Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

Koliko je bilo potrebno poena za budzet?

Ja nisam mogao da polazem,majka mi je umrla 25 juna,jos uvek sam u soku.

Uvek sam se pitao zasto Bog uzima rani dobre ljude.

Kada sam u zalosti,da li smem da slusam duhovnu muziku?

Da kupim neki cd u Hramu Sv.Save,mislim da je Akatist odlican.

Бог да јој душу прости  :cmizdrenje:

не брини брате око мајке, Бог је милостив.

што се тиче музике, слушај шта оћеш, само немој да падаш у очај  klapklap

Подели на овим сајтовима

Koliko je bilo potrebno poena za budzet?

Ja nisam mogao da polazem,majka mi je umrla 25 juna,jos uvek sam u soku.

Uvek sam se pitao zasto Bog uzima rani dobre ljude.

Kada sam u zalosti,da li smem da slusam duhovnu muziku?

Da kupim neki cd u Hramu Sv.Save,mislim da je Akatist odlican.

Moja najiskrenije saučešće. Neka te Bog pogleda u ovim teškim trenucima i pruži ti utehu :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Je l' zna neko ovde (posto mi je to 'provuceno' kroz usi), da studenti prve godine, koji su upisali na budzet sigurno dobijaju dom? Ako ne, kako se to gleda, kakvi su uslovi u domu itd... :)

Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater!

Подели на овим сајтовима

Je l' zna neko ovde (posto mi je to 'provuceno' kroz usi), da studenti prve godine, koji su upisali na budzet sigurno dobijaju dom? Ako ne, kako se to gleda, kakvi su uslovi u domu itd... :)

nemas cega da se plasis, ja mislim da ako si na budzetu da dobijas dom....

sobe nisu nesto posebno...

Подели на овим сајтовима

Je l' zna neko ovde (posto mi je to 'provuceno' kroz usi), da studenti prve godine, koji su upisali na budzet sigurno dobijaju dom? Ako ne, kako se to gleda, kakvi su uslovi u domu itd... kriminalac

Trebas se prijaviti za dom i naravno da je uslov budzet.

Sobe su skromne ali imas ono sto ti je najpotrebnije.Krevet, stol i wc.

Moli se Gospodu da ti pruzi dobre cimere

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

Koliko je ostalo mesta za budzet za prakticni deo i koja je razlika izmedju opsteg i prakticnom delu,osim sto prakticni traje 3 godine?Da li se moze posle zavrsene trece godine na prakticnom smeru upisati cetvrta godina na opstem smeru na budzetu?

kriminalac

За практични ти треба још две године до мастера,а завршетком општег ти треба још једна.

Практични има мање испита,нем грчки,епистемологију,филозофију 1,филозофију 2.. Не може се уписати после завршене треће на практичном смеру четврта на буџету,већ полажеш прво разлику предмета.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Inace, dobrodosao na forum... 1000000001010

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Није , ал где се запослити ?

Ma znam zasto pita. Moze u skoli kao veroucitelj(ica), nemam pojma gde jos moze devojka da se zaposli kad zavrsi Bogosloviju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...