Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

... I sne nokle sanjam .... Doci cu im glave za vikend obecavam, pa sta bude :)

јој , Ташо, добро си ме подсетила....ја их исто много волим а нисам их правила читаву вечност.... whackado

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

кукуруз шећерац...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

једеш воду ?

haha... pogresno procitan naslov teme. crvenilo

a jedem mandarinu trenutno :)

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Данас ме питајте шта нисам. .smesko.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Прокељ

Ах... како ти иде са тим? Може ли се? Ја то не бих могао да јем ич.

Иначе, смазао сам једну пљескавицу вечерас, не знам шта и би. Сада се кајем и гледам да одрадим једно 5-7 трбушњака...

Подели на овим сајтовима

Ах... како ти иде са тим? Може ли се? Ја то не бих могао да јем ич.

Иначе, смазао сам једну пљескавицу вечерас, не знам шта и би. Сада се кајем и гледам да одрадим једно 5-7 трбушњака...

Misliš 57? Greška u kucanju verovatno, omakne se... :)

Подели на овим сајтовима

Ја поједох мало од предјела, мало ринфлеша, и засладих са житом.Пуна ко брод. Не ми се раде вежбеее.

Подели на овим сајтовима

@@Иван ♪♫,

Нажалост, није... :(

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...