Тихон Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Ведран* рече А како нам се ми тек смејемо. Да, само то је као онај виц о кафани и Маршу на Дрину, иф ју ноу вот ај мин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 9 минута, Августин рече КО зна можда је и сад нешто урадио.Стари је то лисац. Нешто јесте урадио или ће. Само ако му Епифанје стварно није син. Vladan :::. and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Ведран* рече Нешто јесте урадио или ће. Само ако му Епифанје стварно није син. Пази он је био главни човек службе у цркви у СССРу и ћерка наводи да је сина стрпао у затвор .То сам говорио у оној радио емисији.Али веруј ми да за такве не постоји ни син ни отац.Служба није дружба, а није ни породица. Ведран* and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 минута, Тихон рече Да, само то је као онај виц о кафани и Маршу на Дрину, иф ју ноу вот ај мин. Ајд испричај виц молим те не знам га. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Па, није баш много пристојан, али говори о нашим наравима. У некој кафани, мултинационалној, неки Срби стално наручују Марш на Дрину. Осталима досади, па питају: Добро, имате ли ви Срби неки други марш? Имамо: Марш у 3,14... Наравоученије: ја могу да пљујем по својима, ал' пробај ти ако смеш! То је гледе латинских хришћана и њиховог смејања. Мада сматрам да било ко благонаклон, искрен, заиста хришћанин, би ово са жаљењем примио. Vladan :::., Ведран*, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Тихон рече Па, није баш много пристојан, али говори о нашим наравима. У некој кафани, мултинационалној, неки Срби стално наручују Марш на Дрину. Осталима досади, па питају: Добро, имате ли ви Срби неки други марш? Имамо: Марш у 3,14... Наравоученије: ја могу да пљујем по својима, ал' пробај ти ако смеш! Па то је донекле нормално.Моја су деца одрасла па то не важи али човек може да истуче своје дете, а неће баш гледати како га комшија туче. Ведран* and Тихон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Управо сада, Августин рече Пази он је био главни човек службе у цркви у СССРу и ћерка наводи да је сина стрпао у затвор .То сам говорио у оној радио емисији.Али веруј ми да за такве не постоји ни син ни отац.Служба није дружба, а није ни породица. Знам, знам. Али ако је овај наследник дела, онда није ствар у синовству колико у продужетку "мисије". Синовство је у томе олакшавајућа околност. А очигледно је Филаретовом интервенцијом дошао од мирјанина до "митрополита" и "поглавара" за невиђено кратко време и њему све дугује. Ако и док је послушан онда је "добар". Августин and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 2 минута, Ведран* рече Знам, знам. Али ако је овај наследник дела, онда није ствар у синовству колико у продужетку "мисије". Синовство је у томе олакшавајућа околност. А очигледно је Филаретовом интервенцијом дошао од мирјанина до "митрополита" и "поглавара" за невиђено кратко време и њему све дугује. Ако и док је послушан онда је "добар". Да али зашто су ови вратили томос или на крају не зна се где је.А то је могуће да овај наставља задатак врло врло могуће. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 минута, Августин рече Да али зашто су ови вратили томос или на крају не зна се где је.А то је могуће да овај наставља задатак врло врло могуће. Не знам. Видеће се. Мени је сада забавно да нагађамо. Можда су им Руси дали мастило које испарава након неколико сати. Па кад су размотали свитак у Кијеву, нема више слова. Milan Nikolic, Vladan :::., Bokisd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 ПОЛИТИКА Порошенко присвоил Филарету звание Героя Украины RT на русском 20:10 Взгляд.ру РИА Новости 22 фото Украинский президент Пётр Порошенко сообщил о своём решении присвоить бывшему лидеру одной из неканонических церковных структур Украины Филарету звание Героя Украины. Пази најновију вест Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 2 минута, Августин рече Пази најновију вест Сад ће му клицати после сваке службе уместо многољетствија: "Херојима слава" То на крају. А на почетку "литургије" ће први возглас уместо "Благословено Царство...." бити "Слава Украјини". Ромејац, Августин and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 У Виници свештеник који је резервни пуковник срушио куполу са своје Цркве у знак протеста против фанара саопштавају неки антируски медији на руском и укирајинском.Да није бесмислено каже 15 година смо градили куполу а сад нам држава наређује да идемо у неку новоизмишљену цркву. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 минута, Ведран* рече Сад ће му клицати после сваке службе уместо многољетствија: "Херојима слава" То на крају. А на почетку "литургије" ће први возглас уместо "Благословено Царство...." бити "Слава Украјини". А, за отпуст ће бити: Молитвама светог томоса и проче... Ведран* and Августин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Тихон рече А, за отпуст ће бити: Молитвама светог томоса и проче... А кад нађу томос то ће бити празник Bokisd and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Августин рече А кад нађу томос то ће бити празник Боже, опрости: Обретење светог томоса. Августин, Ведран* and Ромејац је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука