cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Brale slika je fotoshop prikaz onoga sto svedoci kazu da su videli .... Gde je obi-wan kad ti treba. On me ubedjuje kako svi kontaju ovu fotku kao ilustraciju a ne kao stvarnu fotografiju.... a evo ne prodje ni 10 postova od tada... kako li je tek u narodu... (mada neci obi ni sad da prizna... opet ce se pravi malo ovo-ono ) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 @@Жељко, Ne samo što nije ateista nego je koliko vidim komunjara. Pa kad ti moz da budes rasista i zenomrzac sta meni fali da budem komunjara? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Gde je obi-wan kad ti treba. On me ubedjuje kako svi kontaju ovu fotku kao ilustraciju a ne kao stvarnu fotografiju.... a evo ne prodje ni 10 postova od tada... kako li je tek u narodu... Neki kontaju kao stvarnu fotografiju ali svakom malo iskusnijem coveku je jasno da je u pitanju ilustracija. 1. Ko je stigo za 10 sekundi da slika prikaz!? 2. Bas ikona sa malo opacity i 2 sloja se pojavila? Eto npr kolega konta kao stvarnu fotografiju. Jos me pita kako znam, da nisam ja pravio. Neka pitanja ne zasluzuju odgovor. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Čudo .., ljudi i čuda ... ''Čudna mi čuda'' - kaže izreka .. Jedno od čuda koje vrhuni po ''internetima'' ... i ima ga na svim sajtovima a načešće baš na onim koji za Boga nit znaju a i ne žele da znaju .. Jeste da ima bezbroj piskarala koji to veoma uspešno rade a da pri tom mozak uopšte ne upotrebljavaju ... .. Ako to nije čudo .. onda .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 jel istina da Ostrog zaredjuje velike pare od turizma...? prodaju se knjige o 0strogu, ikone, brojanice. krstovi...ljudi daju pare i zlato... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Истина је да црногорска држава наплаћује прилаз манастиру Острогу ко у средњем веку прелаз преко ћуприје. Млађони and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/20961-nova-cuda-svetoga-vasilija-ostroskog/ Филџо, ти си добио добар одговор,твдоглави створе! Како бисте реаговали да сам написала чудо у коме Светац исцељује младића од одузетости доњег дела тела. Исцељење се дешава у стану младића. Светац долази у пуној одежди! А ми развезали што се указао на стени? Драгана П. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/20961-nova-cuda-svetoga-vasilija-ostroskog/ Филџо, ти си добио добар одговор,твдоглави створе! Како бисте реаговали да сам написала чудо у коме Светац исцељује младића од одузетости доњег дела тела. Исцељење се дешава у стану младића. Светац долази у пуној одежди! А ми развезали што се указао на стени? Za mene znas kako bih reagovao :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On me ubedjuje kako svi kontaju ovu fotku kao ilustraciju a ne kao stvarnu fotografiju.... a evo ne prodje ni 10 postova od tada... kako li je tek u narodu... Sasvim je ocigledno da covek troluje. Zabrinjavas me kako to nisi odma` video... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Sasvim je ocigledno da covek troluje. Zabrinjavas me kako to nisi odma` video... Aha ;-) Whatever floats your goat.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 @@cloudking, Боље ти је да не знаш разлог за то исцељење. Ко има књигу зна зашто сам прећутала. Баба је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Šta se svađate ovde sa ljubomornim ateistima? Njihov je kompleks što ne veruju u Božija čuda. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Šta se svađate ovde sa ljubomornim ateistima? Njihov je kompleks što ne veruju u Božija čuda. Mislim da je to pre blagoslov nego kompleks jer nam razum ostaje citav za druge bitne stvari пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Mislim da je to pre blagoslov nego kompleks jer nam razum ostaje citav za druge bitne stvari U kom smislu misliš da je pre blagoslov nego kompleks? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 U kom smislu misliš da je pre blagoslov nego kompleks? U tom sto je lakoverje kolevka ljudske izopacenosti. Svako ko je slobodan od toga, blagosloven je. Svestan sam da je rec "blagosloven" cisto verskog znacaja, ali ovde je koristim kolokvijalno i ne treba je uzimati u originalnom znacenju. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука