JESSY Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 punjene tikvice...... Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Jedem bavarske kifle što sam ih sam zgotovio. Ala krckaju! Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Trešnje I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 ...посне наполитанке....са лимуном.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Krem....... Bez hleba bez ičega samo krem....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Хлеба,соли и парадајз Трбушанац...после купања на Морави... Снежана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Kajsije...Preporučila bih svima da probaju.Ja ih obožavam. Николa, Gordana . and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 punjene tikvice...... Sećaš se "Veštica iz Istvika"...kad Šer uzgaja paradajz, e tako su jedne godine mojoj svekrvi rodile tikvice. Sve živo je spremala od njih, čorbu, pohovane, musaku, salatu, slatku pitu, slanu pitu... od tada se mom mužu smučile, ne može očima da ih vidi... мирођија and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Е па пошто целу недељу једем само воћкице , не били се у недељу причестио , данас зобам или ти кљуцам семенке од бундева ! мирођија and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Палента и кикирики https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 препечени хлеб и маргарин.... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ништа! šangaj је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Kajsije...Preporučila bih svima da probaju. Čuj da probam, ja se najeo od jutros, i to direkt sa drveta! Samo odšetam do drveta i doručkujem. Ko neki primat - sakupljač plodova! Arsenija, Anette, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 fotosinteza greengrin ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 ево, дошао је ред на посан пасуљ и српску салату.....ручак.... njamnjam Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука