Изида Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Jela sam pitu sa sirom.I to moja mama savila kore u trouglove. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Jagode. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Салату од црвеног купуса, са сирћем и сољу. Екстра је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Pijem kafu a uveče ne jedem jer sam to naučila na forumu Ana 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 5, 2011 Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2011 Паштете ''Frikomove'' и јогурт. 0702_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Danas sam bila na slavi.A malopre sam jela prazne pastetice. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Neke kolačiće sa rumom dada http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 жито...од јучерашње славе...ја лично правила 0212_rolleyes ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Pohovane tikvice. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Jorgut 29dz8zk volim jorgut,a sad prelazim na sladoled prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 kapucino k+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 sladoled od vanile... ali pravi.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 јуче сам јео суши у разним бојама и дезенима и укусима данас једем месце и пире :291291291: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука