Arsenija Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Pohovane jabuke . Uzas ... Nomegusta ... Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 moja ista ovakva..kao da sam je skenirala.... Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 suve smokve. zar nije to nesto najdrazesnije ikada? Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 ...kuvano žito sa šećerom , divna poslastica Kaludjerovic Sreten, Pancakes and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 lagano mi se topi tableta za polen kad se istopi cu je jedem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Uskoro cu imati 1000 kg http://cdn.coolinarika.net/image/0766566a0ffbc60bae3a39e28f8ef41c_view_l.jpg?v=2 Плутон, Драшко, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Посно тавче - гравче. Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2016 салату... Uskoro cu imati 1000 kg http://cdn.coolinarika.net/image/0766566a0ffbc60bae3a39e28f8ef41c_view_l.jpg?v=2 Сејо, па то је тона, па ето и ја ових дана само салате. Омакне ми се и хумус. Шта ћу клопаџија. Али ударим по зеленој салати, млади лук, сремуш. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Али ударим по зеленој салати, млади лук, сремуш. Na luk navalim kad se vratim s posla......iz.... hmmm.....jasnih razloga мирођија and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Зашто су неке врсте сардина тешке за стомак? Исцедили смо оно уље и јопет ми се подригује на њих! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 3 minutes ago, Драгана Милошевић рече Зашто су неке врсте сардина тешке за стомак? U jednoj konzervi ima oko 100 g ... a to je za obicnog coveka previse ... Pojedes trecinu ili pola ... O ostalo podelis sa nekim ili das kucnom ljubimcu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 12 minutes ago, Arsenija рече U jednoj konzervi ima oko 100 g ... a to je za obicnog coveka previse ... Pojedes trecinu ili pola ... O ostalo podelis sa nekim ili das kucnom ljubimcu ... Узела сам јако мало, поделили смо на три дела, него неке конзерве не осетим, не сметају за желудац. У том је штос Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 14 hours ago, Драгана Милошевић рече Узела сам јако мало, поделили смо на три дела, него неке конзерве не осетим, не сметају за желудац. У том је штос ... to je jaka hrana ... Masna je ... Mozda je riba zdrava , ali kada se konzervira i potopi u 50 % ulja , treba razmisliti .... sta mi to jedemo i koliko je to zdravo i kvalitetno ... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 сув 'љеб Arsenija, Ronald, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 15 hours ago, Драгана Милошевић рече Узела сам јако мало, поделили смо на три дела, него неке конзерве не осетим, не сметају за желудац. У том је штос Možda ti ulje smeta, tvoj zeludac ima problem sa njim. Kupi tunjevinu u komadu u vodi ili ocijedi onu u ulju. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука