ВИЛМА Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Битан је за "старт", мора неко да ме привуче најпре физички, да бих пожелела да га боље упознам као особу и да бих се заљубила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 nebitan. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Веома битан, али не и довољан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ponekad neko i nije fizički privlačan na prvi pogled a kada se bolje upoznamo onda jeste Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 nebitan.јел се твоје девојке, ако их је било, разликују физички до екстрема? stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Желим да се захвалим мојој супрузи овом приликом јер јој уопште није био битан мој физички изглед,иначе се никад не би оженио. Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 јел се твоје девојке, ако их је било, разликују физички до екстрема?valjda ne. neznam. nikad nisam bio sa ruzhnom devojkom- po mom mishljenju. bio sam npr. sa devojkama koje su modeli, a bio sam sa par devojaka za koje su mi poznanici rekli da su ruzhne, iako ja to nisam mislio. kad razmislim, za vrlo malo devojaka koje sam video uzhivo sam uopshte pomislio da su ruzhne, dosta sam odvojen od tog zanimanja fizichkim stvarima. npr. pretposlednja devojka mi se nije svidjala fizichki, nisam mislio da je ruzhna, ali jednostavno mi se nije svidjala, nisam mislio da je lepa uopshte.. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Hej brate Stankoviću pa dobro nam došao ovdje - i pozdravi suprugu u moje ime Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Hej brate Stankoviću pa dobro nam došao ovdje - i pozdravi suprugu u moje ime greengrinИ у моје име 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 I u moje ime Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Хвала Вам још једном. Здравили смо се већ,променио сам ник и извињавам се,нећу више. Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ne znam, valjda jeste bitno. Moja devojka je lepa. Mislim da ovako zanimljiv komentar zasluzuje da kliknete Zahvali se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ne znam, valjda jeste bitno. Moja devojka je lepa. :group111: Mislim da ovako zanimljiv komentar zasluzuje da kliknete Zahvali se. 1414_feel smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Hihiihi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 nije mi bitan fiz izgled,bitno je "ono nešto" što duša zrači a oči prenose i riječi i djela svjedoče o tome algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука