w.a.mozart Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 ) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kapetan Goran Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 ...и ти вероватно осећаш потребу да браниш посете тој несретној жени, и кажеш себи"можда би требало да мало сјашем са ових људи на форуму"...ако је тако,послушај тај гласић... Pa mislim da ti je komentar ne primeren za ovaj forum uzimajuci vulgarnost koju si iskoristio da napises ,mozda jeste za kafice i neke nocne klubove normalan ali mu ovde nije mesto . Sa druge strane tema je napad na nekoga bez nekog razloga jer svako od vas ima opciju da ide negde ili da ne ide sto je vas licni izbor ,niko vas ne primorava a ako mislite da upucujete ljude na to da se vi ne slazete da se njoj ne ide potpuno ste promasili sa ovom temom jer to nije pomoglo da se ne ide nego naprotiv ljudi su bolje informisani pa vise idu . Kako sam prije napisao bolje bi bilo da niste davali publicitet ovoj zeni manje bi ljudi znalo i manje bi krenulo put Smedereva. Sa druge strane ja nisam na forumu nego samo na jednoj temi a ti koliko vidim imas preko 600 poruka pa ispada kao da govoris o sebi a obracas se meni koji sa ovom porukom imam 14 komentara . Ako bi svi ljudi ovog foruma napali tebe iz nekoga razloga ja to ne bi ucinio pre nego sto bi video sta sa tobom nije u redu i sam doneo zakljucak tako je i sa tom zenom i sa celom nasom nacijom ,ja nisam karta pa padam kako sve padaju ili se rusim kao domino po inerciji ostalih . A i tvoj nik suncokret govori mnogo o tebi .................. A promatrajuci forume i razmisljanja ljudi dovoljno je da jedan kaze nesto pa da ostali krenu u kokodakanje bez upotrebe mozdanih vijuga kojima je Bog darovao svakoga od nas da samostalno donosi kako nauk o necemu a tako i zakljucke . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Срећни празници свим мојим пријатељима и људима добре душе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kapetan Goran Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 ...па како је у Ираку, мислим има ли сунцокрета који говори о мени... U Iraqu je vruce preko 60 stepeni gledajuci meteoroloski, a i mnogo vise gledajuci rat koji se desava ............a sto se tice suncokreta oni ga nemaju ili ja jos nisam video .....imaju psenicu i kukuruz ostale kulture ne postoje barem sto se vidi sa autoputa pa i sa lokalnih magistralnih puteva ..................pa izabrao si nik suncokret koji prati putanju sunca to valjda znas i ako bi sunce u tvom slucaju bio BOG onda ti se ne bi moglo desiti da na bilo kojoj temi,a koja se tice pravoslavlja i vere izgovoris ili u ovom slucaju napises bilo koju vulgarnu rec ..........................smatram da se ljudi mogu ne slagati sa nekim ili slagati ili jednostavno biti neutralni,ali biti vulgarni ili psovati je u potpunoj suprotnosti sa nazivom ovog foruma ........ Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Срећни празници свим мојим пријатељима и људима добре душе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Него ти нама "кеп", пошто се залажеш за "аутовање" реци који си ВЕС... Па да причамо даље Grizzly Adams and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Sa druge strane ja nisam na forumu nego samo na jednoj temi a ti koliko vidim imas preko 600 poruka pa ispada kao da govoris o sebi a obracas se meni koji sa ovom porukom imam 14 komentara . i ovo dosta govori o tebi, ako ćemo tom logikom A i tvoj nik suncokret govori mnogo o tebi .................. ovo mi je ulepšalo popodne A promatrajuci forume i razmisljanja ljudi dovoljno je da jedan kaze nesto pa da ostali krenu u kokodakanje bez upotrebe mozdanih vijuga kojima je Bog darovao svakoga od nas da samostalno donosi kako nauk o necemu a tako i zakljucke . a moždane vijuge koriste samo oni koji se slažu s tobom, je l tako? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Sa druge strane tema je napad na nekoga bez nekog razloga Докажите. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Rekli su na prognozi da ovo vreme moze da utice na razdrazljivost. Милан Ракић, verum est in beer and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kapetan Goran Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 i ovo dosta govori o tebi, ako ćemo tom logikom ovo mi je ulepšalo popodne a moždane vijuge koriste samo oni koji se slažu s tobom, je l tako? Ma ne treba mi nicije slaganje kada iznosim svoje misljenje a kreiram ga samostalno bez surfovanja mnogo po internetu i susajuci mnogo TV . Ono sto me interesuje sam i proverim i idem gde zelim i kada zelim i gde god sam isao moja je odluka i sta god da sam radio moja je odluka nije za to niko kriv osim mene i pred Bogom samo sam ja kriv za svoje postupke i sam cu da sluzim kaznu tako je i sa vama svima sta god zeleli ili pricali svoju kaznu ce da cepate, tako da upiranjem prsta u nekoga ne menja tu cinjenicu jer stalno imajte na umu Hristove reci "ko je bez greha neka prvi baci kamen " . Ako je neko isao k njoj a onda nasao za svrhu da se ovde brani ili opravdava ili cak citira njene reci samo pokazuje da mu je savest necim opterecena ali forum nije mesto za prociscavanje savesti nego molitva i ispovest u crkvi u vezi greha koji se oseca . Previse ste otisli duboko u vezi nje bez veze a ne bavite se sobom i vasim stanjem vere i savesti ali zato rado gledate tudje dvoriste pa me onda uopste ne cude ove vremenske nepogode sto se nevernom narodu desavaju od poplava,grada i pijavica orkanskih i svih steta sto se masovno desavaju . Oduvek sam i misljenja i stava da nosenje krsta od zlata ili srebra na vratu nema nista zajednicko sa verom u Boga ,a mnogo naroda ima potrebu da to nesto pokazuje koje je on vere a sam se ne moli niti ide u hram da se tamo moli . Mnogi znaju da komentarisu sta je kod komsije a vlastita deca mu odaju van svake kontrole sa moralnim padom i grehovima od alkohola i droge do lopovluka i prostitucije . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Срећни празници свим мојим пријатељима и људима добре душе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kapetan Goran Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 ...мислиш на вулгарност речи изведене из глагола јахати, коју сам употребио, због таквих ми речи бришу поруке, немам друге речи, не псујем, жао ми је што сам је употребио у дијалогу са тобом...прво сам мислио да си празноглав, када имаш поверења у ту бабу, онда сам се напрегао да прочитам пар твојих порука и схватио да ниси глуп...то ме наљутило и ето...опрости ми Христа ради, Бог да те помилује и спасе... Znas kada se deca potuku oko necega i onda se jedno dete naljuti pa drugu iskopa oko svako izvini posle toga gubi znacaj jer je nadvladao bes koji se nije mogao kontrolisati u tom nekom trenu . Kako pokazati ili dokazati da inace niste takvi nego kakvi ste postali u nekoj neodredjenoj situaciji koja je bila toliko frustrirajuca da vas je skinula sa koloseka . Vidis reci slazem u recenice a recenice imaju neki kontekst koji im je zajednicki a cesto gledam kako secete delove da bi od mojih reci napravili svoj neki kontekst ili napad a u svrhu da sebe istaknete ili obasjate nekim pozitivnim svetlom a mene zavijete u crno pa i tako cinite greh prema samima sebi i prema meni .Ovo je sada generalno nije samo za jednu osobu na temi . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Срећни празници свим мојим пријатељима и људима добре душе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kapetan Goran Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Докажите. Cemu dokazivati nesto sto nema svrhu za dokazivati . Imate opciju kada ste bolesni da se lecite medicinom u bolnici ,mozete da odete kod svestenika i da platite molitve za zdravlje pa da imate podrsku verske prirode ,mozete isto to da cinite u nekom manastiru ,mozete da odete do nekog travara da vam spremi cajeve da tako resite problem ,mozete da pokusate sa akupunkturom kod Kineza ili masazom u banjama ili da posetite neka mesta kao "baba" sve je na vama . Sta god da ucinite VI ste doneli odluku da to uradite i za TO ste samo VI odgovorni prema sebi i za Svoje delo dobro ili lose samo VI odgovarate pred Bogom . Sud o odlasku negde ili nekome ne mogu da donosim JA niti bilo ko od ljudi vec samo i jedino BOG . Zato svako savetovanje o vasem subjektivnom misljenju kako je neko gresan ili nije dovodi VAS na vreme katolicke inkvizicije kada su spaljivali na hiljade zena i muskaraca samo jer je neko pomislio da cine greh a time su zanemarili svoj vlastiti greh jer su ubijali ljude a Bog je u svojim zapovestima lepo napisao "NE UBIJ" Ja sam upoznao i video ljude koji su kod "babe" bili leceni i izleceni ,a i ljude koji su tamo samo prodefilovali bez ikakvog zdravstvenog rezultata koji su oni ocekivali . Ona je rekla da bez VERE U BOGA ne moze niko da bude izlecen e sada je pitanje zasto to ona mora da govori ljudima zasto to nosioci VERE ne govore ljudima . Zasto neko ide na Ostrog bez vere postaje pitanje jer tako ne resava problem zbog kojeg je isao umesto sa verom da mu ta svetinja pomogne pa onda dozivi i iscelenje i duse i tela . Monahinja koja u jednom manastiru blizu mene stavlja ruku u kosnicu punu pcela ne dobije nikada ubod jer je u molitvi i med koristi samo za hranu i moli pcele da budu miroljubive sto one i dokazuju da su molitvu primile dok sa druge strane pcelari koji imaju i rukavice budu ubodeni mnogo puta jer im pristup pcelama ima samo komercijalni karakter i koriste nasilje u svojoj radnji. Kada pijete vodu mozete vodi da kazete HVALA pa da ta voda na vas organizam deluje kao lek sto je u mnogim studijama do sada i pokazano da je voda lek za nase telo a mozete i da se smejete tome pa da ju koristite kako vec jeste cisto mehanicki "zedan sam pa pijem" znaci izbor je vas . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Срећни празници свим мојим пријатељима и људима добре душе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 6, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 Od majke Borke ГРЕХ КАО СЕ СКИДА (nisam autor, ali treba procitati nasmejacete se lepo) Купити златан крстић, бели пешкир и црвено вино. Ноћ пред одлазак у цркву крстић и пешкир ставити испод јастука а црвено вино поред кревета или испод иконе да преноћи. У Недељу Свету то јест сутрадан ујутру , пошто је све ово урађено у суботу , однети све то у цркву и оставити испред иконе Пресвете Мајке Богородице и изговорити : ја па изговорити своје име , скидам грех који нисам намерно учинио( учинила) . Док се то изговара златан крстић се спусти на икону Мајке Богородице, а пешкир и вино се оставе поред иконе. Када се све то заврши упали се свећа за здравље и напредак породице. АМИН БЕЛИ ПЕШКИР ПОКАЈАЊЕ ЗА СВА ЗЛОДЕЛА ПРЕДАКА Купити један бео прешкир да преноћи испод ваше славске иконе једну ноћ у вашој кући. Пешкир носите у цркву и ставите поред Иконе Господа Исуса Христа и изговорите следеће речи : молим Господа Исуса Христа и све Свеце у 12 месеци да овом белом стазом заштите мене и моју целу породицу од сва проклетства и зла , што су наши преци нанели другима. Три пута кажи ову молитву Господу нашем Исусу Христу .Својој Слави стави три жуте паре и својој Слави запали свећу само за здравље.Овај пешкир можете носити сваким даном осим суботе , јер субота прIпада дану мртвих. Пешкир остаје у цркви и невраћа се кући. Ово урадите само једном. АМИН КАКО СЕ ПОПСТУПА СА ПОРОДИЧНИМ ЗЛОДЕЛИМА Између 12:00 и 13:00 часова се неслужи у црквама и не приносе се молитве. У том временском периоду изаћи у двориште или улуцу , сагнути се и узети грумен земље левом руком , затим га пребацити у десну руку па затим опет у леву руку и изговорити : Сва зла које је моја породица нанела другима , шаљем дубоко, дубоко у земљу где никоме неће сметати . После изоворених ових речи пусти земљу из леве руке. АМИН БЕЛИ ПЕШКИР , ПРЕДАВАЊЕ КОД МАЈКЕ БОГОРОДИЦЕ Купити бео пешкир и ставити испод јастука са десне стране шест недеља а седму недељу да се ујутро рано умијеш и са тим пешкиом бришеш. Када се бришеш идеш прво на десну страну, па на чело, па на леву страну. Тако радити седам дана ујутру. Седми дан га опрати и осушити пре заласка сунца, и чувати га у кући са седне стране, а може и да се врати испод јастукаса десне стране и да га чуваш стално да би и он тебе чувао од свага зла. АМИН ЗА АБОРТУС Купити шарени пешкир у петак и ставити га испод јастука да преноћи на коме спавате, сутрадан у суботу однети пешкир у цркву раширити га испред иконе МАЈКЕ БОГОРОДИЦЕ и рећи: „ за (па рећи своје име) тражим и молим за опрост што сам абортирала ( па рећи колико деце и разлог што сте то урадили), замолити и помолити се СВЕТОЈ МАЈЦИ БОГОРОДИЦИ и свима СВЕТИМА да вам опросте.“ Анђели Божији ће преузети душе те деце са пешкира. Пешкир оставити у цркви. Запалите свеће за покој душе тој деци коју сте абортирали. АМИН ЗА РАЗДВАЈАЊЕ ДЕЦЕ КОЈА НОСЕ ИСТА ПОЧЕТНА СЛОВА Купити један бели пешкир, ставити једном детету испод јастука на коме спава једно вече, а сутра навече другом детету, једно вече, такође испод јастука на коме спава. Сутрадан мајка води децу у сркву, па стану испред иконе СВЕТЕ МАЈКЕ БОГОРОДИЦЕ старије дете стане мајци са десне стране, а млађе са леве стране. Затим стану сипред и ухвате се за руке и изговори, драга МАЈКО БОГОРОДИЦЕ и сви СВЕЦИ клањам вам се и молим, опростите што нам деца носе исто почетно слово. Од данас па надаље раздвајам децу да би живели судбински. Хвала БОГУ за судбину, хвала свима ВАМА! Када се то изговори онда сви упале свеће за здравље. АМИН ЗА ЗЛАТНУ ВОДИЦУ Да се прекрстиш три пута, отвориш флашу са светом водом од СВЕТЕ МАЈКЕ БОРКЕ и прскаш над бунаром или чесмом у облику Крста и изговараш: „ молим Те Мајка Борка, очисти ми и заштити ми моју златну водицу коју пијемо ја и моја породица.“ Ово радиш седам дана, а седми дан правиш сипањем Крста над бунаром или чесмом, правиш три Крста. Ако остане воде, сипаш у саксију. АМИН ШТА УРАДИТИ СА СЛАВСКИМ СВЕЋАМА НЕДОГОРЕНИМ Славске свеће упалити да догоре у току дана за Младенце 22. марта, восак који остане покупити у крпу и не бацати га , него га одложити у крпи и сачувати. АМИН СКИДАЊЕ ЗАКЛЕТВЕ КОЈИ КАЖУ ДА СЕ НЕЋЕ ОЖЕНИТИ ИЛИ УДАТИ Купити бели пешкир и ставити га испод јастука на коме спавате да преноћи једну ноћ. Сутрадан у недељу носити пешкир у цркву и ставити га испод иконе МАЈКЕ БОГОРОДИЦЕ и рећи: „ ја и ( кажеш име) скидам заклетву коју сам у љутини се таклео или заклела да се нећу удати или оженити. Молим вас да ми опростите и да ми скинете заклетву, и да ме изведете на судбински пут, молом вас да ми помогнете.“ Запалити свећу само за здравље. АМИН Прикажи мање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 2 hours ago, R2D2 рече ЗА РАЗДВАЈАЊЕ ДЕЦЕ КОЈА НОСЕ ИСТА ПОЧЕТНА СЛОВА Купити један бели пешкир, ставити једном детету испод јастука на коме спава једно вече, а сутра навече другом детету, једно вече, такође испод јастука на коме спава. Сутрадан мајка води децу у сркву, па стану испред иконе СВЕТЕ МАЈКЕ БОГОРОДИЦЕ старије дете стане мајци са десне стране, а млађе са леве стране. Затим стану сипред и ухвате се за руке и изговори, драга МАЈКО БОГОРОДИЦЕ и сви СВЕЦИ клањам вам се и молим, опростите што нам деца носе исто почетно слово. Од данас па надаље раздвајам децу да би живели судбински. Хвала БОГУ за судбину, хвала свима ВАМА! Када се то изговори онда сви упале свеће за здравље. АМИН Све сам иоле "сварила" ово не могу. Опростите, али одох да се исповраћам -Владимир-, kopitar and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 2 minutes ago, Биљана рече Све сам иоле "сварила" ово не могу. Добра си, па си читала све, ја сам заколутао очима на првом пасусу и прешао на сљедећу тему А ово са почетним словима не контам!? Биљана, Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 3 minutes ago, Goku рече А ово са почетним словима не контам!? Ни ја, али је толико дебилно, да ми је мука. Просто човјек не зна шта да мисли. А замисли сад чињеницу да ту жену неко и послуша и уради то све тако!!??? Лудилоn Goku је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Фебруар 4, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2017 On 11/06/2010 at 1:26, shalom777 рече Da se zakoni bolje primijenjuju, i da se odredbe na pravi način donose, tih baba po Srbiji bi bilo manje.... E, sad, što smo posijali, to i žanjemo... Политика и враџбине Па, политичари баш најрадије и одлазе код таквих. Да пребају, да погоде за изборе, за нове функције, да урекну против кандидате. Када би знали, колико сујете има међу нашим лидерима - пали би на теме. јер где је гордост, ту је и сујета - њих две увек иду у пару. Зар би се ови видовњаци тек тако рекламирали по националним телевизијама и зар би их Синиша Павић узалуд исмејавао и пародирао. 50% власти верује и одлази код бајача. Заправо, питајте, те професионалне бајаче они ће вам сами рећи. И заиста, те магијске силе, имају власт над онима који живе у греху, или који праве сопствене верске конфесије, ван окриља цркве. А зашто не одлазе у православне цркве и манастире? Зато што би били разобличени и разкринкани за своја недела и срамне поступке. Мрско ми је и да их помињем. Једини исправан пут је исповест и покајање и редовна посета Светим Литургијама. Да Бог спасе и помилује људе који су на власти на коју их је народ поставио по Божијој вољи, допуштењу и промислу. Биљана 1234, Благовесник, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука