Jump to content

Атеисти питају вернике

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Pa sad ne znam koliko ima pravih a koliko ovih koji sebe samo nazivaju pravoslavnim. Jedino znam da ovih proklamovanih ima dosta vise... nazalost.

upravo je to moja poenta, hvala na odgovoru...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa sad ne znam koliko ima pravih a koliko ovih koji sebe samo nazivaju pravoslavnim. Jedino znam da ovih proklamovanih ima dosta vise... nazalost.

upravo je to moja poenta, hvala na odgovoru...

Mada, otkud znas, ti drugi su uglavnom glasniji od prvih te na prvi pogled ti izgleda da ih ima vise...

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Ako pitas bilo kog vernika na ovom forumu koliko pravoslavaca ima  u Srbiji... zaprepastio bi te broj koji bi dobio kao odgovor i pored ovoga o cemu smo sad pricali...

Подели на овим сајтовима

Zasto vecina pravoslavnih vernika toliko mrzi hrvate?

mislim da niste dobro postavili pitanje. većina pravoslavnih vernika možda i nije upoznalo nikad ni jednog hrvata ili ih je čak videlo samo na televiziji, jer žive možda i nekoliko hiljada kilometara od njih. ako ste mislili da pitate zašto srbi nevole hrvate to nema nikakve veze sa pravoslavnim vernicima.hvala!

Подели на овим сајтовима

mislim da niste dobro postavili pitanje. većina pravoslavnih vernika možda i nije upoznalo nikad ni jednog hrvata ili ih je čak videlo samo na televiziji, jer žive možda i nekoliko hiljada kilometara od njih. ako ste mislili da pitate zašto srbi nevole hrvate to nema nikakve veze sa pravoslavnim vernicima.hvala!

...utoliko gore...

Подели на овим сајтовима

Ako pitas bilo kog vernika na ovom forumu koliko pravoslavaca ima  u Srbiji... zaprepastio bi te broj koji bi dobio kao odgovor i pored ovoga o cemu smo sad pricali...

Niko ne zna tacan broj pravih pravoslavaca.

Vec znam da ih nema mnogo, tako da mi to nije nista novo.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

А одакле Ти то "сазнање"?

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

то је исто кад би питао што већина људи на планети мрзи оне које не сматра људима ...

питање само имплицира одговор.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...