Margareta Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 U Evropi voli visoke i vitke, u Juznoj Aziji vole niske i zdepaste... Ok, ko hoće da mi donira pare za put u Južnu Aziju?? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ok, ko hoće da mi donira pare za put u Južnu Aziju?? Засадила си дрвце овде... каасно је.. Anette, Срђан Шијакињић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Ok, ko hoće da mi donira pare za put u Južnu Aziju?? Ја би хтео , али нема се пара . Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Засадила си дрвце овде... каасно је.. Mogu ja i drva da nosim, neće valjda da se bune na carini ako strpam jednu stabljiku, samo je problem što će krošnja da viri. BTW, što se teme tiče- meni lično, nije nebitno, al' daleko od presudnog. Imam i ja svoje kriterijume što se fizičkog izgleda tiče, al' nemaju veze sa klasičnim pojmom lepote. Postoji par stvari koje su mi bitne, ali nisam baš sigurna da bi bile diskriminišuće, niti bi bile ono jedino što me privuklo kod nekoga. Саша од Москве, Млађони and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Zato to nije nesto homogeno. Isto kao automobil. Kad izgovoris rec automobil neko misli na BMW neko na... BMW рођаци. Не чује се, а ради... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Питање и за форумашице, и за форумаше. Одговорите сами себи, али искрено. (Ако сте већ били у сличној ситуацији, присетите се тадашњег избора). Уђеш у продавницу. Унутра две слободне продавачице ( на истој удаљености од тебе ). Којој ћеш да се обратиш ? : Продавачица А http://yucatan.com.mx/wp-content/uploads/2014/02/Artistas-de-nueve-pa%C3%ADses-participar%C3%A1n-en-el-Festival-del-Mon%C3%B3logo-en-Cuba-300x215.jpg Продавачица Б http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d4/a8/fb/d4a8fb3bf6e89d52ee7eea7f9ddb434e.jpg RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 @@Лидија Миленковић, Kolika je guzva na kasi kod jedne a kolika kod druge? Kojom brzinom rade na kasi? Ako su jednake, za sta je sansa jednaka kao i da nema ovakvih razlika medju ljudima, onda idem kod ove na slici B. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 @@Aquilius Cratus, :0203_cool: Ахааа, и гледаћеш која има дуже ноге, само да би видео која ће брже да те услужи . Трива је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 @@Aquilius Cratus, :0203_cool: Ахааа, и гледаћеш која има дуже ноге, само да би видео која ће брже да те услужи . Ako je kod ove na A slici manji red definitivno idem na njenu kasu. Nisam tamo da muvam nego da kupujem. Nego kad vec idemo na licna pitanja koju bi ti radije videla kao snaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Мој први текст је био озбиљан, а други - шала. У првом сам се обратила и мушкарцима и женама. Значи нисам имала у виду мување. Смисао би био исти и да сам поставила слике две кошуље потпуно истиг кроја, материјала, величине, а тотално различитог дезена. Онда би питање гласило да ли би изабрали ону чији нам се дезен више свиђа, или би узели ону која нам "падне под руку". Сигурна сам да си, и сам разумео поенту. А, сад да ти одговорим на питање. Ако говоримо САМО о физичком изгледу, наравно да бих волела да ми буде снај девојка на слици Б. Не кажем да је то исправно, али сам искрена. Шта више код мог мужа сам прво регистровала прелепе очи и осмех, па онда, временом, и остале квалитете. Е, сад - да није било осталих квалитета, вероватно би тај први утисак избледео, нестао, па можда и обљутавио. RYLAH, Никола Поповић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Мој први текст је био озбиљан, а други - шала. У првом сам се обратила и мушкарцима и женама. Значи нисам имала у виду мување. Смисао би био исти и да сам поставила слике две кошуље потпуно истиг кроја, материјала, величине, а тотално различитог дезена. Онда би питање гласило да ли би изабрали ону чији нам се дезен више свиђа, или би узели ону која нам "падне под руку". Сигурна сам да си, и сам разумео поенту. А, сад да ти одговорим на питање. Ако говоримо САМО о физичком изгледу, наравно да бих волела да ми буде снај девојка на слици Б. Не кажем да је то исправно, али сам искрена. Шта више код мог мужа сам прво регистровала прелепе очи и осмех, па онда, временом, и остале квалитете. Е, сад - да није било осталих квалитета, вероватно би тај први утисак избледео, нестао, па можда и обљутавио. Naravno da sam razumeo zato sam i stavio smajli na kraju mog pitanja, ali ja odgovaram iz moje perspektive. Ono kad sam napisao licno nisam mislio u negativnom kontkestu nego da je to ipak nesto sto je subjektivno i sto se tice samo nas. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Питање и за форумашице, и за форумаше. Одговорите сами себи, али искрено. (Ако сте већ били у сличној ситуацији, присетите се тадашњег избора). Уђеш у продавницу. Унутра две слободне продавачице ( на истој удаљености од тебе ). Којој ћеш да се обратиш ? : Продавачица А http://yucatan.com.mx/wp-content/uploads/2014/02/Artistas-de-nueve-pa%C3%ADses-participar%C3%A1n-en-el-Festival-del-Mon%C3%B3logo-en-Cuba-300x215.jpg Продавачица Б http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d4/a8/fb/d4a8fb3bf6e89d52ee7eea7f9ddb434e.jpg @Лидија, мене ова твоја порука асоцирала на српску естраду некад и сад. -Владимир-, Лидија Миленковић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Питање и за форумашице, и за форумаше. Одговорите сами себи, али искрено. (Ако сте већ били у сличној ситуацији, присетите се тадашњег избора). Уђеш у продавницу. Унутра две слободне продавачице ( на истој удаљености од тебе ). Којој ћеш да се обратиш ? : Продавачица А http://yucatan.com.mx/wp-content/uploads/2014/02/Artistas-de-nueve-pa%C3%ADses-participar%C3%A1n-en-el-Festival-del-Mon%C3%B3logo-en-Cuba-300x215.jpg Продавачица Б http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d4/a8/fb/d4a8fb3bf6e89d52ee7eea7f9ddb434e.jpg Uuuuu,ova Šarliz Teron ( ako se tako zove) mi nikad nije bila lepša. Никола Поповић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Обратила бих се оној која ми на "Добар дан" не узврати "стрељачким" погледом, наравно. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Обратила бих се оној која ми на "Добар дан" не узврати "стрељачким" погледом, наравно. Видиш да су обе насмејане. Једина разлика ( коју можеш да видиш, као неко ко је ушао у продавницу ) је у физичком изгледу . И, капирате смисао, капирате, него изврдавате искрен одговор . Uuuuu,ova Šarliz Teron ( ako se tako zove) mi nikad nije bila lepša. 8086.gif Браво за искреност ! А Шарлиз је, и по мени, једна од најлепших глумица. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука