na primer ovaj otvore rad, u kojem nema foto, ali se moze dobiti datte collection na zahtijev:

https://www.researchgate.net/profile/Zothan_Siama2/publication/325154008_Male_homosexual_behavior_among_different_age_groups_in_captive_stump-tailed_macaque_Macaca_arctoides_socio-sexual_or_sexually_motivated/links/5afafdc50f7e9b3b0bf1032a/Male-homosexual-behavior-among-different-age-groups-in-captive-stump-tailed-macaque-Macaca-arctoides-socio-sexual-or-sexually-motivated.pdf

Na zahtijev moze dobiti sve jer rad bez dokazs toga ne moze proci, jer se ne uzima homo sex izmedju kangura kao ovaj uzima zdravo za gotovo:

Мене занима снимак два мачка ако имаш..:D

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ronald рече

Siguran sam da se moze dobiti cak i ukoloko ne pise u radu, posto zavisi od toga kakav rad zahtijevaju u naucnim casopisima ili na koliko strana, kakvu metodologiju itd.Nasao sam na primer ovaj otvore rad, u kojem nema foto, ali se moze dobiti datte collection na zahtijev:

https://www.researchgate.net/profile/Zothan_Siama2/publication/325154008_Male_homosexual_behavior_among_different_age_groups_in_captive_stump-tailed_macaque_Macaca_arctoides_socio-sexual_or_sexually_motivated/links/5afafdc50f7e9b3b0bf1032a/Male-homosexual-behavior-among-different-age-groups-in-captive-stump-tailed-macaque-Macaca-arctoides-socio-sexual-or-sexually-motivated.pdf

Na zahtijev moze dobiti sve jer rad bez dokazs toga ne moze proci, jer se ne uzima homo sex izmedju kangura kao ovaj uzima zdravo za gotovo:

ok ajde njega ćemo kasnije, jedno pitanje za kraj (samo da završim oko ovog kojim se bavimo) koliko je obimna ta studija homoseksualnih majmuna, ako se sećaš pošto pominješ broj strana?

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, dragisa рече

ok ajde njega ćemo kasnije, jedno pitanje za kraj (samo da završim oko ovog kojim se bavimo) koliko je obimna ta studija homoseksualnih majmuna, ako se sećaš pošto pominješ broj strana?

U ovom casopisu se obicno objavljuju studije od 5-10 strana. Ova studija je mala na 5 strana, posto se radi o tri slucaja. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ronald рече

Dragisa

Posto ce se prica i dalje nastaviti oko foto, ima li ih ili ih nema itd., date collection ako je dobijem prosledicu tebi. Neka ostane da je teret dokaza na meni.:)

naravno da je na tebi jer si to postavio kao dobro dokumentovanu naučnu činjenicu, dakle:

- ili snimke montiranih kamera:

пре 2 часа, Ronald рече

Uglavnom se montira kamera kad se prati ponasanje zivotinja u prirodi i na osnovu toga se izvodi zakljucak precizno, mora postojati dosta dokaza

- ili slike:

пре 2 часа, Ronald рече

Sto se tice ovog pitanja oko slika brisa anusa mislim da se i to moze dobiti

- ili data collection, odnosno podatci o brisevima:

пре 2 часа, Ronald рече

Sto se tice ovog pitanja oko slika brisa anusa mislim da se i to moze dobiti jer..... samo penetracija a za to se morao vaditi bris.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ronald рече

Ništa bez penetracije...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Како дођосмо до пенетрације кенгура на теми о односу хришћ. према хомосексуалности...

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Панарет рече

Како дођосмо до пенетрације кенгура на теми о односу хришћ. према хомосексуалности...

Полако, тек се загревамо  0703_read

:)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Desiderius Erasmus рече

Ništa bez penetracije...

Ma ima i takvih video snimaka, nije to tesko naci, narocito medju domacim zivotinjama, u prvom dijelu magarci, gdje pokusava jedan, pa na kraju drugi obavi penetraciju, pa onda  konji u trecem dijelu videa, jos djeca vriste jer su prva primjetila i smiju se, ne znam ni koliko je primjereno postavljati na Pouke, ljudi okolo ne vjeruju sta se dogadja, dok kod lavova u drugom dijelu videa se ne vidi zbog poze, posto jedan uvijek lezi:

Imas kod vjeverica gdje je takodje ucestalo, cak se izmjenjuju:

Ima i na ovom snimku, ali se ne vidi polarni medvjedi u zoo vrtu, nekoliko puta od 2:40 pa do 6:10, ali to se doduse isto ne vidi zbog ogromne konstitucije:

Подели на овим сајтовима

bravo Ronaldo :naklon: ovo sam tražio da vidim, povlačim reč i priznajem da je homoseksualni sex dokumentovan u prirodi. evntualno bi se možda moglo raspravljati o nekim detaljima tipa da li je to usled zarobljeništva životinja odnosno koliko je to ravnomerno rasprostranjeno među vrstama i tome slično ali generalno rečeno uspeo si da potkopaš temelje moje osnovne tvrdnje da to ne postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...