JESSY Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Ја мислим да јесте а и многи побожни глумци то и доказују! :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Koji je pravoslavni stav o roze carapama sa zelenim straftama? kirios1 and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Koji je pravoslavni stav o roze carapama sa zelenim straftama? U nekim pomesnim crkvama su zabranjene u vreme posta. :hihihihi: Лидија Миленковић and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2013 @, Твоје лице је дар Божији. Немој закопати тај таланат. Лепо говориш, грађен си као Том Круз, треба да покушаш. Hvala ti na tome. Pa sad sam vec upisao drugi fax, a gde god budem imao mogucnosti da se na bilo koji nacin bavim time, sigurno cu iskoristiti. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 @, Ako hoćeš da budeš poznat pre nego što budeš glumac, mogao bi snimiti muzički album. Imaš priliku da budeš frontmen grupe koja bi imala globalni publicitet. Mogu to da ti sredim. Međutim, pitanje je samo da li bi voleo teko nešto. Koju vrstu muzike uopšte najviše voliš? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љотићевац Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Ја не видим ништа лоше у глуми, нарочито ако је у питању неки историјски филм или представа. Не свиђају ми се питања као што су: да ли је грех бавити се глумом, да ли је грех ићи на плажу, да ли је грех слушати световну музику... мислим да је то мало превише и да може да негативно утиче на онога ко је тек упознаје веру. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Бог је Истина. Зато наша уста не смеју говорити лаж. Ми морамо живети у Истини и за Истину и кроз Истину.'' Димитрије Љотић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Врхунско достигнуће глумца је да му име буде исписано на тротоару једнога места које ће ускоро нестати... Да ли је ово твоја процена, или постоји скала достигнућа, верификована од неке званичне институције ? Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Nestaće i Srbija i tvoje selo. Cela Planeta će nestati. Kosmos će se razgraditi. Ti ne pratiš nauku. Лидија Миленковић and hansbrough је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 @@Suncokret54, Холивуд и његове звездице. Институција.....немам појма која би за то била надлежна. Поента мог текста је да не мислим да је Холивуд и умакање дланова у малко малтера испод звездице, врхунско достигнуће глумца, и да сви глумци томе теже. Не свиђа ми се такав презрив став према људима које не познајемо. Наравно ти имаш право на своје мишљење, и ја ти га не оспоравам, већ сам износим своје. Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Глуми се да би нас волели, а то је погрешан пут ка Љубави Има и таквих који глуме из тих разлога, и у вези њих се слажем са тобом. Мој посао је да забављам децу, и то не радим да би ме клинци волели, већ зато што уживам у дружењу са њима, и зато што ме њихов смех и радост чине срећном. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Da li ovaj Suncokret liči nekome na Jurodivog? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Da li ovaj Suncokret liči nekome na Jurodivog? Разликују се по начину изражавања. Сунцокрет "прича" разговетно, за разлику од Јуродивог. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 I sam pomislih na to, tj. Juru... Inače, šta je sa tim dečkonjom? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 I sam pomislih na to, tj. Juru... Inače, šta je sa tim dečkonjom? Banovan je. hansbrough је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Međutim, pitanje je samo da li bi voleo teko nešto. Koju vrstu muzike uopšte najviše voliš? Ma slusam ja sve u sustini, sem Granda i narodnjaka (osim kad negde izadjem). Samo ne znam da pevam. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука