djordje.pesic Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ja ne mogu da kazem da apsolutno ne znaci nista. Ali sam se trudio da se ne interesujem ako me neko iskljucivo fizikci privlaci. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Pa... kada bih vec morala da biram kod koje cu, izabrala bih : On je inace jako nizak.. oko 175.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 hm... ajde idemo ispocetka - Ko misli da je lepota bitna? Neka digne dva prsta! Комшо, лепота је један од најкомпликованијих појмова историје спасења... А да је битна - јесте. Једино остаје да се договоримо: шта је, кад је, како је, зашто је и коме је и ... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Hristos je bio (je) lep čovek.... Иван Ивковић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 On je inace jako nizak.. oko 175.... pa dobro, sta je 4 cm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 pa dobro, sta je 4 cm oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 pa sta, ljubav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Eh, sad, pa nije morala na štikle da se natakari. Млађони and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Eh, sad, pa nije morala na štikle da se natakari. хаха није али је мало смешно кад је виша за пола главе од њега. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Су нјих двоје у некој вези у стварном животу или шта ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Су нјих двоје у некој вези у стварном животу или шта ? Не знам, слика је ту да се види његова висина... низина .... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Не знам, слика је ту да се види његова висина... низина .... Да. Него драгана рече нешто као љубав па зато питам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Да. Него драгана рече нешто као љубав па зато питам. Пусти ти Арагану, она је ружна па има ниске стандарде :Р Broken је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Jesu duse Sad sam i Aragana cuti tu, da ja ne pocnem D: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 dobro kad nije neko vece zlo Guarana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука