pahulja Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 čokoladu sa suvim grožđem Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Mandarine Kaludjerovic Sreten and Рада.. је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Tvrde bombone. Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Kim Žu trebalo je da bude žu žu sa susamom, iz nepoznatih razloga su stavili kim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Gumene bombone u obliku malih ''Coca-Cola'' flasica, a dok im otkidam cep, vicem PSSSSSSSSSSSS...i zmurim na jedno oko, jer prska... Kaludjerovic Sreten, ИгорМ, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 griz sa malinama i jagodama..post je na vodi... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 nista lab_man је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Pijem caj od lista koprive... Prosle nedelje sam brala i susila koprive...imam i nanu,zalfiju,maticnjak,lipu...Nanu sam posadila u 1 saksiju...Primila se.I sad pijem dok traju zalihe...Nije lose. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Planiram da naberem kantarion u vecim kolicinama...Moram dobro da se raspitam gde da ga potrazim...da ne bude prskan i da zemljiste bude cisto.Posle ga susim i stavljam u teglu koju zatvaram belom salvetom i gumicom za tegle,a na tegli obavezno mora da pise kantarijon...to je ipak antidepresiv.P.s.Volim da jedem svez kupus,Sutra cu,ako me ne bude mrzelo da ispecem krompir. :-) a uz to zelena salata... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 Jedem Zaječarsko pivo Tumaralo. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 čokoladno mleko Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 čokoladno mleko Био сам убеђен да си ти баш подвижник,како балгоречитост на форуму ствара лажну слику... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 9, 2015 Пријави Подели Написано Јун 9, 2015 čokoladno mleko A post ništa?Izdo si pravoslavlje... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука