Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Укусно звучи.

I u realnosti je ukusno. :) Takodje sam konzumirao skuvano ( pa mleveno ) zito izmesano sa secerom ( moze i med ) i orasima uz dodatak vanilinog secera i cimeta. To je bas onako pravoslavno :)

Подели на овим сајтовима

I u realnosti je ukusno. :) Takodje sam konzumirao skuvano ( pa mleveno ) zito izmesano sa secerom ( moze i med ) i orasima uz dodatak vanilinog secera i cimeta. To je bas onako pravoslavno :)

Ех... нама су на Чиготи давали цело зрно куваног жита које би преливали млеком, јес' да нема шећера - али мени је млеко било довољно ,,слатко'' само по себи. Баш је било укусно.

Овај твој рецепАт, ћу морати да пробам. :)

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Ех... нама су на Чиготи давали цело зрно куваног жита које би преливали млеком, јес' да нема шећера - али мени је млеко било довољно ,,слатко'' само по себи. Баш је било укусно.

Verujem da je ukusno jeo sam ja zito sa mlekom..... ali nije posno :)

Подели на овим сајтовима

Verujem da je ukusno jeo sam ja zito sa mlekom..... ali nije posno :)

А и ја више не смем млеко. Баш ми смета.  tuzansmajli8904

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

prepecen tost sa belim lukom + mesavina zacina - italijanska mesavina :D :D :D

Ама како ти није мука од белог лука? Мени ужасно смета и тежак ми је... а кад бих га јела овако касно.. умрЕла бих.  gringrin

Подели на овим сајтовима

Ама како ти није мука од белог лука? Мени ужасно смета и тежак ми је... а кад бих га јела овако касно.. умрЕла бих. 

pa nisam ja ti ! :D :D :D 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Кикирики, печени , неслани.

Још неки филм, девојчина/женина глава на рамену.. и супер.  :wub:

Подели на овим сајтовима

Било би , ал шта да се ради, тренутно ми је на раменима само моја сопствена глава.Мада какво је време дошло ,  и то је нешто . Ал бар кикирики није проблем. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Сада баш читам свој ,,статус'' на форуму, интересујем се... кх... heaven  4chsmu1

Па знаш како... дедер ,,шеруј'' некако тај кикирики - немо' да си стипса...  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Само наручи . Ма биће и кокица само да крене пост на уљу.Данас сам нашао само овај 

kikirikiPeceniOljusteniNeslani100g.jpg

а обично буде овај 

gud-kikiriki.jpg?w=640

А некад 

kikiriki-sa-susam-sezam.jpg

Па бирај шта ти се свиђа .

:0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Само наручи . Ма биће и кокица само да крене пост на уљу.Данас сам нашао само овај 

kikirikiPeceniOljusteniNeslani100g.jpg

а обично буде овај 

gud-kikiriki.jpg?w=640

А некад 

kikiriki-sa-susam-sezam.jpg

Па бирај шта ти се свиђа .

:0104cheesy:

Ово последње изгледа њамиииииииии.... :)

Подели на овим сајтовима

Ово последње изгледа њамиииииииии.... :)

И изгледа и јесте. Основни састојак сваког поста, по потреби замењује сваки оброк. Чуди ме да никад ниси пробала , слатко је , посно на води и није скупо.Де ћеш боље за пост.Још само да решимо питање транспорта. 

Подели на овим сајтовима

И изгледа и јесте. Основни састојак сваког поста, по потреби замењује сваки оброк. Чуди ме да никад ниси пробала , слатко је , посно на води и није скупо.Де ћеш боље за пост.Још само да решимо питање транспорта. 

'ћу се мисаоно телепортујем код тебе.  Just_Cuz_19  Just_Cuz_19  Just_Cuz_19

Знаш како, нова сам у целој овој причи. Кажем, да је боље и да ту свест пробудим касније - него ли НИКАД. Има времена да се ,,истражи'', проба... битно је да сам се укључила - мада ми је касно паљење.  :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...