Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Corbu koja se pretvorila u pilav...:-D...to je moj recept...ne znam samo kako nije uspeo sve da odusevi...Pojedini sastojci su tajna...Mislim da bi i moj Brat ,koji je inace navikao na te moje kulinarske promasaje...ovog puta pao u nesvest. U corbicu sa povrcem ,improvizacija,cista...dodadoh malo pirindza...malo seckanog kupusa,svega po malo da bude vitaminska bomba ,nisam mogla da se zaustavim i naravno vegetu...Na kraju se samo podigla pena,ko u djakuziju...i tako je sve propalo...Kad ja to ne mogu da jedem,znaci da uopste nije za jelo.A mogla sam lepo da ispecem 2 krompira i cao,a ne da izvodim neke poduhvate...kojima nisam dorasla...Sad moram to da pojedem,gladna sam,a ne mogu da izadjem napolje,zato sto posle ne umem da otkljucam vrata,a u frizideru sve mrsno...i to sve sami specijaliteti.Muke...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Малопре сам уживао у вишњама . Воли Неле свако воће . :good2:

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

moj izum - posna salata : [ecerac, seckana obarena sargarepa, seckani kiseli krastavcici + posni majonez......

nasto slicno ovome...a1d588abb4d06555407e7ebb.jpg

Џеси , веома лепо изгледа , а не сумњам и да је исто тако укусна ова салата . Подсећа ме донекле и на Руску салату.

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

ја и даље гладна :cmizdrenje: :jahojao234: :(((
ako, ako....to znaci da je pravo podvizavanje..... 0703_read:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

tresnja-11-800x533.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ljudi moji, ove godine ostaćemo bez kajsija...onih domaćih...ovo što kupujem na pijaci ne valja ništa... :0222_shocked:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

mlade kruške...i ne mogu da se zaustavim.... Just_Cuz_19

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Јео сам малине.

Подели на овим сајтовима

дај неку молитву за овакве моменте :)))
ево...са малим закашњењем, али никад није касно.... :0212_rolleyes:

Праведни, дуготрепељиви и многомилостиви

Боже,  Ти нас обараш и Ти нас подижеш; 

He допусти да искушења истргну реч Твоју из мога срца,

да ослабе моју веру и да утуше моју молитву,

да изазову нетрпељивост и да ме наведу на роптање

и негодовање против Тебе. Немојме оптеретити
са превеликим старадањима. Опомени се да сам

прах и пепео. Укрепи моје раслабљене руке, и

оснажи моја уздрхтала колена.

Јер Ти си једини истинито укрепљење и сила раслабљених,

Ти си пристаниште витланих буром, и Теби славу

узносим кроза све векове. Амин.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

grozdje-u-ruci.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...