Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Посна проја са семенкама
daj recept.... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

daj recept.... :D

Потребно: 2 велике шоље интегрално брашно, со, пециво, семенки сунцокрета, лана, сусама и голице, мало мање од пола шоље уља и једну шољу киселе воде. Смеса да буде житка не превише густа. Пече се у зауљани и мало побрашњени калуп или плех.

Пријатно! :bendoff:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

moj izum - posna salata : [ecerac, seckana obarena sargarepa, seckani kiseli krastavcici + posni majonez......

nasto slicno ovome...a1d588abb4d06555407e7ebb.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Da se nadovezem...malo skrecem sa teme...svi keksevi...ili keksovi...su slicnog bezukusnog ukusa,pa i da se dokaze da je neki keks mrstan,da li on na osnovu ukusa moze da spada u postan?Npr.neki koji po obliku podseca na zlatni pek...

:351780:

Подели на овим сајтовима

i meni ga je poslala na pp... :good2:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

moj izum - posna salata : [ecerac, seckana obarena sargarepa, seckani kiseli krastavcici + posni majonez......

nasto slicno ovome...a1d588abb4d06555407e7ebb.jpg

Ja to zovem ručak za 10 minuta...Pakovanje zamrtnute ruske salate, kuvanje 5 minuta i umutiš majonez..Kada se posti na ulju, a umoran dođeš sa posla...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

Koji je skart ono povrce iz kesice...trojicni sastojci,voda,so i sadrzaj kesice,kuvati od prilike dok se ne skuva. :-D Kuvala sam danas,sutra ne moram...prekosutra necu da jedem,ne mogu da postignem sve u zivotu...:-D...Menjam se polako,i vec sad mogu da nazirem neke prioritete,kao na primer san.Najvaznije je da covek bude odmoran,cio,da zraci tom energijom nepostojanja u ranim jutarnjim satima.Tezak je zivot nas umetnika. LOL.

:351780:

Подели на овим сајтовима

namaz od crnih maslina na integralni hleb i kolutove paradajza... :)

Подели на овим сајтовима

Da se nadovezem...malo skrecem sa teme...svi keksevi...ili keksovi...su slicnog bezukusnog ukusa,pa i da se dokaze da je neki keks mrstan,da li on na osnovu ukusa moze da spada u postan?Npr.neki koji po obliku podseca na zlatni pek...

Да. Скоро сам упоређиво оне кексове из „Такова“ (Swisslion). Пробам посни па мрсни (још написали да је са неким маслацем) и нема разлике, укус је исти. И сурутка коју стављају у тај „мрсни“ кекс је никаква, најбољу сурутку они чувају за Еврокрем и тако то.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...