Ћириличар Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Па и ја сам видјео неки људски лик изнад манастиракада сам био тамо. Ништа ново *hipster style* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Треба бити опрезан кад је оваква вест у питању, све и да јесте не би било први пут да се деси.Сведоци смо много већих чуда овог светитеља. nana, Mamica Forumska, Ljubičasta and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 A sta imas od opreznosti, mislim kakve to veze ima sa tobom, ako su ljudi videli videli su, ako nisu nisu, nema tu sta da se filozofira, to ima veze samo sa onima koji su videli, ako su videli... Јадранка-Дервента, Драгана Милошевић, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 @@DYNABLASTER, Има везе. Јер читајући или слушајући о чудима и моја душа се греје. Чуда остављају траг у свакоме. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Mozda se nisam dobro izrazio, ali mislio sam na to "treba biti oprezan", i ne kontam sta tu ima da se bude oprezan, pa nije se prikazala gospa iz medjugorja Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Занимљиво је то да се лик појавио као у неком диму. А дим се користи за тродимензионалне пројекције. Технологија је напредовала, све је могуће. Како оно каже у Откровењу. Биће знакова на небу и на земљи!? Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 @@DYNABLASTER, U pravu si, to ipak znaju samo oni koju su bili tamo. Gornju poruku sam napisala zbog komentara na fejsu tipa " niko nije naivan da u ovo poveruje". Nebuloze. Pa sta je lakse pojaviti se na steni ili isceliti nekoga. :.mislise. I jedno i drugo biva po Milosti! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 @Grom pa to ni ja ne bi smislio Juan Valdez, Драгана Милошевић, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 pre neki dan sam na mom putovanju upoznala ženu koja je videla sveca na stenama,rekla mi je da je tu bilo mnoštvo sveta.Setite se Rudovca i lika Bogomajke na drvetu..Ne razumem ateiste koji ovde ostavljaju svoje maliciozne komentare,ni ja ne volim hevi metal ali se ne bavim se njima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Требало би да нас буде срамота овакве злоупотребе Фотошопа "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Posto sam ateista necete posebno uvaziti moj komentar, ali se razumem u forosop i ovo je jedna smejurija... Molio bih nekog vernika koji takodje poznaje ovaj softver da se javi jer meni ionako ne verujete ;-) Иван Недић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Фотошоп... Не треба се "пецати" на овакве вести.. Ипак хришћани не треба да буду наивни. Зар је нама потребно да се овакве ствари дешавају, зар имамо толику малу веру да непрестано треба нешто да видимо? Неозбиљно је да се православни хришћани тек тако лако хватају за чуда. Чуда има по целом свету и Бог по својој мислости даје свим народима знаке и чуда, али треба бити и пажљив нарочито на овакве ствари где се јасно види да је радио фотошоп. Чак, потпуно неискусно... Volim_Sina_Bozjeg, Justin Waters, Драгана Милошевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Posto sam ateista necete posebno uvaziti moj komentar, ali se razumem u forosop i ovo je jedna smejurija... Molio bih nekog vernika koji takodje poznaje ovaj softver da se javi jer meni ionako ne verujete ;-) Mislim da ono nije "slika" situacije. Posto kazu da je trajalo desetak sekundi, ko je mogao da sliak za desetak sekundi? Жедни, obi-wan, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Опет, има ту још једна ствар. Слика не приказује догађај. Заиста имамо ситуације када нам Господ даје неки знак, указање. Слика је вероватно ту да покаже илустративно вест, можда баш зато што фејсбук "воли" слике, па због тога се то качи на сајт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Da se razletimo svi da saznamo sta nam je Sveti Vasilije porucio? Javlja se Sveti Vasilije onako da ga bas dobro razumu a cini mi se da ovo nije to. МилошБГ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука