Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли неко препоручује упис дјевојкама на факултет?

Ποшто је колега био на ПБФ,па се после исписао и отишао на правни,његове речи су да је код нас боље :)

Шалу на страну,свако има свој укус,немам ништа против да је неком боље један,а неком други факултет,али слободно упиши,има девојака које уписују,не бој се,мени је атмосфера супер,просто те опчини ...

Заборавиш да учиш од атмосфере :D

Мислим добре атмосфере...

А професори су,да ти не причам... Од таквих људи треба учити.

Мени је била част да слушам њихова предавања.

Како само они издржавају са нама,да ми је знати...

Подели на овим сајтовима

Samo da se zna Crkva trenutno ima viska visoko obrazovnog kadra. Ako se nesto ne promeni u organizaciji crkvenog zivota i sluzbi, a slaba je vajda, vecina tih ljudi nece moci (za veliki broj njih vec nema mesta, godinama cekaju) da obavlja ni jednu klasicnu sluzbu u SPC, tj. tesko da ce moci da zivi samo od sluzbe u Crkvi u narednom periodu (duzem).

Ovo nije moje misljenje vec dao saznanja a na osnovu ozbiljnije analize kojom se bave najvise instance u Crkvi: PBF, Sinod itd

Ali ako to nije problem upisujte PBF. Ja bih opet, ali pored toga i jos jedan fakultet koji bi mi pomogao da zaradim za zivot, ili neki zanat mozda je to najbolje

Подели на овим сајтовима

Uopste

Да је неком то мотив уписа на ПБФ,могуће.

Ја нисам видео још увек такву особу,која са таквим мотивима уписује факултет.

То ми личи као обична предрасуда и (благо речено) глупост.

Погледајте само колико је развода бракова,па и међу свештеницима.

Колико свештеника има у мањим местима па и у селима.

Девојке су скроз океј,уписују заиста из срца факултет,пуно њих и без посебног плана чиме би се бавили када заврше факултет.

Ovo nije moje misljenje vec dao saznanja a na osnovu ozbiljnije analize kojom se bave najvise instance u Crkvi: PBF, Sinod itd

Ρекли су нам на факултету и то да неће бити лако када завршимо.

У сваком случају,хвала на савету :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

DA UDAJA BUDE MOTIV UPISA NA FAX prst ka dole prst ka dole prst ka dole ?

KATASTROFA prst ka dole buuuuuuu !

svi mi u vecem broju imamo potrebu da nadjemo tog nekog sa kime cemo provesti zivot.

E sad, neko tog nekog trazi na faxu, neko po klubovima, neko po forumima i sajtovima raznim,na poslu...

A ako je neko spreman da bifla 5 godina onu materiju koju tamo obradjuju samo zarad udaje, onda takvoj devojci svaka cast!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...