JESSY Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 ... I sne nokle sanjam .... Doci cu im glave za vikend obecavam, pa sta bude јој , Ташо, добро си ме подсетила....ја их исто много волим а нисам их правила читаву вечност.... whackado Драшко and Таша је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Taljetele ili ti rezance s' makom njamnjam Драшко and ribarot Klime је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 кукуруз шећерац... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 vodu I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 vodu једеш воду ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 једеш воду ? haha... pogresno procitan naslov teme. crvenilo a jedem mandarinu trenutno Number15648 је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Данас ме питајте шта нисам. .smesko. Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Прокељ Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Прокељ Ах... како ти иде са тим? Може ли се? Ја то не бих могао да јем ич. Иначе, смазао сам једну пљескавицу вечерас, не знам шта и би. Сада се кајем и гледам да одрадим једно 5-7 трбушњака... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ах... како ти иде са тим? Може ли се? Ја то не бих могао да јем ич. Иначе, смазао сам једну пљескавицу вечерас, не знам шта и би. Сада се кајем и гледам да одрадим једно 5-7 трбушњака... Misliš 57? Greška u kucanju verovatno, omakne se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 @@Иван ♪♫, Нажалост, није... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 @@Иван ♪♫, Нажалост, није... na radost, počni da vežbaš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ја поједох мало од предјела, мало ринфлеша, и засладих са житом.Пуна ко брод. Не ми се раде вежбеее. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 @@Иван ♪♫, Нажалост, није... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука