volga Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 pijem ruski kvas i nes.... 1414_feel "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Tople sendvice sa pecenicom. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 štrudla pečena ,čekam da se ohladi malo "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Замало да једем поховану пилетину... amen док се ја окренем winter оно изгоре све... 0442_feel ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 cips "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 завршио једење пре пола сата руске и неких ражњића ... сад не пијем и не једем, припремам се за причешће клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 burek sa sirinje, jogurat i kradem cokoladnoo mleko od sefa...nista ne pitajte, nista ne komentarisite prstgore prstgore joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 burek sa sirinje, jogurat i kradem cokoladnoo mleko od sefa...nista ne pitajte, nista ne komentarisite 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaTaman sam ti pretiso zahvalnicu schto si me podsetila da sam gladan. 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Virsle s kecapom. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Preprženu prasetinu sa turšijskom paprikom i lukom. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Још увек гњавим колаче са славе. klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Још увек гњавим колаче са славе. 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':group111:' /> благо теби prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 burek sa sirinje, jogurat i kradem cokoladnoo mleko od sefa...nista ne pitajte, nista ne komentarisite ekstra 319.gif :cheesy2: :cheesy2:Taman sam ti pretiso zahvalnicu schto si me podsetila da sam gladan. :cheesy2:FALA TI!!! prstgore ekstra bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Preprženu prasetinu sa turšijskom paprikom i lukom.Njam...njam njam njam njam hocu i ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Jeo sam tortu pre nego sto sam krenuo u skolu ekstra http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука