Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

У недељу сам спремала нешто што личи на гулаш од спанаћа :).Супруг каже да није јео лепши спанаћ у животу

Ехеј, подели са нама тај рецепт за нешто што личи на гулаш од спанаћа, молим те.... :pivo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ехеј, подели са нама тај рецепт за нешто што личи на гулаш од спанаћа, молим те..

2-3 Шаргарепе изрендам на ситно ренде и пропржим, 3 велике главице лука, сасвим ситно исецкано, додам и пржим око пола сата (доливам по мало воде ако треба) ,док лепо не порумени.Додам спанаћ и продинстам.Од зачина ко шта воли,може и мало белог лука.Ништа посебно, а укусно.

Иначе често у спанаћ додајем кувани пиринач.

Подели на овим сајтовима

@@Сања Т.,

Ммммм...делује примамљиво. Хвала ти.

Још, кад прође пост, може да се дода мало павлаке и киселог млека. Мада кажу да беланчевине спречавају ресорпцију гвожђа из спанаћа. ne_shvata

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@@Сања Т.,

Ммммм...делује примамљиво. Хвала ти.

Још, кад прође пост, може да се дода мало павлаке и киселог млека. Мада кажу да беланчевине спречавају ресорпцију гвожђа из спанаћа. ne_shvata

Наздравље 8086.gif .Стварно може да се експериментише свакако.

Подели на овим сајтовима

Nas je tri u kući, sve tri smo žene, doduše, jedna je bolesna, al' smo nas dve delimično sposobne, ali ljudi moji.... nas toliko mrzi da spremamo, one se nekako provukoše sa sardinama i tunjevinama a ja to ne jedem, tako da žvakućem po kući hleb, paradajz, džem, krastavce i papriku, različitim redosledom, kako na šta naletim... i tako već nekoliko dana :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Банану исјецкану на ситне комаде, посуту кокосовим брашном. 

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

b18eb4a5bfcf95f63f686a5831d142cc_header.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Данас за ручак имамо чорбу од јунећих белих бубрега, остало од јуче. :ladan::laugh1:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Данас за ручак имамо чорбу од јунећих белих бубрега, остало од јуче. :ladan::laugh1:

Ијуфт, какво је то чудо... :hihihihi:

Одох са лубеницом на Мораву...биће мљац мљац ако прекостанемо од ово сунце... :kupanje:

Подели на овим сајтовима

Kladim se da ne znate sta sam jela. Postoji i drugi izraz al nije za forum.

Nije corba neg paprikas. 4chsmu1 0703_read

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...