мирођија Написано Јул 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Само за Јелена-Јелену... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Само за Јелена-Јелену... Hejjj hvala, a sinoc sam to jela, samo mi se to jeloooooo, ali nije bila neka, cekam one pravo dobre krajem jula, da se cepaju kad ih jedes ;-) umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 dzavcem dzvaku :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 dzavcem dzvaku :group111: :group111: СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Примам инфузију :group111: ... А једу ми се крофне са шећером у праху одозго :group111: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 rice cakes i kikiriki puter... orgazmičko iskustvo :group111: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Примам инфузију ... А једу ми се крофне са шећером у праху одозго crvenilo A sto infuziju, nesto nije u redu? .mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Inace, trenutno ne jedem nista, a spremam se da napadnem neke medenjake... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 + ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Примам инфузију smej.gif ... А једу ми се крофне са шећером у праху одозго smej.gif A sto infuziju, nesto nije u redu? smej.gif Ма ништа, мало сам трудна па повраћам 24ч дневно smej.gif smej.gif Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 8, 2011 Пријави Подели Написано Јул 8, 2011 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука