Лидија Миленковић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 У недељу сам спремала нешто што личи на гулаш од спанаћа .Супруг каже да није јео лепши спанаћ у животу Ехеј, подели са нама тај рецепт за нешто што личи на гулаш од спанаћа, молим те.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Ехеј, подели са нама тај рецепт за нешто што личи на гулаш од спанаћа, молим те.. 2-3 Шаргарепе изрендам на ситно ренде и пропржим, 3 велике главице лука, сасвим ситно исецкано, додам и пржим око пола сата (доливам по мало воде ако треба) ,док лепо не порумени.Додам спанаћ и продинстам.Од зачина ко шта воли,може и мало белог лука.Ништа посебно, а укусно. Иначе често у спанаћ додајем кувани пиринач. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 @@Сања Т., Ммммм...делује примамљиво. Хвала ти. Још, кад прође пост, може да се дода мало павлаке и киселог млека. Мада кажу да беланчевине спречавају ресорпцију гвожђа из спанаћа. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 @@Сања Т., Ммммм...делује примамљиво. Хвала ти. Још, кад прође пост, може да се дода мало павлаке и киселог млека. Мада кажу да беланчевине спречавају ресорпцију гвожђа из спанаћа. Наздравље 8086.gif .Стварно може да се експериментише свакако. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Nas je tri u kući, sve tri smo žene, doduše, jedna je bolesna, al' smo nas dve delimično sposobne, ali ljudi moji.... nas toliko mrzi da spremamo, one se nekako provukoše sa sardinama i tunjevinama a ja to ne jedem, tako da žvakućem po kući hleb, paradajz, džem, krastavce i papriku, različitim redosledom, kako na šta naletim... i tako već nekoliko dana Драшко and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 кромпирушу од домаћих кора... Sanja Т., Лидија Миленковић, виноградар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Банану исјецкану на ситне комаде, посуту кокосовим брашном. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 tonus hleb. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Palacinke I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 an apple "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Драгана Милошевић and мирођија је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 мирођија and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Данас за ручак имамо чорбу од јунећих белих бубрега, остало од јуче. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Данас за ручак имамо чорбу од јунећих белих бубрега, остало од јуче. Ијуфт, какво је то чудо... :hihihihi: Одох са лубеницом на Мораву...биће мљац мљац ако прекостанемо од ово сунце... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Kladim se da ne znate sta sam jela. Postoji i drugi izraz al nije za forum. Nije corba neg paprikas. 4chsmu1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука