Ћириличар Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Онога ко је покренуо тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Moram da kažem da sam se uvek pribojavao tuđeg mišljenja... Voleo bih da nije tako, ali šta ću, trudim se da eliminišem to i koliko-toliko da pišem iskreno šta mislim. Tako da su do skora mogli svi da dođu u opticaj, ali to se polako popravlja From Zero to hero (jednog dana) Јанко, Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Никога до Бога! Arsenija and Zero је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Или ово Моцарте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Zelenog zuba. зеленизуб and Баба је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 nikoga nikoga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Сем свог личног лупања и могућности да се избламирам, никога посебно Једно време можда Зоскета, у смислу ако га нешто као пецнем, да ће да ми врати онако :smiley-shot: "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Same sebe se bojim.... jer sam jedina osoba koja me može izblamirati... haha Лидија Миленковић, Vesna Milovic and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Највише се плашим самог себе , да не лупим нешто , као отворен прозор . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Једино се бојим @obi-wan, увек лепо замоли да тему оставите прегледном а да никад ништа не брише од ваших порука које волшебно нестану зато што он нема разлога да их обрише. Пресече ми врат оним "Хвала". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Ma nije obi vise moderator (bar mu ne pise da ima cin). Inace, ja se bojim Tanje1 i Milana Rakica Џуманџи, Милан Ракић and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Ma nije obi vise moderator (bar mu ne pise da ima cin). Inace, ja se bojim Tanje1 i Milana Rakica Што Ракића? Ајд Тање1 али--- Дијана. and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Што Ракића? Cesto koristi spojene uzvicnike i upitnike. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 BOJIM SE ONIH KOJI SVE PIŠU VELIKIM SLOVIMA (CAPS LOCK) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Што Ракића? Ајд Тање1 али--- Признајем тешко, и тебе се бојим мацко, из прикрајка снимаш, настају чудне биографије људи Драшко је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука