Flojd Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 2 минута, Adelaida рече Dobro sad ozbiljno... Moje misljenje je da taj neko strastveniji treba da nadje sebi slicnog, isto kao i taj sto je suzdrzaniji...i onda se postavljaju kako njima odgovara i kako se dogovore izmedju sebe Drugacije ne ide nikako... U suprotnom ce da se svadjaju, zameraju...i sta znam Mislis da tu ne moze da se nadje kompromis? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Mislis da tu ne moze da se nadje kompromis? " Nema prijateljstva medju ljudima koji razlicito misle" Mesa Selimovic. Mozda i moze ali ni jedna strana nece biti zadovoljna Evo trudim se ali nikako ne uspevam da sebi prestavim kako bi taj kompromis mogao da izgleda. Da bi se izbegle sve rasprave i trosenje energije na trazenje kompromisa, nadje se lepo osoba sa kojom se podudaras i nema problema. Tako je jednostavno. Nadjes nekog sa kim si kompatibilan. Istog, slicnog a ne potpuno suprotnog, pa posle ko je kriv? Pa oboje su podjednako krivi. Sta ce skupa ako nisu jedno za drugo...ne razumem ronin and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 28 минута, Liga Džentlmena рече Pa oke, da li to suzdrzavanje moze da utice na kvalitet braka i kako? Npr neko je srastveniji i nije mu lako da se suzdrzava. Kako se sad postaviti a da se ne dodje do toga da se resava ko je kriv a ko nije? Moze itekako da utice. I to sve mora da bude stvar dogovora, mora da ima popustanja "jacih" prema "slabijima". I Oci Crkve to isto kazu, pocev od apostola Pavla, pa dalje. Milica Bajic, Flojd and jelica-djuric је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 23 минута, Adelaida рече Moje misljenje je da taj neko strastveniji treba da nadje sebi slicnog, isto kao i taj sto je suzdrzaniji...i onda se postavljaju kako njima odgovara i kako se dogovore izmedju sebe I ja prodjem hodnikom zgrade, a iza komsijinih vrata besni rat... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 Inace, svima koji nisu ucestvovali na ovoj temi (link dole), a koja iscrpno govori o telesnim odnosima u braku, preporucujemo istu na citanje i dalje ucesce... ... Sanja Т. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 11 минута, Adelaida рече " Nema prijateljstva medju ljudima koji razlicito misle" Mesa Selimovic. Mozda i moze ali ni jedna strana nece biti zadovoljna Evo trudim se ali nikako ne uspevam da sebi prestavim kako bi taj kompromis mogao da izgleda. Da bi se izbegle sve rasprave i trosenje energije na trazenje kompromisa, nadje se lepo osoba sa kojom se podudaras i nema problema. Tako je jednostavno. Nadjes nekog sa kim si kompatibilan. Istog, slicnog a ne potpuno suprotnog, pa posle ko je kriv? Pa oboje su podjednako krivi. Sta ce skupa ako nisu jedno za drugo...ne razumem Problem nastaje kada ti se takve karte dele. Lako bi to bilo kada bih mogli osobu da procenimo samo je gledajuci. ? Oke, u svakom slucaju dobio sam odgovor. Hvala. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 A ovu temu nastavljamo adagio, bez frke i polako; evo mali muzicki intermeco za sve... ... Sanja Т., Milica Bajic, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Inace, svima koji nisu ucestvovali na ovoj temi (link dole), a koja iscrpno govori o telesnim odnosima u braku, preporucujemo istu na citanje i dalje ucesce... ... Ukljucio sam se i nasao odgovor. ? брачна постеља је чиста од блуда. tako da mozemo da se vratimo na temu. Adelaida, ronin and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Ukljucio sam se i nasao odgovor. ? брачна постеља је чиста од блуда Ako se takvom sacuva, razume se. Kad budes imao vremena prelistaj temu, stvarno ima sta da se procita... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 Управо сада, obi-wan рече Ako se takvom sacuva, razume se. Kad budes imao vremena prelistaj temu, stvarno ima sta da se procita... Citam, citam bas me zanima tema. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 55 минута, Liga Džentlmena рече Mislis da tu ne moze da se nadje kompromis? Kompromis je dogovor gde niko nije zadovoljan. Naravno, neophodan je u međuljudskim odnosima, ali život je lakši kad supružnici imaju slična shvatanja oko bitnih stvari. Religija, politika, stav o deci...ima tu još stavki, tu se treba poklapati. Zamisli žena hoće decu a muž neće, ili obrnuto, to je put za katastrofu, isuviše velika stvar za kompromis. Kompromisi su za boju zidova, ne za bitne životne stvari. Adelaida, Milica Bajic, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 @obi-wan а пропо оне приче о мењању, узрастању, уподобљавању другом, сетила сам се једног цитата, немам појма ко је написао ни где, засигурно знам да није Ђоле, биће да је неки Рус... ја ћу овде парафразирати... "Ти у мени волиш оне особине које ја не поседујем, али не одустај од своје љубави и илузије, а ја ћу се потрудити да једнога дана постанем управо тај човек којег ти волиш." Сад вероатно боде очи та илузија коју она гаји, али ја бих пре рекла да се овде ради о ономе да се трудимо да видимо људе онаквим каквим их Бог види. Flojd, Sanja Т. and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 26 минута, Natasa. рече Kompromisi su za boju zidova. Evo, mi proletos dosli na ideju da sredimo dnevni boravak. - Jos nismo... Milica Bajic, Снежана and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 14 минута, Сања Т. рече Evo, mi proletos dosli na ideju da sredimo dnevni boravak. - Jos nismo... Biće kako ti kažeš . obi-wan, jelica-djuric, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 пре 17 минута, Снежана рече @obi-wan а пропо оне приче о мењању, узрастању, уподобљавању другом, сетила сам се једног цитата, немам појма ко је написао ни где, засигурно знам да није Ђоле, биће да је неки Рус... ја ћу овде парафразирати... "Ти у мени волиш оне особине које ја не поседујем, али не одустај од своје љубави и илузије, а ја ћу се потрудити да једнога дана постанем управо тај човек којег ти волиш." Сад вероатно боде очи та илузија коју она гаји, али ја бих пре рекла да се овде ради о ономе да се трудимо да видимо људе онаквим каквим их Бог види. Slazem se, i ja isto mislim. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука