Sanja Т. Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 Сочиво,шаргарепица,кромпирићи,парадајс...ал' данас све што поједем ја и даље гладна :jahojao234: ( JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 Corbu koja se pretvorila u pilav...:-D...to je moj recept...ne znam samo kako nije uspeo sve da odusevi...Pojedini sastojci su tajna...Mislim da bi i moj Brat ,koji je inace navikao na te moje kulinarske promasaje...ovog puta pao u nesvest. U corbicu sa povrcem ,improvizacija,cista...dodadoh malo pirindza...malo seckanog kupusa,svega po malo da bude vitaminska bomba ,nisam mogla da se zaustavim i naravno vegetu...Na kraju se samo podigla pena,ko u djakuziju...i tako je sve propalo...Kad ja to ne mogu da jedem,znaci da uopste nije za jelo.A mogla sam lepo da ispecem 2 krompira i cao,a ne da izvodim neke poduhvate...kojima nisam dorasla...Sad moram to da pojedem,gladna sam,a ne mogu da izadjem napolje,zato sto posle ne umem da otkljucam vrata,a u frizideru sve mrsno...i to sve sami specijaliteti.Muke... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 Малопре сам уживао у вишњама . Воли Неле свако воће . :good2: lab_man је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 moj izum - posna salata : [ecerac, seckana obarena sargarepa, seckani kiseli krastavcici + posni majonez...... nasto slicno ovome... Џеси , веома лепо изгледа , а не сумњам и да је исто тако укусна ова салата . Подсећа ме донекле и на Руску салату. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 ја и даље гладна :jahojao234: ( ako, ako....to znaci da je pravo podvizavanje..... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 17, 2015 Пријави Подели Написано Јун 17, 2015 ljudi moji, ove godine ostaćemo bez kajsija...onih domaćih...ovo što kupujem na pijaci ne valja ništa... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 ako, ako....to znaci da je pravo podvizavanje..... Немој ми ту "ако,ако" ... него дај неку молитву за овакве моменте Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 kafa,sok,djevrek,kafa,kifla... ... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Krastavci mi ne prijaju! Pih, jela sam ih za rucak. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 mlade kruške...i ne mogu da se zaustavim.... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Јео сам малине. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 дај неку молитву за овакве моменте ево...са малим закашњењем, али никад није касно.... Праведни, дуготрепељиви и многомилостиви Боже, Ти нас обараш и Ти нас подижеш; He допусти да искушења истргну реч Твоју из мога срца, да ослабе моју веру и да утуше моју молитву, да изазову нетрпељивост и да ме наведу на роптање и негодовање против Тебе. Немојме оптеретитиса превеликим старадањима. Опомени се да сам прах и пепео. Укрепи моје раслабљене руке, и оснажи моја уздрхтала колена. Јер Ти си једини истинито укрепљење и сила раслабљених, Ти си пристаниште витланих буром, и Теби славу узносим кроза све векове. Амин. алиса, Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Sanja Т., Pancakes and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Не бих јела ништа (појела сам јабуку), ал' кад видех ово питање, подстакло ме је да узмем кикирики! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука