Jump to content

Pravo lice "dobrih momaka"

Препоручена порука

пре 3 минута, Vegeta рече

Nekada je "nice guy" bio sinonim za beta orbitera, koji bleji u friendzoni neke privlačne devojke i koga ona iskorišćava kao emocionalni tampon, ili čak i materijalno.

А некад, овај... :D:D:D

https://youtu.be/Z48hVGvP6gY

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Шта је онда nice girl?

Спремна за удају. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

А немој сад се улизујеш, ћу спакујем та дрва и без тога.:nene:

Hahaha... Ne ulizujem se, to je moje vidjenje dobrog momka.

E, sad, sto si se ti tu pronasao... :D

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

@kordun @Lady Godiva @crisbo88

Лепо сте почели, после сте закомпликовали.

Ја сам мислио да су се кордун и ова госпоџа већ све договорили (таман сам замислио себе како долазим са боцуно вина у свадбу ђеме јање чека) овај Крисбо подложио велсеу машину за ракију...и на крају ништа...добар вам је увод, фали разрада и весео закључак...можте ви то...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Maja Pavlovic рече

Dobar momak

Значи добар човек.

Добра девојка значи добра жена.

Или си нормалан или ниси ето то ти је тако, остало су еуфемизми који сакривају све и свашта.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

@kordun @Lady Godiva @crisbo88

Лепо сте почели, после сте закомпликовали.

Ја сам мислио да су се кордун и ова госпоџа већ све договорили (таман сам замислио себе како долазим са боцуно вина у свадбу ђеме јање чека) овај Крисбо подложио велсеу машину за ракију...и на крају ништа...добар вам је увод, фали разрада и весео закључак...можте ви то...

@kordun и @Lady Godiva  ма ја се само шалим са њима, нема од тога ништа, ту би пре пуко шамар него пољубац. Ајде чик нек ме разувере... :DЧу војвода и дарк лејди, па каква би то свадба била? :POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, crisbo88 рече

@kordun и @Lady Godiva  ма ја се само шалим са њима, нема од тога ништа, ту би пре пуко шамар него пољубац. Ајде чик нек ме разувере... :DЧу војвода и дарк лејди, па каква би то свадба била? 

Какав шамар, шта причаш? Кордун је мој друг, да није не бих се препуцавала с њим. А ти и овај Виклер, што немате смисла за хумор, ћете на голи оток, туцаћете камен.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Lady Godiva рече

туцаћете камен.

доживотно ће винкловати моторе "miele" машина за судове :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Lady Godiva  ти Тутанкамон звучи познато? :D 

Ваљда конташ да вас чикам у циљу да урадите баш то? Да туцам камен, добро хвала, доћи ће @kordun из Немачке... :kucanje::osmeh:

Подели на овим сајтовима

@Lady Godiva Nice girl nekad ispadne sponzor ili predmet ismejavanja... Ako se boris za ljubav, pokazujes emocije, i tretiras partnera kao saveznika i brines se o njemu kao da ti je rodjeni, e onda si budala (pa jos okolina kaze, AKO JE ZEZAO I TREBA DA JE ISKORISCAVA, KAD JE GUSKA)..... Dok posmatras sljamove, starlete i ostale kako se srecno udaju za dobre likove, pa ti takve dele savete... Zadnje vreme doslo...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Снежана рече

доживотно ће винкловати моторе "miele" машина за судове :smeh1:

Е ајде сад и ти...од машина признајем само веселу и ону на којој се јање окреће. То могу да виклујем, нема проблема. :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Lady Godiva рече

Какав шамар, шта причаш? Кордун је мој друг, да није не бих се препуцавала с њим. А ти и овај Виклер, што немате смисла за хумор, ћете на голи оток, туцаћете камен.

Немам смисла за шта? Ово да доживим...цццц

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...